• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. kez şiddet uygulayan bi eş affedilir mi.yine şiddet uygular mı?

bu ne ya sen ne zannedıyosun kendını böyle yorum yapıyosun.konunun ne oldugunu bıle bılmeden.çocukluk yapınca ınsanlar dayagı hakedıyor yanı oyle mı.kendı yazdıklarınızla celısıyosunuz.tuhaf olan sensın.sana gel yaz demıyorum ugrasmazsan ugrasma

walla ne yalan söyleyeyım bugune kadar bır tane kızı dövdüm ama oda anama küfür ettiği içindi ve şiddete karsı bı kadınım ama laf sana gelınce karsı olamıyorum ne yazıkkı... ben kendımı birşey zannetmıyorum zannetmemede gerek yok aklım salim ve yerınde cok sukur ama senın aklından suphe etmıyor değilim hani... yazdıklarımla neden celisiyim ki ne yazdıgım gayet net ve acık yazmıycam ama sinirlerimi zıplatıyorsun...

Bugün bıçaklananların yarın öldürüldüğü bi ülkede yaşadığımızın farkında olman dileğiyle

meraba arkadaşlar yine ben eşim ve sorunlarımız.bazı arkadaşlar yıne mı sen dıyecek olabılır belkı ama size danışmak istedim.eşim beni cumartesi günü bi hiç yüzünden dövdü konu çok önemli bişey değildi alışveriş meselesii dısarda tartışırken ben onu yururken bıraktım gidip banka oturdum o da banka oturdugumu görmemıs gidiyo musun dıye bagırdı ve sonra da tamam ben de gıdıyorum dedı ve geldiğimde eve gelmıstı.yatak odasına gırdım montumu cıkardım ve 2dk gecmedıkı sen naptıgını sanıyosun dedi ve tokat attı bana ve devamı geldı dövmeye başladı hala kulağım kolum ağrıyor.1 ay önce maddiyat yuzunden yıne dövmüştü.o zaman en evı terketmıstım ama sonra gerı donmustum gıdecek pek bı yerım yoktu bılmıyorum döndüm işte.ama 2. kez olunca bosancm dedım sımdı evden gıt dedım ya da ben gıdym dedım.önce olmaz felan dedi.sonra tamam gıdıyorum dedi yarın gelıp eşyalarımı alacagm dedi ve gıtttı ama aradan 2 saat gectı geri geldi.özürdiledi affet dedi bi daha aslam olmayacak felan hatta kagıt ımzalattım bı daha benı döverse evi terkedecegıne altınları bana bırakacagına ve 5000 tl ödeyecegı ıcın o da imzaladı.şimdi hala acaba yıne yapar mı dıyorum b döven yıne döver mı bu 2. oldu hatta 3 bile dıyebiliriz.

Canım Allah yardımcın olsun ama içinde varsa inanki birde döver onda döver yeterki içinde olsun. Saygı bi kere gittimi daha arkası öyle geliyor ne yazıkki.

Çok garipsiniz, önce kocanızdan dayak yiyip gelip burada fikir almaya çalışıyorsunuz ardından hemen kocanızla barışıp burdaki yorumları okutuyorsunuz. İşinize gelmeyen yorumları yapanlara da sinirleniyorsunuz. Kızgınlığınızı size dayak atan kocanıza yöneltmelisiniz size yardım etmeye çalışanlara değil. Ve sorunuza cevap vermek gerekirse evet yine şiddet uygular hatta öldürebilir de.

Back