2. kez şiddet uygulayan bi eş affedilir mi.yine şiddet uygular mı?

kesin konuşmak istemem ama eşinin sana tekrar el kaldırma ihtimali yüksek maalesef.sen keşke dememek için son bir kez daha şans verdim demişsin umarım eşin bu şansı iyi kullanır aklını başına toplar.birde eşini psikiyatra gitmeye ikna et mutlaka evliliğinize faydası olacaktır

Çok güldüm,ağzına sağlık...

5000 tl çok az değilmi sonuçta caydırıcı olmalıydı bu rakam bence...

bide böyle basit sebepten yapan tekrar yapar görüşündeyim inş.olmaz mutlu olsursunuz

İnsanlarla aşağılar gibi konuşanlara gülmek büyük meziyet ister;
Ben yakıştırmadım oysa size diğer yorumlarınızdan tanıdığım kadarıyla.

Amacım aşağılamak değil kimseden daha akıllı olduğumu da iddia etmiyorum.Sadece kadınlarımızın bilinçsizce davranıp kendilerini kullandırtmalarından hoşlanmıyorum. Amacım arkadaşı hayal aleminden alıp hayatın gerçekleriyle yüzleştirmek. Buna dikkat çekmek için de biraz sert konuştum açıkçası. Aklını kullanmayanlara kızıyorum evet.

çok üzüldüm. bana fikrimi sorarsan; madem öfkeli bir eşin var, o sinirliyken sende sus ki o da el kaldırmasın.yani onun kaldoırmasına izin verecek kapıları açma ki sen de üzülmeyesin. biraz alttan al.

burasi paylasim alani herkes icindekini dokebilir fakat
keske dayak yiyen hakaret isiten ustunede "AMA NAPIMM ESIMI SEVIYORUM" diyenler
konu acmasa...

Siz buraya eşim beni dövdü BİR DAHA YAPARSAN ALTINLARI VE 5000TL VERİCEKSİN diye kağıt imzalatıp affettim diye bir konu açıyorsunuz ve bu konuya yorum yapan, eşinizden şiddet gördüğünüz için sıkıntınızı paylaşan hanımların yorumlarını KOCANIZA okutup bir de ona yorumlatıyorsunuz yani.Doğru mu yoksa ben mi yanlış anladım.Yok yok bu kadar da cehalet olamaz.Kimsenin de kocasına okutmak gibi bir hakkı olmamalı.Bu ayıptır.

burasi paylasim alani herkes icindekini dokebilir fakat
keske dayak yiyen hakaret isiten ustunede "AMA NAPIMM ESIMI SEVIYORUM" diyenler
konu acmasa...

Aynen katılıyorum arkadaşım size. Madem seviyorlar ve herşeye rağmen bırakamıyorlar ne diye konu açar, fikir isterlerki. Kararlarını vermişler, kaderlerine boyun eğmişler, onlara göre evliliği devam ettirmek için sebep çok (ki şiddete mazeret kabul bana göre zor) eeee bize ne laf düşer o zaman değilmi yani?

Ayrıca, açtığınız konuya gelen yorumları şikayet ettiğiniz eşinize okutmanızda kusura bakmayın ama çok yanlış bir hareket. Size naçizane tavsiyem mümkünse biraz büyüyün artık.

çok dogru bir yorum.

Çok güldüm,ağzına sağlık...

bu gülen arkadaşlar kendi hayatları karakterlidört dörtlük sanırım.bu güldüm lafına ıı bı cvp verırdım ama anlayan anlasın.neyse burda bazı arkadaslara tesekkur ederım adam gibi cevap vermişler ben kımseye benı yargılsın demedim.hepiniz basıma avukat olmussunuz bi abla arkadas gıbı fikir almak ıstedım sadece fıkır herkes fıkrını söylesın yok sumusun bu musun dıyen kendini bilmezlere benım sözüm.neyse işim olmaz zaten böyle yazan ınsanlarla ben size bi daha şiddet uygular mı acaba dıye sordum.kağıt hakkında bısey sormadım.

konusmalarına dıkkat et tamam mı ben kımseye kendimi kullandırtmıyorum nasıl bı laf bu ya.herkes haddını bılsın tamam mı.sen kendını baskasına kullandırttysan bılmem.ben kımseye akıl verın demedım.fikirlerinizi öğrenmek ıstıyorum dedim.

Canım ben kağıt hakkında bir şey demiyorum ama madem bir kez daha yapar mı diye samimi fikrimizi istemişsin şahsen benim fikrim bir kez daha da yapar bir çok kez daha da yapar. Ama umarım doğru kararı vermişsindir ve bunları bir daha yaşamazsın varsın yanılan ben olayım sen aynı şeyleri yaşama da...

pardonda kendı yaptıgın cehaletı boylemı kapatmaya calısıyorsun. bız senın adına uzulerek bunları yazdık o elındekı kagıt parcasına guvenıpte bıseyler yapma dıye evet bazı arkadaslar bıraz ılerı gıtmıs ama sana adam akıllı yorum yapanlarada bıraz saygılı ol eger kaldıramıcagın cevaplar gelıyosada konu acma.. gercketen sasırtıcı bırısın.. esınle barıstınız tamamen galıba kustugunde yıne gelıp konu acma bence anladıgım kadarıyla bazı seylerı kaldıramıyorsun.. yıne soyluyorum bundan sonra hep olacak bence senın hayatında dayak yakıstırdıgım ıcın degıl esıne bunları okutup yorum yaptırdıgın ıcınde...

ben sadece ne kadar yanlıs yaptıgını bı kez daha yuzune vurmak ıcın insanların görüşünüokuutum.bilgisayarı onune verıpokutmadım sadece bak bu arkadas böyle demıs dedim.o da doğal olarak cvp vermek ıstedı ben de yazdım buraya ne var bunda.cehaletle nasıl bagdastırdın onu anlamadım.

duru_58 arkadasım bu kadar mılletı bosuna ugrastırıyorsun kardesım yıne yapmıssındır bır cocukluk adamda dövmustur ben hala neden senı bırakıp gitmedıgını dusunuyorum cunku sana katlanması buyuk mucize dıger konularındanda bılıyorum cunku bıraz tuhafsın yıne yapmıssın bırsey bazen erkek oldugundan mılletı alaya aldıgından bile süphelenıyorum. kadınları konularında hep birbirine dusuruyorsun enteresan ınsansın kocam benı dövecek sonra gel yorumları oku dıycem işte sorun burda bellı oluyor bı kere...

dikkat ettıysen ben herkes adına konusmadım bazı kendını bılmezler ıcın yazdım.konu acıp acmayacagımı da sana soracak değilim.eşimle de barısmadım ben mehkemeye cıkmadım tamam mı sadece arkadas sohbetı olsun ıstemıstım.herkes kendı basınma hakım avukat olmus:))))

her konunda ters cevap verene ters yazıyorsun ozmn konu acma arkadasım benımde hergun yok yere sinirlerimi zıplatmaa..

bu ne ya sen ne zannedıyosun kendını böyle yorum yapıyosun.konunun ne oldugunu bıle bılmeden.çocukluk yapınca ınsanlar dayagı hakedıyor yanı oyle mı.kendı yazdıklarınızla celısıyosunuz.tuhaf olan sensın.sana gel yaz demıyorum ugrasmazsan ugrasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…