- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
-
- Konu Sahibi Vaveyla_90
Ne kadar acımasız yorumTek kelime ile “Yazık” Madem adama karşı bir şey hissetmiyorsun 1 ay içinde aileye söyleyip, 3 ay içinde nişanlanıp, 10 ay içinde niye evleniyorsun.
Nişanlında epey saf. İnsan karşısındakinin kendini sevmediğini hissetmez mi?
Rabbim sizin gibilerden çoluğumuzu çocuğumuz korusun. Sizin yaptığınız Duygu tacirliği!
Size karşı zaafı olan bir insanı suistimal ediyorsunuz. Açıkca söylemeye cesaretinizde yok. Hastalıkla, bilinç altı ile suçunuzu ört bas etmeye çalışıyorsunuz. Bencilsiniz. Evlenmiş olmak için, eski sevgiliniz unutmak için günahsız bir insanı kobay olarak kullanıyorsunuz.
insanlar sevdikleri, mutlu oldukları, mutlu edebilecekleri için evlenirler. Ve herkes evlenmek zorunda değil!
6 ay sonra vajinusmus oldum, 1 sene sonda da boşanıyorum diye başlığınız görürüz.
Allah sitres dert vermesin ama ayda altı kilo vermeyi isterdim
Senin için değilde oğlan için çok üzüldüm.. En büyük haksızlığı ona yapıyorsunz aklınızda başka biri varken onunla beraber olmakta bir aldatmadır.. Lütfen bir iyilik yapın ve ayrılın yazık günah oğlana..Merhaba kızlar 28 yaşındayım 2 hafta sonra düğünüm olucak .
Ama içimde mutsuzluk ,huzursuzluk ,depresyon hat safhada10 ay önce tanıştık bir ay içinde ailelere söyledik . Tanışmamızın ardından üç ay içinde nişanlandık .Nasıl bu kadar hızlı bir şekilde oldu anlamadım . Aşık olmadım öyle çok beğenmedim ama sevdim .Yanında eğleniyorum .Nişanlım çok iyi biri ağzımdan çıkan kelimelere bakar .Asla beni üzmez çok güvenilir ve bana çok aşık . Daha önce görüştüğüm kişilerden çok farklı .Allah korkusu var öyle üzerime düşüyorki anlatamam .Aileside çok çok iyi şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Gelinleri değil kızları gibiyim .Nişanlım Öyle heycanlı ve mutluki gün sayıyor bense iki aydır böyle tuhafım sorun şu üç yıl önce biten ilişkimi sürekli düşünüyorum . Onu çok beğeniyor ve seviyordum . Bir baktığımda bir daha bakardım .Ailelerin bildiği bir ilişkiydi sonra bi sorunu oldu bir anda ayrıldık ama tekrar bir araya gelemedik . Sinirle söylediğim bir cümle ağırına gitmiş . Dönüş yaptı iki kere ama ben gurur yaptım sonra bi başkasıyla olduğunu duyunca deliye döndüm evine gittim ağladım sızladım ama bu seferde o dönmedi beni suçladı . Daha sonra üç dört ay sonra başka biriyle nişanlandı . Şimdi evli .Çok büyük depresyona girdim çok pişman oldum .Keşke zamanında dönseydim keşke böyle demeseydim kendimi ifade edemedim haklıyken haksız oldum iki sene ilaç kullandım . 2.5 sene boyunca ilişkim olmadı isteyen oldu ama beğenemedim kimseyi . Artık belli bir yaşa geldim bende anne olmak istiyordum .Bekledim sabrettim aşık olacağım birini ...Sonra nişanlımla tanıştım hayatımda görmediğim ilgiyi sevgiyi değeri gördüm .Sizce bu süreç geçermi ? Evlilik stresimi ? Neden nişanlandığım zaman aklıma nadir gelen insan şu an sürekli aklımda ? Yoksa uktemi kalıcak ? Evlenince mutlu olurmuyum ? Bu sadece mantık evliliğimi ? Bir ayda 6 kilo verdim . Neden hiç heyecanlı değilim .Böyle evlenmeyi hayal etmiyordum . Ne olur ayrılın vs. demeyin asla yapamam herşey hazır . Bir daha böyle seven iyi biri bulamam bu devirde . Hergün burda eşine çok kötü davranan , aldatan erkekleri görüyoruz birde aileden yana sıkıntı yaşayanlar . Evlendikten sonra aşık olan varmı eşine ? Benim yaşadıklarımı yaşayan ? Yorumlarınızı bekliyorum ...
