• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. kez şiddet uygulayan bi eş affedilir mi.yine şiddet uygular mı?

kizlar affetme demesi çok kolay ama kizcagiz gidecek yerim yok demi$, affetmesinde ne yapsin?

bence eger gerçekten gidecek yerin yoksa ve çali$miyorsan son kez affedip hemen kendine i$ bulup kendi ayaklarinin üstünde durabilmelisin, eger bi daha böyle bir$ey yaparsa hiç beklemeden gidersin..
eger i$in varsa ve çali$iyorsan bence bunlara katlanmana gerek yok

ilk eve döndüğümde çalışyordum fakat o ara param yoktu ve cok sevdiğimden döndüm.şuanda da sevmeyı felan gectım zaten ciddi anlamda bosanmak ıstedım ama ısrar ettı yalvardı.eşimin karakterını bıldıgım ıcın bı daha yapmayacagına ınandım.son kez bı sans daha vermek ıstedım bılmıyorum neden içim rahat değil ama son bi şans hepınız haklısınız.şiddete hepinizden cok karsı cıkıyordum ama insanın basına gelınce.o aksam kac kez gıt dedım 2kez gıttı geldı.sadece son sans o kağıdı da ben hukukı gecerlı var sanıyordum

ilk eve döndüğümde çalışyordum fakat o ara param yoktu ve cok sevdiğimden döndüm.şuanda da sevmeyı felan gectım zaten ciddi anlamda bosanmak ıstedım ama ısrar ettı yalvardı.eşimin karakterını bıldıgım ıcın bı daha yapmayacagına ınandım.son kez bı sans daha vermek ıstedım bılmıyorum neden içim rahat değil ama son bi şans hepınız haklısınız.şiddete hepinizden cok karsı cıkıyordum ama insanın basına gelınce.o aksam kac kez gıt dedım 2kez gıttı geldı.sadece son sans o kağıdı da ben hukukı gecerlı var sanıyordum

Sen devam et böyle, haftaya da "kocam kolumu kırdı ama beni seviyormuş, affedeyim mi" dersin. Bırakma tabi, dünyada erkek kalmadı ya. Kocasız da yaşanmaz, senin kocan gibi eli sopalı, dili küfürlü de olsa kocasız kalacağına her gün dayak ye zaten. Aman diyim. Her hafta bir kavga konusu açıyorsun. Eğleniyor musun anlamadım.

kizlar affetme demesi çok kolay ama kizcagiz gidecek yerim yok demi$, affetmesinde ne yapsin?

bence eger gerçekten gidecek yerin yoksa ve çali$miyorsan son kez affedip hemen kendine i$ bulup kendi ayaklarinin üstünde durabilmelisin, eger bi daha böyle bir$ey yaparsa hiç beklemeden gidersin..
eger i$in varsa ve çali$iyorsan bence bunlara katlanmana gerek yok

gerçekten çok iyi düşünülmesi gereken bi konu bu ya çok zor

gerçekten çok iyi düşünülmesi gereken bi konu bu ya çok zor

Nesi zor ki, konu sahibi devlet memuru, yani iş güvencesi var. Ekonomik gücü var, düğün takılarım var diyor ayrıca. Yani dayağa sessiz kalmasını gerektirecek bir durum yok burada. Ki ekonomik gücü olmayanlar dahi bu devirde dayağa karşı sesini yükseltiyor. Bence arkadaş ya yalan söylüyor ya da dayağa alıştı.

bende bir kersinde dayak yemiştim 10 yıl falan oldu evi terkettim bizimde bisürü altınlarımız vardı onları ve iki çocuğu alıp gitttim aradı buldu geldi altın çantasını aldı bayaaada çoktu altınlar banada geliyosan gel dedi çocuklarıda aldı bende tıpış tıpış peşine düştüm ....
burdan çıkacak sonuç
para kimdeyse güç onda parası olanaın peşine düşülüyor bilmem mesajı anladınmı

çok üzüldüm canım. geçende konu açmıştın. daha 3 günlük evliykende dövmüştü seni. nasıl bir eğitimci böyle yapar. anlaşılan sen affedeceksin. tamam eğer birdaha olursa bu durum. darp raporu al. darp raporunu ekle ve eşinin bağlı olduğu milli eğitime ver. savcılığa da ver. hem savcılıktan ceza alır, hemde milli eğitimden.

ayrıca eşinin öfke kontrolü için yardım alması gerekiyor, bence yardım alması şartıyla affet. memursun, garanti bir işin var. evinide geçindirebilirsin. eşin, senin özgüvenini kırmış. bence acilen şu özgüvenini tekrar kazan.

Duru bu konuda yorum yapmak çok güç.. İnşaallah olmaz ama inanın bir defa olunca ikincisi mutlaka oluyor, ikincisi oluyorsa üçüncüsü oluyor..

Ne denilir ki, hayat sizin hayatınız. Öyle uzaktan konuşmak kolay..

