2 hafta sonra düğünüm var ama...

Ben evlendikten sonra da aşık olunabilecegini düşünenlerdenim.
Ferhundeden bahsedilmiş madem ben de fikretle tahsini örnek vereyim.
Zaten sizde hiç bir ilgi uyandirmasaydi tanismazdiniz bile. Evlilik yoluna girildigine göre sevginiz var.
Zaten aşk geçici sevgi saygı kalıcı olan.
Hatta ben yıllardır evliyim kesinlikle az seven taraf olmak isterdim daha mutlu olunuyor gözlemim bu yönde.

Merhaba kızlar 28 yaşındayım 2 hafta sonra düğünüm olucak .
Ama içimde mutsuzluk ,huzursuzluk ,depresyon hat safhada :KK43: 10 ay önce tanıştık bir ay içinde ailelere söyledik . Tanışmamızın ardından üç ay içinde nişanlandık .Nasıl bu kadar hızlı bir şekilde oldu anlamadım . Aşık olmadım öyle çok beğenmedim ama sevdim .Yanında eğleniyorum .Nişanlım çok iyi biri ağzımdan çıkan kelimelere bakar .Asla beni üzmez çok güvenilir ve bana çok aşık . Daha önce görüştüğüm kişilerden çok farklı .Allah korkusu var öyle üzerime düşüyorki anlatamam .Aileside çok çok iyi şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Gelinleri değil kızları gibiyim .Nişanlım Öyle heycanlı ve mutluki gün sayıyor :KK43: bense iki aydır böyle tuhafım sorun şu üç yıl önce biten ilişkimi sürekli düşünüyorum . Onu çok beğeniyor ve seviyordum . Bir baktığımda bir daha bakardım .Ailelerin bildiği bir ilişkiydi sonra bi sorunu oldu bir anda ayrıldık ama tekrar bir araya gelemedik . Sinirle söylediğim bir cümle ağırına gitmiş . Dönüş yaptı iki kere ama ben gurur yaptım sonra bi başkasıyla olduğunu duyunca deliye döndüm evine gittim ağladım sızladım ama bu seferde o dönmedi beni suçladı . Daha sonra üç dört ay sonra başka biriyle nişanlandı . Şimdi evli .Çok büyük depresyona girdim çok pişman oldum .Keşke zamanında dönseydim keşke böyle demeseydim kendimi ifade edemedim haklıyken haksız oldum :KK43: iki sene ilaç kullandım . 2.5 sene boyunca ilişkim olmadı isteyen oldu ama beğenemedim kimseyi . Artık belli bir yaşa geldim bende anne olmak istiyordum .Bekledim sabrettim aşık olacağım birini ...Sonra nişanlımla tanıştım hayatımda görmediğim ilgiyi sevgiyi değeri gördüm .Sizce bu süreç geçermi ? Evlilik stresimi ? Neden nişanlandığım zaman aklıma nadir gelen insan şu an sürekli aklımda ? Yoksa uktemi kalıcak ? Evlenince mutlu olurmuyum ? Bu sadece mantık evliliğimi ? Bir ayda 6 kilo verdim . Neden hiç heyecanlı değilim .Böyle evlenmeyi hayal etmiyordum . Ne olur ayrılın vs. demeyin asla yapamam herşey hazır . Bir daha böyle seven iyi biri bulamam bu devirde . Hergün burda eşine çok kötü davranan , aldatan erkekleri görüyoruz birde aileden yana sıkıntı yaşayanlar . Evlendikten sonra aşık olan varmı eşine ? Benim yaşadıklarımı yaşayan ? Yorumlarınızı bekliyorum ...
Aklımda başkadı var .Nasıl ayrılın demeyelım ?

