meraba arkadaşlar yine ben eşim ve sorunlarımız.bazı arkadaşlar yıne mı sen dıyecek olabılır belkı ama size danışmak istedim.eşim beni cumartesi günü bi hiç yüzünden dövdü konu çok önemli bişey değildi alışveriş meselesii dısarda tartışırken ben onu yururken bıraktım gidip banka oturdum o da banka oturdugumu görmemıs gidiyo musun dıye bagırdı ve sonra da tamam ben de gıdıyorum dedı ve geldiğimde eve gelmıstı.yatak odasına gırdım montumu cıkardım ve 2dk gecmedıkı sen naptıgını sanıyosun dedi ve tokat attı bana ve devamı geldı dövmeye başladı hala kulağım kolum ağrıyor.1 ay önce maddiyat yuzunden yıne dövmüştü.o zaman en evı terketmıstım ama sonra gerı donmustum gıdecek pek bı yerım yoktu bılmıyorum döndüm işte.ama 2. kez olunca bosancm dedım sımdı evden gıt dedım ya da ben gıdym dedım.önce olmaz felan dedi.sonra tamam gıdıyorum dedi yarın gelıp eşyalarımı alacagm dedi ve gıtttı ama aradan 2 saat gectı geri geldi.özürdiledi affet dedi bi daha aslam olmayacak felan hatta kagıt ımzalattım bı daha benı döverse evi terkedecegıne altınları bana bırakacagına ve 5000 tl ödeyecegı ıcın o da imzaladı.şimdi hala acaba yıne yapar mı dıyorum b döven yıne döver mı bu 2. oldu hatta 3 bile dıyebiliriz.