- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.061
bilgem sırt ağrıların varmış ,geçmiş olsun yawrum
sen şu lorkeye kızmadın mı şimdiden neler düşünüyor
Ne yapsın Yağmur'um , olumsuz düşünme diyecektim ama kendinide bir yandan olumsuzada hazırlaması lazım ..
Rabbim büyük , inşallah bize güzel haberler verecek ..
Ben inanıyorum sonucun güzel olucağınada azıcık teste kadar dişini sıkıp evde otursa , hiç canına acımıyor ne kadar tez canlı :)
Herşeyin ilk önce olumsuz kısmını düşünmek lazım , sonuç güzel olursa zaten ne ala ..
Plan program yapmışsın Lorke'm .. Çok güçlüsün tebrik ederim seni ..
O kızının pırtlayan dişlerini yerim ..
İnşallah tüm dişlerini rahat kolay çıkarır..
Bende günde neredeyse 1 litre içiyorum , hamile kaldığımdan beri eve hergün süt alıyorum ama günlük süt ..
Eşim yetişemiyor bana :)
Yağmur'um sen nasılsın ?
Bebişkon nasıl ?
İkili teste az kaldı ..
lorkeeee nasılsın aklımdasın,dualarımdasın:)))))))))
Herşeyin ilk önce olumsuz kısmını düşünmek lazım , sonuç güzel olursa zaten ne ala ..
Plan program yapmışsın Lorke'm .. Çok güçlüsün tebrik ederim seni ..
O kızının pırtlayan dişlerini yerim ..
İnşallah tüm dişlerini rahat kolay çıkarır..
Bende günde neredeyse 1 litre içiyorum , hamile kaldığımdan beri eve hergün süt alıyorum ama günlük süt ..
Eşim yetişemiyor bana :)
Yağmur'um sen nasılsın ?
Bebişkon nasıl ?
İkili teste az kaldı ..
Ne yapsın Yağmur'um , olumsuz düşünme diyecektim ama kendinide bir yandan olumsuzada hazırlaması lazım ..
Rabbim büyük , inşallah bize güzel haberler verecek ..
Ben inanıyorum sonucun güzel olucağınada azıcık teste kadar dişini sıkıp evde otursa , hiç canına acımıyor ne kadar tez canlı :)
sevgili teyzeleri
benim kızım bir hafta 10 gündür deli gibi ellerini kemirip salya akıtıyordu
dün bir bakayım dedim anaaa ne göreyim benimkinin alttan iki dişi pırtlamış :))
hamileyken günde en az yarım litre süt içiyordum bazende 1 litre
gebişer ve gebiş adayları herkese tavsiye ederim bol bol kalsiyum kemiklere iyi geiyor
Anaaaa, ne kadar erken gelmiş dişleri benim oğluş 8,5 aylık olacak halaaaaaa diş bekliyoruz gelecek diye, aylardır grip oluyo yok ishal oluyo yok ateşi çıkıyo hep dişe yorduk ama nerdeeeeeee. Asmin'imi kutluyorum hızından dolayı.
sağol teyzesi hatırlıyonmu bir ara ateşlendi acile gittik
demek diştenmiş birde önceki gece sabaha kadar yavrum elini ağzına götürmek istiyor
bende delirdim sabaha kadar nöbet tuttum izin vermedim alışkanlık etmesin diye
garibim diş etlerini kaşıyormuş
seninkide yakında pırtlatır dişleri annesi sonra ısırır göğüs uçlarını
gunaydın kızlar hepınızeee...
daha dogrusu ben yazana kadr oglen oldu sayfa acık ama ole dolanıp duruyom
esım gelınce az dısarı cıkıcaz bızde yarın da sırketlerının pıknıgı varmıs ona gıdelım kafan dagılır dedı ...
benı sabah sakın gordu fazlaca atesım dustu dedım .. o da anlıyo hemen hayırlısı nabalım olsun dedı ..
dun cok guzel cheesecake yaptım seven varsa baksın tarıfe ben cok begendım..
onu yazdım bloga sabah bıseyler okudum sımdıde ne olur ne olmaz planımı yapıcam
yuzme ve platese gıtmeyı duusnuyorum onun ıcın bı kac yer bakayım bakalım...
saolaasın canım hayırlısı dıyorum sadece...Lorke arkadaşım olumsuz düşünme benim adet bir hafta geçti hala çıkmamıştı, ateşimde hep düşüktü, inşallah bir kaç güne çok güzel haberler vericeksin, rabbim gönlüne göre versin inşallah
Lorkemmmm canım benim, inşallah salı günü topiğimizin en güzel günlerinden biri olur ama eğer olumsuz olursada çok üzülme, bil ki sana olması için dua eden bi sürü gönül dostun var(Onlardan biride benim)...Rabbim elbet duyuyor sesimizi sadece vaktinin gelmesini bekliyoruz.
nabersiniz:)))canım arkadaşlarım:)
sağol teyzesi hatırlıyonmu bir ara ateşlendi acile gittik
demek diştenmiş birde önceki gece sabaha kadar yavrum elini ağzına götürmek istiyor
maşşşalllahhhh asminime,valla ne hoş kız:)))o güleryüzlü kızın bir tanecik de dişi görünecek öyle misağol teyzesi hatırlıyonmu bir ara ateşlendi acile gittik
Ronyacim kızının incileri hayırlı olsun,canım kızın büyüyor ellerini ağzına götürecek ve bu onun gelişimini gösteriyor,alisir diye düşünme onlar suan oral donemdeler artık memeden başka dış dünyaya açılıyorlar,önce kendi elleriniagzina sokacak sonra ellerini uzun uzun inceliycek ve sonra bulduğu herseyi ağzına götürecek,benim oğlum o safhada suan:)) Dr a sordum yürümek konuşmak gibi bir gelişim göstergesi dedi,üzülme alışmaz zamanla bitecek bu donem ve başka dönemlere geçecek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?