Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ben bu kayınvalidemi hık diye boğazlarsam şaşırmayın. Az önce oğluma banyo yaptırıken sen gel oğlumu elimden al bi güzel yıka, nasıl ya sabır çektim bilemezsiniz. Öğlende ben okuldayken çocuğu götür sen klozete çiş çiş diye çişini yaptırmaya çalış, Allahım yardım et ya Rabbim bu yaptırdığı bebekte 8,5 aylık. Dayanamadım artık napıyosun sen dedim ya, zamanı geldiğinde yapar cişini okadar meraklanma diye. Çok yaşamam ben bu kadınla valla.

Facede yazdığın an anladım kayınvalide operasyonda diye sabır canım..
niye sende kalıyor yardım :) içinmi

çok ayıp ama ya....ne demek siz banyodayken gelmek..belki sen uygun kıyafetle yıkamıyorsun oğlunu.gelmiş birde almış elinden.sen yokken yaptırsaymış ya banyonu..senden de bir yük almış olurdu...

çiş meselesi hakkında yorum yapmıyorum....

boncuk sen gelene kadar yemekleri hazırlıyor mu bari...

mecbur kalmak ne zorrrr...

boncukcum gercekten sinirleri ziplar insanin ozellikle wc icin ters tepki yapabilir dah cok kucuk yawrun ((( pofff hayat hep mucadele valla kim ne derse desin bitmiyo....

lorkem canım benim sen çok güçlü birisin biliyorum bunu kolaylıkla atlatacağını.. böylesi hayırlıymış demek ki..
amaaaa ne yapıyoruzzz.. yüzme plates tatil... dimiii.. planların hazır zaten bu yaz tatili pek çoğumuz için bir dinlenme arası..
hep beraber hamiş kalacağız biz.. bu yaz biraz kendimize gelelim de
sonbaharda gümbür gümbür geleceğiz inşalllah..
yeni tüpçüler hazır bile ben esra azra mavikız eylül ekim kasım tüpçüleriyiz..
belki başkaalrı da vardır. senin tatil sonrası planın ne bilmiyorum ama dondurulmuşların var hem..
belki de ona bile gerek kalmayacak.. rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için..
seni çokkk seviyoruzzz:))))

kızlar yaa bu ara dua işini de çok boşladık en çok dua edilmesi gereken aylardayız ama tık yok bizde
hadi yeniden toplaşalımmm dualarımızı bölüşelimm olmaz mıııı

gokcencim ne guzel yazmissin okuyunca tuylerim urperdi bi an :)))eylul ekim kasim bizim aylarimiz o zamana kadar insallah listeye hamissss diye yadircaz isimlerimizi evelallah tatilde boslamayin bura
ari ama ben ozlerimmmmmm

gokcencım Allah razı olsun ....
aynen dedıgın gıbı kolay atlatıcam ınsallah planlarımızı kısmen yaptık bıle..
bu hafta aıle zıyaretı var esk e gıdıcez bakalım ...,
donuste ben spora baslıcam ınsallah bıde yuzme ıcın yer bakıyorum ..
normal tatılımızıde arkadaslarla ekım bası bı yere gıdıcez ole yapıcaz ,
sonrasında da hala nasıb olmadıysa bebegımız ekımde dondurulmusları deneyebılrıızı belkıde bakalım ..

elıne sacını dola vur duvara
kafası yerıne gelsın :)
Facede yazdığın an anladım kayınvalide operasyonda diye sabır canım..
niye sende kalıyor yardım :) içinmi

bende anladım

Kızlar Merhaba

Nasılsınız. Lorkeciğim canım hiç üzülme. Vakti gelince olacak Allahın izniyle. Allah tez zamanda nasip etsin.
Boncuk, ah bu kayınvadeler atsan atılmaz satsan satılmaz. Sabır ya sabır.
Gökçenciğim ve sedefçiğim dualarınıza kocaman amin. inşallah bu sene bize uğurlu gelir . 2013 hamiş olarak gireriz :)

lorkeciğim sen daha iyi bilirsin ama keşke ara vemeden dondurulmuşları koydursan
2 tane koyuyolar demiştin hem şansında daha yüksek olur belki

gerçi sen kendini nasıl daha iyi hissediceksen öyle yapman daha önemli bu benim nacizane fikrim

bende ara verılmemesınden yanayım
neden derse hormon ılaclarının etkısı hala vucudunda
pskılojıkmen hazırsa hemen yaptırsın
gende kendı bılır tabıkı
rabbım dogal yollan yollasın ınsallah