Ama içimde mutsuzluk ,huzursuzluk ,depresyon hat safhada :KK43: 10 ay önce tanıştık bir ay içinde ailelere söyledik . Tanışmamızın ardından üç ay içinde nişanlandık .Nasıl bu kadar hızlı bir şekilde oldu anlamadım . Aşık olmadım öyle çok beğenmedim ama sevdim .Yanında eğleniyorum .Nişanlım çok iyi biri ağzımdan çıkan kelimelere bakar .Asla beni üzmez çok güvenilir ve bana çok aşık . Daha önce görüştüğüm kişilerden çok farklı .Allah korkusu var öyle üzerime düşüyorki anlatamam .Aileside çok çok iyi şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Gelinleri değil kızları gibiyim .Nişanlım Öyle heycanlı ve mutluki gün sayıyor :KK43: bense iki aydır böyle tuhafım sorun şu üç yıl önce biten ilişkimi sürekli düşünüyorum . Onu çok beğeniyor ve seviyordum . Bir baktığımda bir daha bakardım .Ailelerin bildiği bir ilişkiydi sonra bi sorunu oldu bir anda ayrıldık ama tekrar bir araya gelemedik . Sinirle söylediğim bir cümle ağırına gitmiş . Dönüş yaptı iki kere ama ben gurur yaptım sonra bi başkasıyla olduğunu duyunca deliye döndüm evine gittim ağladım sızladım ama bu seferde o dönmedi beni suçladı . Daha sonra üç dört ay sonra başka biriyle nişanlandı . Şimdi evli .Çok büyük depresyona girdim çok pişman oldum .Keşke zamanında dönseydim keşke böyle demeseydim kendimi ifade edemedim haklıyken haksız oldum :KK43: iki sene ilaç kullandım . 2.5 sene boyunca ilişkim olmadı isteyen oldu ama beğenemedim kimseyi . Artık belli bir yaşa geldim bende anne olmak istiyordum .Bekledim sabrettim aşık olacağım birini ...Sonra nişanlımla tanıştım hayatımda görmediğim ilgiyi sevgiyi değeri gördüm .Sizce bu süreç geçermi ? Evlilik stresimi ? Neden nişanlandığım zaman aklıma nadir gelen insan şu an sürekli aklımda ? Yoksa uktemi kalıcak ? Evlenince mutlu olurmuyum ? Bu sadece mantık evliliğimi ? Bir ayda 6 kilo verdim . Neden hiç heyecanlı değilim .Böyle evlenmeyi hayal etmiyordum . Ne olur ayrılın vs. demeyin asla yapamam herşey hazır . Bir daha böyle seven iyi biri bulamam bu devirde . Hergün burda eşine çok kötü davranan , aldatan erkekleri görüyoruz birde aileden yana sıkıntı yaşayanlar . Evlendikten sonra aşık olan varmı eşine ? Benim yaşadıklarımı yaşayan ? Yorumlarınızı bekliyorum ...
ne güzel işte sizi üzmeyen seven incitmeyen bir adam var hayatınızda daha nediye geçmişe bakım duruyorsunuz kıymet bilen varken

Bence çok büyük bir risk alıyorsunuz evlenmeyi seçerek…Ya evlenincede aşık olamazsanız?Şimdi her şey hazır diye bırakmak istemiyorsunuz belki ama evlenince her şey çok çok daha ilerlemiş olacak haberiniz olsun…Eski sevgiliniz sizi çoktan unuttu bambaşka bir hayata bir başkasıyla yelken açtı zaten sağlıklı olan da bu değil midir?Aşamadığınız takıntılı düşüncelere bağladıysanız bence uzman yardımı alın.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne yapın biliyor musunuz?
Kendinizi nişanlınız yerine koyun. Onu da sizin yerinize koyun.
Şimdi, rahatsız oldunuz mu?
Oldunuzsa ayrılın,haksızlığa son verin.
Yok bu evlilik öncesi karışıklıktır geçer, normal bunlar falan derseniz devam edin.
Eğer devam ederseniz de bu yaptığınız haksızlığa yine son verin.
Ve mutluluğun giden eski sevgilide olmadığını kabul edin.

Bunlarin hepsi seytanin oyunu asla kanmayin mutlu olmaya bakin bu saatten sonra hicbir sey eskisi gibi olamaz ugruna mutsuz oldugunuz insan suanda evli nasibinizde olsaydi suanda onun yaninda olurdunuz zaten...

Canim kendine haksizlik ediyorsun. Nisanlinida seviyorsan sorun yokbence. Eski iliskin sende takinti olmus gibi geldi bana

Seni sevenn seni gül gibi koklayan bi adam varken eski sevgilini düşünmekten neyin nesi?
gerçektenn coktan unutman ve şuan herşeyden çok mutlu olman lazımm
ne adamlar var umursamazz olurlar senn kendi haline şükret ...

Evlendiniz mi? Ayrıldınız mı? Çok merak ettim doğrusu keske durum bildirimi yapsaydınız:) hakkınızda en hayırlısı olsun inşaallah...
Sanırım evlendii dün girip çıkmış sadece bende çok merak ettim ama inşallahh evlenmiştir ve herşeyden inşallahhh mutludur şuann inşallahh nişanlı zamanındaki modundan çıkmıştır.. Vaveyla_90 Vaveyla_90

X