- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.041
kızlar bişey sormak istiyorum. bizim ileri hızımız da morfolojimiz de 0 a yakın. ama sayımız çok fazla. 1 buçuk aydır proxeed plus kullanıyoruz. ancak bi tanıdık ballı bi karışımla hamile kaldı onu da aldık denemek istiyoruz ama. aldığımız kişi aynı anda herşeyi kullanmayın biri bitsin diğerine başlayın demiş. tabi ne kullandığımızı bilmeden.
sizce ara verelim mi proxeed e yoksa aynı anda ikisini de mi kullanalım. şöyle şişeye bi baktım da sabah öğle ve akşam bir kaşık diyor öyle olursa 1 haftada biter. proxeede 1 hafta ara versek nasıl olur sizce..
şunu kullan demeseniz bile en azından fikir verseniz..
ama bana kimse cevap vemiyo burda
ronya ve lorke haricinde..
kızlar bişey sormak istiyorum. bizim ileri hızımız da morfolojimiz de 0 a yakın. ama sayımız çok fazla. 1 buçuk aydır proxeed plus kullanıyoruz. ancak bi tanıdık ballı bi karışımla hamile kaldı onu da aldık denemek istiyoruz ama. aldığımız kişi aynı anda herşeyi kullanmayın biri bitsin diğerine başlayın demiş. tabi ne kullandığımızı bilmeden.
sizce ara verelim mi proxeed e yoksa aynı anda ikisini de mi kullanalım. şöyle şişeye bi baktım da sabah öğle ve akşam bir kaşık diyor öyle olursa 1 haftada biter. proxeede 1 hafta ara versek nasıl olur sizce..
şunu kullan demeseniz bile en azından fikir verseniz..
ama bana kimse cevap vemiyo burda
ronya ve lorke haricinde..
canım ben şubata kadar eşimde varikosel olduğunu bilmiyodum
daha önce teoman kadıoğluda dahil birçok doktor muayne etmişti eşimi
varikoselin çok hafif olduğunu ve ameliyatlık olmadığını söylemişler hepside
eşim bana söylediğini iddia ediyor ben aksini
kaan hoca da var deyince drek yaptırdık ayrıca bizim hormonlardada sorun vardı
durumlar farklı gerçekten
hamile olduğumu öğrendiğim hafta test vericekti eşim perhizi ayarlamıştık ama heyecandan arada kaynadı
kalp atışlarından sonra baktırıcaz inşallah sizelerlerde paylaşırım
ameliyattan öncede toplam sayı 120 milyon hareket %40 morfoloji %2 ileri hızlı %0 tabiki
merhaba karanfilce, bizim değerlerimizde aynı sizlerinki gibiydi. çok şey kullandık hem keçiboynuzu kürü yaptım hemde multivitamin kullandık sonradan o şekilde bir ballı 70 çeşit baharattan yapılan karışım duyduk tesadüf eseri onuda denedik, belki onun sayesinde oldu bitmeden hamile kaldım şükür....
belki abarttım ama zehirlenecek değilya kötü bişeyde değil diye hepsini aynı anda uyguladık, sabah akşam yemeklerden yarım saat önce ballı karışımı yedirdim, öğlenleri vitamini verdim akşam yatmadan da keçiboynuzu suyunu içtik şükür adam zehirlenmedi :))
arkadaşım sende korkma inanarak yap inşallah rabbim gönlüne göre bu mübarek günlerde verir..
canim proxeed i kesmeden kullanin balli macunu
ikiside farkli seyler sonucta
Günaydınlarrrrr...
Ne güzel bir gün hava güneşli, ben gripliyim...Kayınvalidem dantel örüp tv seyretme derdinde...
Günaydınlarrrrr...
Ne güzel bir gün hava güneşli, ben gripliyim...Kayınvalidem dantel örüp tv seyretme derdinde...
kızlarrrr,, size birşey sorucam lütfen kimin içinden ne geçiyorsa yazsın....
buna çok ihtiyacım var.
dr.um son histeroskopi sonrasında rahimin iyi olduğunu tedaviye başlayabiliceğimizi söyledi. ayın 20sinde bitiyor ilacım, ilaçlrı kesince adetim başlıycak sonrasında da dondurulmuşlar için başlıycam.
ama çok kararsızım haziranda mı temmuzda mı başlıyım diye....
bu ay ara verip sonrasında mı başlıyım bilemiyorum.
dr.umada dedim zaten hiç kendi kendime adet göremedim bi ay ara mı versek dedim. sen bilirsin dedi.
ne kadar çok bunu duymak istediğimi biliyorsunuz. sonunda dedi rahimde yapışıklık yok başlayabilirz ama bana ne oldu bilmiyorum. bi yanım çokkkkkk istiyor. bir yanım dur 5n1k diyor.
sanırım biraz korkuyorum. cesaretim mi yok nedir anlamadım. bi adım geri kaçtı isteğim....:18:
düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
ben zaten senin acele ettiğini düişünüyorum...bir kere daha demiştim hatırlarmısın bilmem..
en az 3 adet görmen en iyisi bence...