çok ilginç bir kyınvaliden var,allah sabır versin:)
bu kadının senın nazarında hiç iyi bir yönü yokmu,hani diyorum kı ıyı taraflarını düşünsen biraz belki bu süreç daha kolay geçer:)
hem çalışmak hem ewlat büyütmek çok zor..

bugun doktorla da konustum en az 1 adet geccmesını ıstıyoruz bız zaten dedı ..
rahımın dınlenmesı lazım hormonların vucudu yoruyo onun azalması lazım dıe
bıde 2 tane koymuyolarmısta dondurulmusla bı tedavı olunca 3. ye tedavı olman gerekırse o zmn 2 tane koyuyolarmıs yasa bakmadan ..

suan acıkcası dondurulmustakı surec kolay bıle olsa pek ıstemıyorum ...
zaten ramazan gelıo bu ay normal denerız hem ben bıraz kılo vs olarak kendımı toparlmak ıstıom 65 oldum ve dengesız dagılım var bu sekılkde hamıle kalsam da sonrası zor olur benım ıcın ...
yaz bıtsın ekım bası da tatılımız var onu yaptıktan sonra hala gelmezse ev tıpı bebegımız o zaman dusunurum gıbı hayırlısı tabıkıde

sagım solum bellı olmaz bakarsın bırden kafama eser gıder baslarım tedavıye ..bıraz kendı halınde gıtme taraftarıyım

ronyam nerdekı kac gundur gormedım bı sıkıntısı yoktur ınsallah :26:
guzel haber olsaydı o verecektı ama nasıb degılmıs

senın o gusel yuregın neyı nasıl yapmak ıstıyorsa öle olsun tatlım
ınsallah hayırlısıylan hersey mucıze gıbı oluvverır

lorkemm canım lorkemmm
hergün ateşine baktım topiğede baktım
ama içimden gelmedi yazmak üzüldüm
ama herşeyin hayırlısı inşallah dondurulmuşlarla olur
hatta onada gerek kalmadan doğal gelir bebişimiz

Merhaba kızlar ..
Ronya'm ve Lorke'm altta gördüm sizi nasılsınız ?
Ankara yanıyooooo resmen .. Bugünümüze şükür gerçi..
Evden dışarı çıkamıyorum , bugün biraz indim dışarısı daha beter ..
Alışverişimi iyi ki yapmışım erkenden kızlar ..
Çok az eksiğimiz kaldı , onuda bu pazar halledip artık sokakla ilişiğimi keseceğim ..
Çok sıkılırsam eşim akşamları serinleyince çıkartır artık :)

kızlar elimde 1 kutu gonol f var takip yaptıracak olan varsa iş görür

1 kutuda menogon var fakat için 5 tüp toz 3 tüp sıvı var diğer 3 sıvı kırılmış eşi kullanan varsa işe yarar

1 kutuda cedrocidite var

yarımdan fazlada prugon var fakat bu uzunca bi süre dış ortamda kaldı varlığından habersizdim ona güvenemiyorum bozulmuş olabilir

son kullanma tarihleri 2013

ihtiyacı olan varsa gönderebilirim

bu arada biz kalp atışlarını ve bebeği gördük çok şükür lorke için çok üzgünüm ve diğer arkadaşlar için yazıp yazmama konusunda gidip geldim haberde vermek istedim aynı zamanda

Son düzenleme:
selam kizlar bende dun gordum bebegimin kalp atislarini dr hersey yolunda dedi 8 haftalik olmus benim hesapladigimdan 1 gun geride dusuk riskinin kalp atislarindan sonra azaldigini soyledi insallah tum arkadaslarim bu guzel duyguyu yasar cok gecmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…