sizdeki sorun bir önceki ilişkinizde şöyle yapsaydım sonuç farklı mı olurdu??diye kafanızda hep başka bir yol ayrımı yaşma ihtimali üzerine düşünmeniz.Buna son vermenız lazım .Herşey olması gerektıgı gıbı yaşanır ve olur kader diye bir şey var çünkü.O kişiyle evlılık yokmuş nasibinizde yaşanılan her neyse haklı-haksız suçlu veya değil hepsi sonuca götüren neden.Yaşadıklarınızı yaşamazdınız belkı ama yine sonu değiştirmezdiniz.Olaylara bu şekilde bakıp teslimiyetçi yaklaşın bence.Ozaman üzülmezsiniz.Belki o kişiye aşıktınız yaşandı bıttı.Evlenecegınız kişiye aşık olmak zorunda degılsınız herkeste aşık olmuyor zaten.Ama sevgi ,sadakat ,güven,saygı bunlar çok önemli.Evlılık bağlılıgı artırıyor.Gün geçtikçe daha az düşüneceksiniz.Önceden evlılık konusunda onunla hayallerınız vardı şuan bu dönemde oyuzden daha cok gelıyor aklınıza.Evlendıgınızde buna ızın vermeyın beynınız sizi manipule etmesın sakın.Herşey akışında olması gerektıgı gıbı ve bızım ıcın en hayırlı nasılsa öyle yaşarız bunu unutmayın.Üzmeyin de kendinizi.Merhaba kızlar 28 yaşındayım 2 hafta sonra düğünüm olucak .
Ama içimde mutsuzluk ,huzursuzluk ,depresyon hat safhada10 ay önce tanıştık bir ay içinde ailelere söyledik . Tanışmamızın ardından üç ay içinde nişanlandık .Nasıl bu kadar hızlı bir şekilde oldu anlamadım . Aşık olmadım öyle çok beğenmedim ama sevdim .Yanında eğleniyorum .Nişanlım çok iyi biri ağzımdan çıkan kelimelere bakar .Asla beni üzmez çok güvenilir ve bana çok aşık . Daha önce görüştüğüm kişilerden çok farklı .Allah korkusu var öyle üzerime düşüyorki anlatamam .Aileside çok çok iyi şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Gelinleri değil kızları gibiyim .Nişanlım Öyle heycanlı ve mutluki gün sayıyor bense iki aydır böyle tuhafım sorun şu üç yıl önce biten ilişkimi sürekli düşünüyorum . Onu çok beğeniyor ve seviyordum . Bir baktığımda bir daha bakardım .Ailelerin bildiği bir ilişkiydi sonra bi sorunu oldu bir anda ayrıldık ama tekrar bir araya gelemedik . Sinirle söylediğim bir cümle ağırına gitmiş . Dönüş yaptı iki kere ama ben gurur yaptım sonra bi başkasıyla olduğunu duyunca deliye döndüm evine gittim ağladım sızladım ama bu seferde o dönmedi beni suçladı . Daha sonra üç dört ay sonra başka biriyle nişanlandı . Şimdi evli .Çok büyük depresyona girdim çok pişman oldum .Keşke zamanında dönseydim keşke böyle demeseydim kendimi ifade edemedim haklıyken haksız oldum iki sene ilaç kullandım . 2.5 sene boyunca ilişkim olmadı isteyen oldu ama beğenemedim kimseyi . Artık belli bir yaşa geldim bende anne olmak istiyordum .Bekledim sabrettim aşık olacağım birini ...Sonra nişanlımla tanıştım hayatımda görmediğim ilgiyi sevgiyi değeri gördüm .Sizce bu süreç geçermi ? Evlilik stresimi ? Neden nişanlandığım zaman aklıma nadir gelen insan şu an sürekli aklımda ? Yoksa uktemi kalıcak ? Evlenince mutlu olurmuyum ? Bu sadece mantık evliliğimi ? Bir ayda 6 kilo verdim . Neden hiç heyecanlı değilim .Böyle evlenmeyi hayal etmiyordum . Ne olur ayrılın vs. demeyin asla yapamam herşey hazır . Bir daha böyle seven iyi biri bulamam bu devirde . Hergün burda eşine çok kötü davranan , aldatan erkekleri görüyoruz birde aileden yana sıkıntı yaşayanlar . Evlendikten sonra aşık olan varmı eşine ? Benim yaşadıklarımı yaşayan ? Yorumlarınızı bekliyorum ...
