- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
Arkadaşım sen kaç yaşındasın 8 mi? Kağıda yazı yazıp imzalattın ve bunu geçerli bir belge mi sanıyorsun? Şaka gibisin sana söyliycek söz bulamıyorum.İlkokul birden tekrar dışardan okumaya başla bence.
Çok güldüm,ağzına sağlık...
İnsanlarla aşağılar gibi konuşanlara gülmek büyük meziyet ister;
Ben yakıştırmadım oysa size diğer yorumlarınızdan tanıdığım kadarıyla.
şuan kendisi de yanımda ben de sizinle aynı fikirdeyım fakat kabul etmiyor ve yorumlara gülüyor.ve eşimin dediklerini kelime kelıme yazıyorum;şimdiye kadar bana ne ailemden ne de arkadaş cevremden hıc kımse ileri git veya geri git demedi.ve yaptıgım hıcbır ıste kolay kolay kımseye danısmam sadece rehber bıldıgım tek bır kıtaba danısırım.ve eşim bunları bıldıgı halde bana ve yaptıgım ıslere cok mudahalede bulunuyor.tabı kı bu dediklerim şiddetı gerektırmez.
ben eşime inandığım ve yaşama çalıştığım değerler üzerine söz verdım inanması da kendısıne kalmıs inanmaması da.ancak ben bunu yapmayacağıma inandığım seyler ıcın ınanıyorum.
arkadaslar eşim yanımda bunları soyledı ben de buraya yazdım sizce ınanayım mı
burasi paylasim alani herkes icindekini dokebilir fakat
keske dayak yiyen hakaret isiten ustunede "AMA NAPIMM ESIMI SEVIYORUM" diyenler
konu acmasa...
Aynen katılıyorum arkadaşım size. Madem seviyorlar ve herşeye rağmen bırakamıyorlar ne diye konu açar, fikir isterlerki. Kararlarını vermişler, kaderlerine boyun eğmişler, onlara göre evliliği devam ettirmek için sebep çok (ki şiddete mazeret kabul bana göre zor) eeee bize ne laf düşer o zaman değilmi yani?
Çok güldüm,ağzına sağlık...
Amacım aşağılamak değil kimseden daha akıllı olduğumu da iddia etmiyorum.Sadece kadınlarımızın bilinçsizce davranıp kendilerini kullandırtmalarından hoşlanmıyorum. Amacım arkadaşı hayal aleminden alıp hayatın gerçekleriyle yüzleştirmek. Buna dikkat çekmek için de biraz sert konuştum açıkçası. Aklını kullanmayanlara kızıyorum evet.
Siz buraya eşim beni dövdü BİR DAHA YAPARSAN ALTINLARI VE 5000TL VERİCEKSİN diye kağıt imzalatıp affettim diye bir konu açıyorsunuz ve bu konuya yorum yapan, eşinizden şiddet gördüğünüz için sıkıntınızı paylaşan hanımların yorumlarını KOCANIZA okutup bir de ona yorumlatıyorsunuz yani.Doğru mu yoksa ben mi yanlış anladım.Yok yok bu kadar da cehalet olamaz.Kimsenin de kocasına okutmak gibi bir hakkı olmamalı.Bu ayıptır.
pardonda kendı yaptıgın cehaletı boylemı kapatmaya calısıyorsun. bız senın adına uzulerek bunları yazdık o elındekı kagıt parcasına guvenıpte bıseyler yapma dıye evet bazı arkadaslar bıraz ılerı gıtmıs ama sana adam akıllı yorum yapanlarada bıraz saygılı ol eger kaldıramıcagın cevaplar gelıyosada konu acma.. gercketen sasırtıcı bırısın.. esınle barıstınız tamamen galıba kustugunde yıne gelıp konu acma bence anladıgım kadarıyla bazı seylerı kaldıramıyorsun.. yıne soyluyorum bundan sonra hep olacak bence senın hayatında dayak yakıstırdıgım ıcın degıl esıne bunları okutup yorum yaptırdıgın ıcınde...
konusmalarına dıkkat et tamam mı ben kımseye kendimi kullandırtmıyorum nasıl bı laf bu ya.herkes haddını bılsın tamam mı.sen kendını baskasına kullandırttysan bılmem.ben kımseye akıl verın demedım.fikirlerinizi öğrenmek ıstıyorum dedim.
duru_58 arkadasım bu kadar mılletı bosuna ugrastırıyorsun kardesım yıne yapmıssındır bır cocukluk adamda dövmustur ben hala neden senı bırakıp gitmedıgını dusunuyorum cunku sana katlanması buyuk mucize dıger konularındanda bılıyorum cunku bıraz tuhafsın yıne yapmıssın bırsey bazen erkek oldugundan mılletı alaya aldıgından bile süphelenıyorum. kadınları konularında hep birbirine dusuruyorsun enteresan ınsansın kocam benı dövecek sonra gel yorumları oku dıycem işte sorun burda bellı oluyor bı kere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?