- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
ilk eve döndüğümde çalışyordum fakat o ara param yoktu ve cok sevdiğimden döndüm.şuanda da sevmeyı felan gectım zaten ciddi anlamda bosanmak ıstedım ama ısrar ettı yalvardı.eşimin karakterını bıldıgım ıcın bı daha yapmayacagına ınandım.son kez bı sans daha vermek ıstedım bılmıyorum neden içim rahat değil ama son bi şans hepınız haklısınız.şiddete hepinizden cok karsı cıkıyordum ama insanın basına gelınce.o aksam kac kez gıt dedım 2kez gıttı geldı.sadece son sans o kağıdı da ben hukukı gecerlı var sanıyordum
kizlar affetme demesi çok kolay ama kizcagiz gidecek yerim yok demi$, affetmesinde ne yapsin?
bence eger gerçekten gidecek yerin yoksa ve çali$miyorsan son kez affedip hemen kendine i$ bulup kendi ayaklarinin üstünde durabilmelisin, eger bi daha böyle bir$ey yaparsa hiç beklemeden gidersin..
eger i$in varsa ve çali$iyorsan bence bunlara katlanmana gerek yok
gerçekten çok iyi düşünülmesi gereken bi konu bu ya çok zor
Nesi zor ki, konu sahibi devlet memuru, yani iş güvencesi var. Ekonomik gücü var, düğün takılarım var diyor ayrıca. Yani dayağa sessiz kalmasını gerektirecek bir durum yok burada. Ki ekonomik gücü olmayanlar dahi bu devirde dayağa karşı sesini yükseltiyor. Bence arkadaş ya yalan söylüyor ya da dayağa alıştı.
meraba arkadaşlar yine ben eşim ve sorunlarımız.bazı arkadaşlar yıne mı sen dıyecek olabılır belkı ama size danışmak istedim.eşim beni cumartesi günü bi hiç yüzünden dövdü konu çok önemli bişey değildi alışveriş meselesii dısarda tartışırken ben onu yururken bıraktım gidip banka oturdum o da banka oturdugumu görmemıs gidiyo musun dıye bagırdı ve sonra da tamam ben de gıdıyorum dedı ve geldiğimde eve gelmıstı.yatak odasına gırdım montumu cıkardım ve 2dk gecmedıkı sen naptıgını sanıyosun dedi ve tokat attı bana ve devamı geldı dövmeye başladı hala kulağım kolum ağrıyor.1 ay önce maddiyat yuzunden yıne dövmüştü.o zaman en evı terketmıstım ama sonra gerı donmustum gıdecek pek bı yerım yoktu bılmıyorum döndüm işte.ama 2. kez olunca bosancm dedım sımdı evden gıt dedım ya da ben gıdym dedım.önce olmaz felan dedi.sonra tamam gıdıyorum dedi yarın gelıp eşyalarımı alacagm dedi ve gıtttı ama aradan 2 saat gectı geri geldi.özürdiledi affet dedi bi daha aslam olmayacak felan hatta kagıt ımzalattım bı daha benı döverse evi terkedecegıne altınları bana bırakacagına ve 5000 tl ödeyecegı ıcın o da imzaladı.şimdi hala acaba yıne yapar mı dıyorum b döven yıne döver mı bu 2. oldu hatta 3 bile dıyebiliriz.
Arkadaşım sen kaç yaşındasın 8 mi? Kağıda yazı yazıp imzalattın ve bunu geçerli bir belge mi sanıyorsun? Şaka gibisin sana söyliycek söz bulamıyorum.İlkokul birden tekrar dışardan okumaya başla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?