Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba cancazım:=)
burasıda sıcak ama benım dışarıya çıkacak halim yok

selam

şekerler
nasılsınızzzzzzzzz

hava ısınmaya başladı

tütüyoz tütüyoz

RABBİM yakmasın :)

hadi gelinde benim şu halıları yıkayalım yarın

hiç gözüm almıyor

offf... kimseler gelmemiş bugün..

edanurlu sana yardıma geliirdim ama yarın evim boyanıyor..
eşimi kandırdım yarın mutfak oturma odası ve antreyi boyayacak:))
salon ve yatak odası kalıyor hem onlar kirlenmedi pek hemde bir sürü eşya kımıldatması zor..
bu hafta temizlikteyim yani.. malum ben tatile yeni girdim anca..

herkesi çookk öpüyorum ve tatlı tatlı uykular diliyorum..

gunaydinnn herkeze hayirli mutlu saglikli bir hafta dilerim...
eee nasilsiniz anneler anne adaylari anne aday adaylari...

bana gelince 30 yasima yaklastigim su siralar ugrastigim 20lik disim artik psikolojimi bozdu..bu 3 denememiz ve yine cekim olmadi yaa anestezi oluyor uyusuyor ama dis sinirleri uyusmuyor dun tam cekcekti dr. ben eline yapistim canim nasil yandi anlatamam sanki hic anestezi yapilmamis ( tansiyonum dustu aglamaya basladim bende agriyo diyorum ben agrisini hissediyorum sonra tekrar anestezi yapti agriyi keselim die..aradan biraz gecti tekrar deneyelim dedi yok dedim tekrar denetemem ben hic iyi degilim hayatimda hic bayilmadim ama duser kalirim bu koltukta....neyse sonuc olarak ya cene cerrahina gidecegimki cene cerrahi cok yok baska bir ozelde cene cerrahinin dis cekimi 450,00 TL buda cok fazla bir odeme bu 450 daha fazlada olabilir bu aralar bu fiyati odemem cok zor...mecbur kalmam INSALLAH...
bir diger secenekde hafif bir sedasyon verilip uyutulacagim genel anesteziyle cekim yapilacak (
zaten sabahda disimin birazi kirildi napcam sasirdim artik antibiyotik icmekden biktim bu 3 kutu antibiyotik bide farkli kullaniyorum 4 kutu antibiyotik kullandigim agri kesicileri saymiyorum bile ( sinirlerim bozuldu artik napcam bilmiyorum...bu aksam nobetteyim olmazsa yarin ozel mua. olan dis dr. gitsem bilemedim

geçmiş olsun ben felaket diş korkusu çeken biri olarak üzüldüm. ben de çejktirmiştim ama hala nasıl çektirdim diye düşünmüyor değilim. 450 tl çok pahalıymış. anestezili devlette olmuyor mu ki?
ben diş hekimliği fakültesinde yaptırmıştım. ama tabi anestezili değildi.

ben de temizliğe giriştim.tatili görünce tüm öğretmenler çoştu herhalde

yawrum geşmiiş olsun,diş de nefecidir şimdi((
rabbim kolaylık versin:)

Kizlar sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
Aksam esime soylerkn bosalir icim sanirim
Hayirlisi boyleymis benim anne olma vaktim gelmemis demekki

Kizlar sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile

cnm hakkında herşeyin hayırlısı...Allahım en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah.Allah sabır versin...

Lorke arkadaşım herseyde bir hayır vardır, inşallah rabbim bir gün gönlüne göre verecek sağlıklı sıhhatli bi evlatla sende anne olacaksın..
Sabrın sonu selamet derler ya sende üzülme ne olur...

lorkeem ,güzel arkadaşım nasıl üzüldüm adına anlatamam(
Rabbim yar ve yardımcın olsun,ne oluren azından bu süreç en başından sonlandı,yatutsaydıda kaybetseydin,onun acısı daha fazla
böyle bir hatta ağlarsın diğer şekil aylarca
saçmaladım bende,güçlü ol canım:)

cnm benim iki dişimde aynısı oldu mutlaka ameliyatına çene cerrahıda girsin bende 2 cerrah girdi 500 lira verdim bayıldım geçen hafta sıkıntıdan dişimi kırmışım şimdide onun kök ameliyatı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…