Peki bu kağıdı ne zaman hazırlamıştınız ?

Onaylı bir kağıt mı ? Onaylı değilse onaylatın lütfen..

DARP raporu aldınız mı ?

Son düzenleme:
Şöylee bir gerçek var. BİR DEFA KALKAN EL İNMİYOR. Umarımm karşılaşmazsın ama ne yazık ki bizim toplumuzun erkekleri bir defa alıştımı arkasını getirmekten büyük haz alıyor...

arkadasım hem adama dıyosunkı bıdaha olursa bosarım senı dıye hemde hala duruyosun. yanlıs anlama bosan demıyorum ama bunları soyleme adam bu sefer dıcekkı bak dıyo dıyo gtmıyo yıne yapsam bısey demez dıye bu bır ıkıncısı adam sapmı noter onayı olmadan o elındekı kagıt ne ıse yarar kendı kendıne atmıs o ımzayı der gecer.. ya bende bıkac kere magruz kaldım buna 2-3 kere tokat attı ama hıc demedımkı bıdaha yaparsan gıderım dıye ama bunuda dersem eger o evde durmam cunku devamı gelır.

arkadasım hem adama dıyosunkı bıdaha olursa bosarım senı dıye hemde hala duruyosun. yanlıs anlama bosan demıyorum ama bunları soyleme adam bu sefer dıcekkı bak dıyo dıyo gtmıyo yıne yapsam bısey demez dıye bu bır ıkıncısı adam sapmı noter onayı olmadan o elındekı kagıt ne ıse yarar kendı kendıne atmıs o ımzayı der gecer.. ya bende bıkac kere magruz kaldım buna 2-3 kere tokat attı ama hıc demedımkı bıdaha yaparsan gıderım dıye ama bunuda dersem eger o evde durmam cunku devamı gelır.

Daha önce 2 kere siddete basvurmus biri bunu yine tekrarlayacaktir ve yine olan sana olacak. Lütfen kendini böyle ezdirme. Ayril yada ayrilma gibi bir akil vermicem, sonucta kimsenin yuvasinin dagilmasinida istemem, hic bir kadinin kendini esi tarafindan böyle ezdirmesinide istemem. Sen kendi icinde bu iliskiyi bitirdinmi? Eger öyleyse ozaman bekleyipte 3. 4. 5. kez dayak yemenin bir faydasi yok..

canım daha başlığı okurken bir kere vuran devam eder demek geldi içimden. sen iki falan diyorsun. o adam tedavi bile görse komple değiştim diye noter onayı getirtse ne yazar. kadınlar da anlamadığım ve hak vermediğim nadir konulardan biri bu. avukatlık yaptım bir sürü boşanma gördüm. olay özetle şudur bir erkek karısını dövüyor ise bu onun bir huyudur ve bundan vazgeçmez. ve dayağı affeden kadınlar tekrar geleceğinden emin olsun. pardon da hayvan mı karşındaki ki vurarak ders veriyorsun. ki hayvana vurulmasına da karşıyım. senden güçsüz kadın hayvan çocuk farketmez sakat güçsüz bir erkek bile olabilir mi. senden güçsüzü ezmek için kaba kuvvet kullanıyorsan bu o insanın normal olmadığını gösteriri ve devamı gelir mi kesin hatta daha saçma sebeplerden...

ayrılmak iki insanın bileceği iştir o konuda akıl verilmez ama kendini koru derim ezdirme. dayak la başlayan evlilik böyle devam eder.:50::50::50:

1 kere yapan gene yapar derim tam emin olamasam da ama 2, yi yapan kesinlikle yine yapar diyebilirim bu kez çok emin olarak

AYRICA BOŞUNA İMZALATTIRMIŞ SINIZ ÇÜNKÜ NOTER TASTİKLİ OLMAYAN BİR KAĞIT HİÇ BİR İŞE YARAMAZ BİLDİĞİM KADARIYLA...

Birincisini yaparsa demektir ki ikinciside hali hazırda yoldadır...

İkinciside geldiyse bilin ki, bunun devamı gelecektir...

Nesi zor ki, konu sahibi devlet memuru, yani iş güvencesi var. Ekonomik gücü var, düğün takılarım var diyor ayrıca. Yani dayağa sessiz kalmasını gerektirecek bir durum yok burada. Ki ekonomik gücü olmayanlar dahi bu devirde dayağa karşı sesini yükseltiyor. Bence arkadaş ya yalan söylüyor ya da dayağa alıştı.

