2. kez şiddet uygulayan bi eş affedilir mi.yine şiddet uygular mı?

walla ne yalan söyleyeyım bugune kadar bır tane kızı dövdüm ama oda anama küfür ettiği içindi ve şiddete karsı bı kadınım ama laf sana gelınce karsı olamıyorum ne yazıkkı... ben kendımı birşey zannetmıyorum zannetmemede gerek yok aklım salim ve yerınde cok sukur ama senın aklından suphe etmıyor değilim hani... yazdıklarımla neden celisiyim ki ne yazdıgım gayet net ve acık yazmıycam ama sinirlerimi zıplatıyorsun...

Bugün bıçaklananların yarın öldürüldüğü bi ülkede yaşadığımızın farkında olman dileğiyle

Canım Allah yardımcın olsun ama içinde varsa inanki birde döver onda döver yeterki içinde olsun. Saygı bi kere gittimi daha arkası öyle geliyor ne yazıkki.

Çok garipsiniz, önce kocanızdan dayak yiyip gelip burada fikir almaya çalışıyorsunuz ardından hemen kocanızla barışıp burdaki yorumları okutuyorsunuz. İşinize gelmeyen yorumları yapanlara da sinirleniyorsunuz. Kızgınlığınızı size dayak atan kocanıza yöneltmelisiniz size yardım etmeye çalışanlara değil. Ve sorunuza cevap vermek gerekirse evet yine şiddet uygular hatta öldürebilir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…