• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kizlar bende dun gordum bebegimin kalp atislarini dr hersey yolunda dedi 8 haftalik olmus benim hesapladigimdan 1 gun geride dusuk riskinin kalp atislarindan sonra azaldigini soyledi insallah tum arkadaslarim bu guzel duyguyu yasar cok gecmeden

canım maşallah sağlıcakla gelsin

bende seni merak ediyodum

gözyaşı canımmm maaşallah size:)))
çok çok sevindim demek ki 8 haftalık oldu bile.. amanda aman ne hızlı geçiyor vakit..

azram canım ttile de gitsek buralardayız inşalalh..
ben şu anda tatile bir nebze girdim sayılır ama evde mesaideyim:)))
boya işlerimiz devam ediyor bu hafta hep böyle her yer her yerde:)))
ama nasıl mutluyum her yer mis olacak çünkü..
kendim yapıyorrum temizliğimi kadın da tutmadım
hiç tutmadığım için zor geliyor birine şunu da yap bunu da yap demek ömrümde kimseden birşey istemedim
annemden bile.. sadece kocamdan isterim:)))
boyayı da kocam yapıyor:)) kendi kendimize evde dolanıyoz işte ama çok eğlenceli
çocuk gibiyiz eşimle her yeri birbirine kattık hoşumuza gidiyor:))) çocuk gibi güle oynaya yapıyoruz işimizi..
gerçekten stres atıyorum iyi geldi bana...
temmuz başında yolcuyuz inşallah 20 günlük memlekt ziyaretleri extradan bi tatil de istiyoruz ama tüp için hazırlanmamaız gerekk
o yüzden sadece memleketlwere gideceğiz izmir kayseri ve kırşehir.. ramazan gelmeden eşim döner bende izmirde annemin yanında birkaç hafta daha kalıp döneceğim..
tatilimiz de bu yani başka bişi yok:))
sen ne yapacaksın ailen istanbulda mı memlekt ziyatetleri yok sanırım sizde..

canım sakın üzülme zaten sen güçlü birisin fazla takılcağını düşünmüyorum kendini motive etmenin yolunu bile bulmuşsundur. Allahım başka sıkıntılar yaşatmasın bu hayatta en güzel şey sağlık sevdiklerinle birlikte olmak (kaybedince kıymetini öyle bir anlıyorsunki) bebek konusu mutlaka çözülür sadece zamanı var sabır gerekiyor. Bende ne çok bekledim hiç ümidim yokken bebeğim süpriz yaptı. Bu süreçte sevincide en büyük üzüntüleride yaşadım rabbim sabrını verdi. senin yaşın küçük hiç merak etme rabbim sanada anneliği yaşatacak en güzel yaşlarında.

meriiiii ve gözyaşıııııı hayırlı olsun pıtpıtlarınız... :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
gökçen kolay gelsn canım...
ne güzel oyuna dönüştürerek temizlik yapmak...
ben çok gıcık biri olurum ev dağınıkken eşime bağırır kızar dururum :37::37::37:
boncuk ya sabır canım ya sabırrrrr..bende bu hafta 2,5 gün kaynanacığımda :24: olucam..
şimdiden sinirlenmeye başladım..söyleyebileceklerini düşünüp düşünüp sinir oluyomm:20:
veee lorkem canım arkadaşım sen çoook güçlüsün maşaallahhh...altından kalkarsın...
bu arada yüzmeye spora falan özel salonlara mı gidiyorsun yoksa belediye spor salonlarına mı?
sende tesettürlüsün bildiğim kadarıyla..bende öyleyimde imkanlarımız kısıtlı biraz haliyle...
bi de tatil için nereleri tercih ediyosunuz..
bizde bu sene ev alma işine kalkışmazsak tatile gitcez koçişleee..:38:

ronyam aklıma geldı okuyupta yazmak ıstememıs olabılecegın :31:
hayırlısı dıyelım gercekten suan ıyıyım cok sukur .. herseyın hayırlısını ıstedım hep o yuzden karamsarlıga dusmemem lazım zaten ...
merı ve gozyası cok sevındım sızın adınıza ne guzel saglıkla devam etsın ınsalah hep...
lutfen bu sekılde hassaslık yapmayın yoksa bızde buraya gırıp gırmemeye tereddut eder hale gelırızı...
bırılerınden guzel haber almak emınım hepımız ıcın onemlı o yuzden paylasmazsanız asıl bozulurum ben acıkcası :34:

butterfly canım cok sagolasın ..
dedıgın gıbı kendıme bıseyler bulmaya basladım yavas yavas yarın 4 arkadas aynı unı zamanındakı gıbı bı gece yatılı kalcaz kocaları da postaladık guzel bı gece olacak ınsallah hem manevı hem eglencelı dolu bı gece planlıyoruz ınsallah 3 aylar bahanesıyle ..
hafta sonu de aılemızım yanına gıdıcez vs derken zaman gecıp gıdıo ve ınsan herseye alısıyo sende bılıyorsun ...
guclu olmak zorundayız sen bunun alasının ustesınden geldın :46:

meriiiii ve gözyaşıııııı hayırlı olsun pıtpıtlarınız... :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
gökçen kolay gelsn canım...
ne güzel oyuna dönüştürerek temizlik yapmak...
ben çok gıcık biri olurum ev dağınıkken eşime bağırır kızar dururum :37::37::37:
boncuk ya sabır canım ya sabırrrrr..bende bu hafta 2,5 gün kaynanacığımda :24: olucam..
şimdiden sinirlenmeye başladım..söyleyebileceklerini düşünüp düşünüp sinir oluyomm:20:
veee lorkem canım arkadaşım sen çoook güçlüsün maşaallahhh...altından kalkarsın...
bu arada yüzmeye spora falan özel salonlara mı gidiyorsun yoksa belediye spor salonlarına mı?
sende tesettürlüsün bildiğim kadarıyla..bende öyleyimde imkanlarımız kısıtlı biraz haliyle...
bi de tatil için nereleri tercih ediyosunuz..
bizde bu sene ev alma işine kalkışmazsak tatile gitcez koçişleee..:38:

canım ıstanbulda ımkan dıer sehırlere gore bıraz daha fazla sanırım ..
beledıye de cok uygun fıyata bı cok ımkan var ama doluluk cok fazla o yuzdne gıttım ama duzenlı devam edemedım ..
sonra fıtness ıcın evımıze yakın ozelsalona gıttım bayan erkek bolumlerı ayrı hassas bı yer...

bıraz kurcalayınca bulunuyo burda ...
tatıl ıcın de bı arkadaslar grupca sah ınn paradıse a gıdecektı bu sene bıze de dedıler ama esımle dusundukkı bız amerıkadan dolayı bu sene cok acıldık ve hakkımızı orda kullandık gıbı
bakalıms sanırım vazgecıcez gıtmekten suan ole gorunuyo
yarın bellı olacak ınsallah

Arkadaşlar merhaba

beni bazılarınız hatırlar, genelde forumu okuyup ara sıra yazanlardanım. benim eşimde 8 aydır kaan hocayla tedavideydi ve doğal yolla olmasını bekleyenlerdeniz. ama artık daha fazla beklemeyip şansımızı bir de aşılamayla deneyelim diye düşündük. ben de doktorumu aradım, bu ay aşılama için gelmek istediğimizi söyledim. adetin 2 veya 3. günü gel dedi. ben de adet olmayı bekliyordum.9 haziran akşamı olmam gerekiyordu. bir düğündeydik o akşam, ve karnım ağrımaya başladı. tamam dedim. oluyor sanırım. eve geldim baktım biraz kahverengi kanamam olmuş. tamam dedim salı günü gideriz. pazar günü de hastayım dedim ama sadece bir iki damla leke gelmiş. pazartesi baktım rengi açıldı beyaza döndü.adet olucam derken kesildi. sonra bende banyo yaptım. böylesi ilk defa başıma geldi. anlamadım noluyor. pazartesi günü akşam idrar testi yaptım negatif. bugün çarşamba. ama tekrar test yapmadım. adet de olmadım. hiç bir belirtim de yok. böyle idrar testi negatif çıkıpta hamile olan var mı aranızda? yada tecrübeli anneler veya anne adayları, yeni hamile olanlar adetin geçtiği ilk günlerde belirtiniz oluyor muydu? şimdi hamile miyim değil miyim hiç bilmiyorum. aklım çok karışık. bir kaç gün daha bekleyip adet olmazsam kanda beta baktıracağım. tecrübeli arkadaşlar bir fikriniz varsa nolur söyleyin. böyle bişey olabilir mi?

sevgilerimle

Günaydın kızlar ..

