• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evliligin bi sonu var mı ?

Esiniz herkese karsi mi boyle vurdumduymaz ve burnu havada?
Bana oyle geldi de anlatiminizdan.
Karakteri bu herhalde.
Genel karakteri buysa törpülenmesi gerekir. Yeterli olur mu bilinmez.

Insanlarin hayata bakisi zaman icinde cok degisime ugrayabilir.
Ama genel karakter ozelliklerini degistirmek daha zorlu bir yoldur ve kisinin bunu degistirmek istemesi gerekir.
Kendisiyle konustunuz mu memnun olmadiginiz huylarini.
Konustunuz ve kendini dogru buluyorsa 8 sene boşa gecmis demektir.
Hep boyleymis bastan beri demekki diye dusunebiliriz.

Merhaba konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım ama içimi döküp fikir almam lazım.
Beni sorunluyum karşımdaki insan mı sorunlu anlayamıyorum.
İte kaka 8 seneye yakın evliyim. Evliligin ilk yılları kıskançlık yüzünden kavgalarımız olurdu devamın eşimin baskı ve kısıtlamaları vardı,Giydigimden sürdügüm makyaja kadar laf eder karışır sürekli igneleyici laflar kullanırdı,şöyleki evde makyaj yapmazdım cok ama dışarı cıkınca yapardım elimiz yüzümüz düzgün olsun diye sonucta ev haliyle dışarı hali bir olmaz,
Derken aradaki saygıda kaybolmaya başladı yemedigim hakaret kalmadı diyebilirim. Bi kaç kez şiddette gördüm.Kaç kez küstük barıştık hep degişir dedim,en son küfür olayı ve şiddet olayı son buldu.
En başından beri çocuk istiyordum ama olmadı daha ben çabalarken eşimse destek degil birde köstek olup insanı iyice olumsuz etkiliyor.
Sorun onda oldugu için aslında benden daha cok cabalamasını bekliyorum ama yok sürekli bi boşverme erteleme boşa masraf gibi konuşup duruyor.
Ben yinede cocuksuzlugada razıyım yeterki huzur olsun ama yok..
Bi yere gitsem huzursuz etmeden göndermez ignelemeden laf vurmadan cıkamazsın o evden,
Komik Bişey anlatırsın en saçma yerinden tutar,
Bişey söylersin yine en sacma yerden tutar..
İşten gelir suratı asık haliyle benimde suratım asılır suçlu ben olurum.
Derdini sorarsın kızar,sormazsın halden anlamıyorsun der.
Misafir gelir sus pus oturur konuşmaz insanlarda huzursuz olur.
Kimseyi begenmez kendini mükemmel görür.
2 güzel sey söylemez ama full ilgi alaka bekler,
Sevmedigim bişeyi yapınca yapma dedigim halde yapar ordanda kavga çıkarır suçlu ben olurum.
Dışarı cıkarız bişey anlamayız dogru düzgün konuşmaz.
Ve bi sürü şey daha artık yoruldugumu yıprandıgımı hissediyorum.
Bende mesela çok mıç mıç bi insan degilim,
Cok el kol hareketi sevmem.
Ama konuşkanım, gülmeyi severim.
İnt bişeylere bakmayı severim cünkü eşimle paylasabildigimiz hiç bişey yok film izlemekten baska.
Temizligimi yaparım,yemegimi yaparım ne biliyim kendimce elimden geleni yaparım.
Özel hayata cok düşkün degilimdir,
Artık hormonalmi yoksa karsımdaki insanlamı alakalı bılemıyorum.
Sonuç olarak bi türlü bu insanı memnun edemedim.
Sizce biz farklı dünyaların insanımıyız bana öyle geliyorda...

Bu arada Tek İyi yanı eli açık bi insandır ama paraylada saadet olmuyor.
Burcu ne bu adamın

Evlilik bir sözleşme, sizin sözleşmede bazı problemler var. Neden bunun sonuçlarına çocuk katlansın?
Öncelikle sizin de uğraş edinmeniz gerekiyor. Eşinizin Tavırlarının altında yatan sebepleri gözden geçirin, eksikliği mı var da size kötü davranıyor? Siz mi farkında değilsiniz üstüne gidiyorsunuz? Aranızdaki saygıyı bitiren şeyler neler oldu? Sizinle yakın değilse stresini dersini kime anlatır, acaba başka birileriyle mi görüşüyor? İşleri kötü gidiyor olabilir mi? Film izlemek dışında aktiviteniz yokmuş dışarıda daha fazla vakit geçirmeye çalışsanız? Eşiniz sonuçta huzursuzluğunuzun nedenlerini sizin bulmanız gerekir. Diyalog kurmanız gerekir. İnş düzelirsiniz

8 sene sabretmişsiniz zaten, değişen bişey oldu mu?

Anlattığınız şekliyle adam enerji sömürücü, bencil ve saygısız. Sevdiğiniz ama atladığınız yönleri de var mı?

Bana rahat bir yaşam sağlıyor diyorsunuz sanırım. Bu size yetiyorsa, adamı olduğu gibi kabul etmek en mantıklısı.

Öylemi gerçekten gelecekten çok korkuyorum.

Şimdide hiç küfür etmiyor degilde alıştım sanırım yaralamıyor.

Malesef biz kadınlar kendimizi hiçe sayıyoruz en büyük hatayı da burada yapıyoruz. Rabbim sizi bu dertten kurtarsın inşallah

Canooooo dünyaya bir kere gel ömrünün kalanı ıda bu adamla dört duvar arasında geçir. Yapma kendine bunu

Back