canim yapilsa bilirdim ama bana yapilmadi dusukten sonra doktor vermisti simdi dusununce bende anlam veremedim ozmsanlar bebk istegi nasil agir basmis hic bir seyi incelemeden ne kadar tecrubesizmisim ben..
bence seni korkutan olumsuz sonuc alman canim.kalbinin sesini dinle nasibinde ne varsa o olur zaten
herkese hayirli geceler hanimlar.5n1ke en azindan bir siklusun ilacsiz gelmesini bekleyebilsen diye gecirdim icimden yazdiklarini okuyunca
gamzelim canim rahim filmini cektirip tedaviye baslaman sonucunu olumlu sekilde etkiliyebilir
muesim krisim opuyorum sizleriiii
gunaydın kızlar hepınızeee...
daha dogrusu ben yazana kadr oglen oldu sayfa acık ama ole dolanıp duruyom
esım gelınce az dısarı cıkıcaz bızde yarın da sırketlerının pıknıgı varmıs ona gıdelım kafan dagılır dedı ...
benı sabah sakın gordu fazlaca atesım dustu dedım .. o da anlıyo hemen hayırlısı nabalım olsun dedı ..
dun cok guzel cheesecake yaptım seven varsa baksın tarıfe ben cok begendım..
onu yazdım bloga sabah bıseyler okudum sımdıde ne olur ne olmaz planımı yapıcam
yuzme ve platese gıtmeyı duusnuyorum onun ıcın bı kac yer bakayım bakalım...
sevgili teyzeleri
benim kızım bir hafta 10 gündür deli gibi ellerini kemirip salya akıtıyordu
dün bir bakayım dedim anaaa ne göreyim benimkinin alttan iki dişi pırtlamış :))
hamileyken günde en az yarım litre süt içiyordum bazende 1 litre
gebişer ve gebiş adayları herkese tavsiye ederim bol bol kalsiyum kemiklere iyi geiyor
oyy masallah kızına ronyam ne kdrda erkencı oyleee.sevgili teyzeleri
gebişer ve gebiş adayları herkese tavsiye ederim bol bol kalsiyum kemiklere iyi geiyor
lorke dur bakalım hemen ne plates yüzme planları yapıyorsunn
benim ikiz diye 8.gün çıkmıştı. daha hiçbirşey belli değilken moralini bozma lütfen...
salı günü bir kan sonucunu alalım inşallah hayırlı güzel haberlerle
oyy masallah kızına ronyam ne kdrda erkencı oyleee.
canım ben psıkolojımı haazırlıyorum sankı bısey yasamamıs gıbı bole plan yapmak vs ıı gelıo bana emın ol...
tatıl planımız vs de hazır bakalım ...
herseyın hayırlısı
oyy masallah kızına ronyam ne kdrda erkencı oyleee.
canım ben psıkolojımı haazırlıyorum sankı bısey yasamamıs gıbı bole plan yapmak vs ıı gelıo bana emın ol...
tatıl planımız vs de hazır bakalım ...
herseyın hayırlısı
canım geçmiş olsunSlm arkadaşlar..
Geçmişi okuyamadan sizlere son haberlerimizi iletmek istiyorum..
Bugün Emir'in 6.ay kontrolü ve aşıları vardı..Muayenemizi olduk,kilomuza ve boyumuza bakıldı..Bu ay maşallah oğluma çok güzel kilo almış,en son 6900'dü..Çok şükür 7835 olmuş,boyumuzda 70 cm..Zor günler geride kaldı inşallah..
Aşılarını olurken çok ağladı yavrum,gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldü..Şimdilik ateşi falan yok şükür,biraz huzursuzluk var..
Benim de kanamalarım azalmıştı ama 2 gündür yine arttı,pazartesi tekrar iğne vurulacağım..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Umarım güzel haberler vardır,fırsat bulursam geçmişi okumaya çalışacağım..
yaptım ıste dıom ya ben meraklıyım hem ıcım rahatladı hem uzulsem de ıyıkıde yapmısım suan negatıfı alınca uzulme dozumu azaltmıs oldum benım mantıgım bole ıslıyo
hayırlısı nabalım olcaksa olur ıllakı
Herşeyin ilk önce olumsuz kısmını düşünmek lazım , sonuç güzel olursa zaten ne ala ..gunaydın kızlar hepınızeee...
daha dogrusu ben yazana kadr oglen oldu sayfa acık ama ole dolanıp duruyom
esım gelınce az dısarı cıkıcaz bızde yarın da sırketlerının pıknıgı varmıs ona gıdelım kafan dagılır dedı ...
benı sabah sakın gordu fazlaca atesım dustu dedım .. o da anlıyo hemen hayırlısı nabalım olsun dedı ..
dun cok guzel cheesecake yaptım seven varsa baksın tarıfe ben cok begendım..
onu yazdım bloga sabah bıseyler okudum sımdıde ne olur ne olmaz planımı yapıcam
yuzme ve platese gıtmeyı duusnuyorum onun ıcın bı kac yer bakayım bakalım...
O kızının pırtlayan dişlerini yerim ..sevgili teyzeleri
lorkeeee nasılsın aklımdasın,dualarımdasın:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?