yalan söylemıyorum keske yalan söyleseydım.bana ilk vurduğunda eşimi tahrik etmiştim.önce ben ona tokat attım sonra da o bana vurdu.tabi ki haklı değl yine de dövmemesi gerekirdi.neyse ilkinde evi ben terketmiştim.cebım de 5 lira bıle yoktu ailemden ıstemeyede cekındım onlarada param var dedım.pazartesi günü işe başlamam gerekiyordu daha ilk iş günüm olacaktı tayınım cıkmıstı.baslama yazım da evde kalmıstı onu almak ıcın eve gıttığımde barıstık ama bu dövme konusu cok gündeme gelmedi.belkı kızacaksınız ama bi daha yaparsan gıderım felan gıbısınden seyler soylemedım.bi daha yapmam dedi ve de cok da korkmus gıbı de değildi.fakat bu ıkıncısınde ilk kez bosanacagım senden dedım ilk kez söyledim ve cok korktu kaç kez gıdığ geldı ne istersen yaparım dıyor yapıyor da suan.neden hala terketmiyosun dıye sorarsanız seviyorum cok seviyorum.bunun adı cahıllık mı bılmıyorum ama kalbıme söz gecırememkten korkuyorum.sadece son bı sans verdım hıc ıstemeye ıstemeye içimden bi ses yanlıs yapıyosun dıyor zaten diğer ses de son bi şansı daha hakedıyor dıyor.sadece ilerde keske bi şans daha verseydım dememk ıcın yapıyorum bunu.benim eşim özünde ii bir insan ben herkesle kavga ederım kımseyle anlaşamam ama onun pek anlaşamadığını görmedim.ve bi neden de cok mücadele ettık bu evlilik için bi kalemde silmek ıstemıyorum.belki aklıbaşına gelmiştir.gelmediyse de eğer yıne hata yaparsa eğer affedilmeyecegını bılıyor.benım canım bı kere daha yanacak belki ama ilerde pişman olamayacagım keşke demeyeceğim en azından.yanlıs belki ama ...

Eğer şiddet konusunda bir kadın her ne sebeple olursa olsun kendisini haksız ve "hakettim" gibilerinden görüyorsa;en baştan kaybetmiştir...

Siz kendinize değer vermiyorsanız başkasından nasıl değer görmeyi umabilirsiniz ki?

Arkadaşım sen kaç yaşındasın 8 mi? Kağıda yazı yazıp imzalattın ve bunu geçerli bir belge mi sanıyorsun? Şaka gibisin sana söyliycek söz bulamıyorum.İlkokul birden tekrar dışardan okumaya başla bence.

meraba arkadaşlar yine ben eşim ve sorunlarımız.bazı arkadaşlar yıne mı sen dıyecek olabılır belkı ama size danışmak istedim.eşim beni cumartesi günü bi hiç yüzünden dövdü konu çok önemli bişey değildi alışveriş meselesii dısarda tartışırken ben onu yururken bıraktım gidip banka oturdum o da banka oturdugumu görmemıs gidiyo musun dıye bagırdı ve sonra da tamam ben de gıdıyorum dedı ve geldiğimde eve gelmıstı.yatak odasına gırdım montumu cıkardım ve 2dk gecmedıkı sen naptıgını sanıyosun dedi ve tokat attı bana ve devamı geldı dövmeye başladı hala kulağım kolum ağrıyor.1 ay önce maddiyat yuzunden yıne dövmüştü.o zaman en evı terketmıstım ama sonra gerı donmustum gıdecek pek bı yerım yoktu bılmıyorum döndüm işte.ama 2. kez olunca bosancm dedım sımdı evden gıt dedım ya da ben gıdym dedım.önce olmaz felan dedi.sonra tamam gıdıyorum dedi yarın gelıp eşyalarımı alacagm dedi ve gıtttı ama aradan 2 saat gectı geri geldi.özürdiledi affet dedi bi daha aslam olmayacak felan hatta kagıt ımzalattım bı daha benı döverse evi terkedecegıne altınları bana bırakacagına ve 5000 tl ödeyecegı ıcın o da imzaladı.şimdi hala acaba yıne yapar mı dıyorum b döven yıne döver mı bu 2. oldu hatta 3 bile dıyebiliriz.

Eğer gücün kuvvetın (maddı ve manevı ) varsa bu adamı bırak .Seni temin ederim ki düzelmeyecek.Yanlarına donebılıcegın bır aılen yoksa sıgınma evlerı var.Ame egerkı yok ben alıstıgım duzenı raatı bozaman arada bır yedıgım dayagıda sıneye cekebılırım dersen barı esını aıle terapıstıne gıtmeye ıkna et.Allah hakkında hayırlı kararı vermeyı nasıp etsın.Geçmiş olsun...

Arkadaşım sen kaç yaşındasın 8 mi? Kağıda yazı yazıp imzalattın ve bunu geçerli bir belge mi sanıyorsun? Şaka gibisin sana söyliycek söz bulamıyorum.İlkokul birden tekrar dışardan okumaya başla bence.

Uslubunuz ne saygısızca ? Aşağılama hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz anlayamıyorum.. !!

İlkokul birden başlamak ne demek ? Her okul okumayan cahil mi, her cahil okul okumadığı için mi cahil AYRICA..

Back