Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgem sırt ağrıların varmış ,geçmiş olsun yawrum
sen şu lorkeye kızmadın mı şimdiden neler düşünüyor

Ne yapsın Yağmur'um , olumsuz düşünme diyecektim ama kendinide bir yandan olumsuzada hazırlaması lazım ..
Rabbim büyük , inşallah bize güzel haberler verecek ..
Ben inanıyorum sonucun güzel olucağınada azıcık teste kadar dişini sıkıp evde otursa , hiç canına acımıyor ne kadar tez canlı :)

dışarı çıkması onu rahatlatır ona inanıyorumda ,yanı şimdiden olmadığına inanmasına üzüldüm ,yüce mewlam çok büyük gün doğmadan neler doğar

iyiym bebişim
bebişkomda benim midemi bu kadar rahatsız ettiğine göre iyidir inşallah:)
ünümüzdeki cumartesi ikili teste gireceğiz inşallah,umarım güzel sonuçlarla döneriz:))

Benim 9. haftanın sonunda zalmış 10. haftada geçmişti bulantılarım ..
O bulantılar şimdi yerini mide yanmalarına ve reflüye bıraktı :))

Bende acıktım , afiyet olsun yağmur'um ..
Oğlum içinde tepiniyor hadiiiiiii emek diyeeee :)

lorkeeee nasılsın aklımdasın,dualarımdasın:)))))))))

yagmurum haklısın umıtsızlıge dusmemek lazım tabıkıde ama ben bıraz kotu dusun ıyı cıkarsa mantıgıyla calısııyorum ... ama kendımı salmısta degılım tabıkıde yok gıbı davranmıyrum dırek zaten ...
kan da negatıfı gorene kdr hala varmıs gıbı hareket edıcem
ama yokmus gıbı de sonrasında ne yaparım planları yapıcam
kaldı 2 gun

valla bılgem bısey yapmadım esımle dısarı cıktık yemek yedık en fazla 20 dk falann yuruduk geldık
sabredıom ya
gunumu beklıom
ama ınsan kendını bedenını az cok tanıyo ona gore bıseyler dusunuyo

Ama Rabbım cok buyuk dılerse olmazları oldurur ona da ınanıyorum

Anaaaa, ne kadar erken gelmiş dişleri benim oğluş 8,5 aylık olacak halaaaaaa diş bekliyoruz gelecek diye, aylardır grip oluyo yok ishal oluyo yok ateşi çıkıyo hep dişe yorduk ama nerdeeeeeee. Asmin'imi kutluyorum hızından dolayı.

sağol teyzesi hatırlıyonmu bir ara ateşlendi acile gittik
demek diştenmiş birde önceki gece sabaha kadar yavrum elini ağzına götürmek istiyor
bende delirdim sabaha kadar nöbet tuttum izin vermedim alışkanlık etmesin diye
garibim diş etlerini kaşıyormuş
seninkide yakında pırtlatır dişleri annesi sonra ısırır göğüs uçlarını

Aman yapsın öyle, yer popoya şaplağı küçük sıpam. Bizimkinin nerdeyse 4 aydır alttan 2 tane dişinin yeri belli ama dışarı pırtlayan bişeyi yok. Acelem yok dişsiz daha sevimli:)))))

Lorke arkadaşım olumsuz düşünme benim adet bir hafta geçti hala çıkmamıştı, ateşimde hep düşüktü, inşallah bir kaç güne çok güzel haberler vericeksin, rabbim gönlüne göre versin inşallah

Lorkemmmm canım benim, inşallah salı günü topiğimizin en güzel günlerinden biri olur ama eğer olumsuz olursada çok üzülme, bil ki sana olması için dua eden bi sürü gönül dostun var(Onlardan biride benim)...Rabbim elbet duyuyor sesimizi sadece vaktinin gelmesini bekliyoruz.

saolaasın canım hayırlısı dıyorum sadece...
Rabbım gonlumu her sonuca razı eylesın ınsallah

Allah razı olsun boncugum cok dua edenım oldu hala da var bılıyorum ...
ıyıkı varsınız... kesınlıkle cok uzulmıcem ama uzulcem
suan kafamda agrımaya basladı hersey tamam gıbı tobe yarabbım ..
ama herseye ragmen dılerse Rabbım o halayı cektırecek bana

Ronyacim kızının incileri hayırlı olsun,canım kızın büyüyor ellerini ağzına götürecek ve bu onun gelişimini gösteriyor,alisir diye düşünme onlar suan oral donemdeler artık memeden başka dış dünyaya açılıyorlar,önce kendi elleriniagzina sokacak sonra ellerini uzun uzun inceliycek ve sonra bulduğu herseyi ağzına götürecek,benim oğlum o safhada suan:)) Dr a sordum yürümek konuşmak gibi bir gelişim göstergesi dedi,üzülme alışmaz zamanla bitecek bu donem ve başka dönemlere geçecek)

Son düzenleme:
maşşşalllahhhh asminime,valla ne hoş kız:)))o güleryüzlü kızın bir tanecik de dişi görünecek öyle mi

valla benim oğlan da deli gibi el emip duruyor.
ama asıl beni tedirgin eden baş parmaklarını keşfetti onu emiyor arada...dikkatini dağıtmaya çalışıyorum.oyuncakla dişlikle falan ....emzik de almıyor ağzına geveleyip diliyle itityor

Günaydınlaaaaar canım arkadaşlarım ..
Bgün pazar eşim Ankara dışında ben evde tekim :)
Ankara'da hava muhteşem aynı zamanda sıcak :)
Vs vs ..

Boncuğum altta gördüm seni , sanada ayrıca günaydınnnnn

ıyı pazarlar yagmurum
bılgem sanada canım
bugun burası asırı derecede cok sıcak
bunaltıcı br hava var hemde

lorkem ,uzulme canını sıkma
daha sonucun bellı deıl
ınsallah yanıltır senıde gelir mınık ptırıcık
yarın yapıcaksın demı testı
yap ve kurtulll derım bnce..

ronyammm kızının ıncılerı cıkmıs masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…