Melisdilek benim başıma böyle bişey gelmedi.. Benim ki tüp bebek zaten , günüm gelince test yaptım , öncesinde lekelenmem falan olmadı ..
Eğer bir gebelik şüphen varsa direk kan ver bence az da olsa bişey çıkar kanda .. İdrarda çıkmayabilir..

Ben adet olduğumda lekelenmemde olmaz , direk kanamam başlar ..
Bilemedim o yüzden ..

Yoktu hiçbir belirtim ..
Belirti aramadığımdan da olabilir..Ben transferden 14 gün sonra test yaptırdım , biraz daha erken yaptırabilirdim ama bekledim ..
Tek belirti adet olmamıştım .. Onun dışında kasıkta batma , ağrı , sızı vs hiçbişeyim olmadı ..
İlk belirti 6. hfatada başlayan bulnatılardı oda 3 hafta sürdü bitti..

cevapladığın için çok teşekkürler. benim de ilk 2008 de bir boş gebeliğim olmuştu. o zaman bende de hiç belirti olmamıştı. 10.haftada düştü. 8 ve 9. haftalarda kasıkta batma olmuştu. şimdi hiçbir belirtim yok. adetin de başlayıp böyle birden bittiği 1,5 gün sürdüğü daha hiç olmamıştı. karma karışığım.

cevapladığın için çok teşekkürler. benim de ilk 2008 de bir boş gebeliğim olmuştu. o zaman bende de hiç belirti olmamıştı. 10.haftada düştü. 8 ve 9. haftalarda kasıkta batma olmuştu. şimdi hiçbir belirtim yok. adetin de başlayıp böyle birden bittiği 1,5 gün sürdüğü daha hiç olmamıştı. karma karışığım.

Rica ederim ..
Dediğim gibi bir kan tahlili yaptır ..
Mevsimselde olabilir ..
İnşallah hamilesindir ama bunu öğrenmek için kan tahlili yaptırman gerek ..
Allah korusun hamileysen lekelenmen olması çok tehlikeli en azından bilirsen dr'lar bir çaresine bakarlar ..
Sen kendine dikka et şimdilik ..
Keşke yardım edebilsem ama inan başıma gelmedi hiç..

kızlar elimde 1 kutu gonol f var takip yaptıracak olan varsa iş görür

1 kutuda menogon var fakat için 5 tüp toz 3 tüp sıvı var diğer 3 sıvı kırılmış eşi kullanan varsa işe yarar

1 kutuda cedrocidite var

yarımdan fazlada prugon var fakat bu uzunca bi süre dış ortamda kaldı varlığından habersizdim ona güvenemiyorum bozulmuş olabilir

son kullanma tarihleri 2013

ihtiyacı olan varsa gönderebilirim

bu arada biz kalp atışlarını ve bebeği gördük çok şükür lorke için çok üzgünüm ve diğer arkadaşlar için yazıp yazmama konusunda gidip geldim haberde vermek istedim aynı zamanda

selam kizlar bende dun gordum bebegimin kalp atislarini dr hersey yolunda dedi 8 haftalik olmus benim hesapladigimdan 1 gun geride dusuk riskinin kalp atislarindan sonra azaldigini soyledi insallah tum arkadaslarim bu guzel duyguyu yasar cok gecmeden

canlarım çok sewindim,demek yawrularınızın kalbi pıt pıtlıyor,maşallah miniklerinize:))
sağlıklan kucağınızdada görmeyi mewlam nasip etsin:))

merhaba melis dilek, bende de aynı belirtiler olmuştu.. çok fazla sancılanmıştım, bir hafta olmayı beklemiştim sonra test yaptım çok silik çıkmıştı..lekelenmem de kahverengi şekilde iki üç hafta sürmüştü sonrada rengi açılmıştı.. yani benim böyle oldu inşallah seninde sonucu güzel olur biraz sabret arkadasım inşallah üç ayların hürmetine rabbim sanada dileyen herkesede bebek nasip eder...

Yasemim merhaba ..
Sanada bir gebelik çizelgesi yapsak da kaç haftalık gebişsin bilsek diyorum :)
Bu arada topiğin listesinede ekledim seni haberin olsun :)

Back
X