Ben belki benim gibi olanlar vardır diye yazmak istemiştim evet zaten üzgünümBazı yorumlar cidden çok acımasız kimse bu hayatta büyük konuşmamalı o çok aşık olduğunuz insana bi gün hissiz kalabilirsiniz yapmayın arkadaşlar konu sahibi bence yorumlara bakma aklın daha da karışır
Ona karşı yanlış yapmayacaksınız eskisiyle iletişime geçmeyecekseniz hiç bi şekilde zaten sakıncalı bi durum yok siz eski kişiye hala aşığım mı diyorsunuz yoksa ona eskiden aşık olduğunuz için aklıma anlık mı geliyor diyorsunuzBen belki benim gibi olanlar vardır diye yazmak istemiştim evet zaten üzgünümdışarıdan bakıldığında tabiki hoş değil belki ama ben nişanlıma kötü davranmıyorum onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum evlenincede öyle olucak inşallah
Hepsini gectim de ilk elemanı unutun o iş artık kapanmış. Siz nişanlı olmasanız da o evli. Elin adamı artık. Olacak olsa olurmuş olmamış olmaması gerekiyormuş. Öyle sevda mevda ukte falan bırakın bu işleri. Biraz olgunlasın artık.Merhaba kızlar 28 yaşındayım 2 hafta sonra düğünüm olucak .
Allah razı olsun sizden. Herkes havalara uçarak çok aşık olarak evlenmiyor . Öyle evlenip boşananda çok fazla yada uzun ilişkisi olup ayrılanda çok fazla. Güven , sadakat , ortak zevk , anlaşma , ailelerin uygunluğu bunların hepsi var . Böyle şeyleride göz ardı edemezdimsizdeki sorun bir önceki ilişkinizde şöyle yapsaydım sonuç farklı mı olurdu??diye kafanızda hep başka bir yol ayrımı yaşma ihtimali üzerine düşünmeniz.Buna son vermenız lazım .Herşey olması gerektıgı gıbı yaşanır ve olur kader diye bir şey var çünkü.O kişiyle evlılık yokmuş nasibinizde yaşanılan her neyse haklı-haksız suçlu veya değil hepsi sonuca götüren neden.Yaşadıklarınızı yaşamazdınız belkı ama yine sonu değiştirmezdiniz.Olaylara bu şekilde bakıp teslimiyetçi yaklaşın bence.Ozaman üzülmezsiniz.Belki o kişiye aşıktınız yaşandı bıttı.Evlenecegınız kişiye aşık olmak zorunda degılsınız herkeste aşık olmuyor zaten.Ama sevgi ,sadakat ,güven,saygı bunlar çok önemli.Evlılık bağlılıgı artırıyor.Gün geçtikçe daha az düşüneceksiniz.Önceden evlılık konusunda onunla hayallerınız vardı şuan bu dönemde oyuzden daha cok gelıyor aklınıza.Evlendıgınızde buna ızın vermeyın beynınız sizi manipule etmesın sakın.Herşey akışında olması gerektıgı gıbı ve bızım ıcın en hayırlı nasılsa öyle yaşarız bunu unutmayın.Üzmeyin de kendinizi.
ben de eşime çok aşık olarak evlenmedım.Tanıdıkca sevmıstım karakterıyle etkılemıstı benı.Duruşu,hayata bakış açısı,vizyonu,görgüsü ,ailesi vs 4yıllık evlıyım 1gun bıle pişman etmedı beni.O 4yılda da neler yaşadık neler ayrı kaldıgımız(tayınım cıkmamıstı hemen) zamanlar oldu çocuk ıstedık olmadıAllah razı olsun sizden. Herkes havalara uçarak çok aşık olarak evlenmiyor . Öyle evlenip boşananda çok fazla yada uzun ilişkisi olup ayrılanda çok fazla. Güven , sadakat , ortak zevk , anlaşma , ailelerin uygunluğu bunların hepsi var . Böyle şeyleride göz ardı edemezdim
İnşallah bende sizin gibi olurum tek istediğim bu .ben de eşime çok aşık olarak evlenmedım.Tanıdıkca sevmıstım karakterıyle etkılemıstı benı.Duruşu,hayata bakış açısı,vizyonu,görgüsü ,ailesi vs 4yıllık evlıyım 1gun bıle pişman etmedı beni.O 4yılda da neler yaşadık neler ayrı kaldıgımız(tayınım cıkmamıstı hemen) zamanlar oldu çocuk ıstedık olmadıben 30 yaşımda evlendım aslında evlılık fıkrını kafamdan atıp karıyerıme odaklandıgım anda eşim cıktı karsıma bızı tanıstıran arkadas 1yıl once soylemıstı aslında ama ben tanışmayı kabul etmemıstım evlılık ıstemıyorum dıye ve tesadufen 1yıl sonra tanıştık bızımde ılıskımız cok hızlı ılerledı ve evlendık cidden kader oldugunu düşünüyorum.25 yaşındayken bırını cok sevmıstım nişanlandık yapamadık ıkımızınde hataları oldu.Ilk başlarda ben de cok düşünürdüm şöylemı yapsaydım böylemı yapsaydım ılerlermıydık dıye evlenırmıydık vs inanın sonu ne olursa olsun şuan yaşadıgım evlılıgın yanından geçmezdi şuan bu yaşta evlılıgımın 4.yılında dıyorum ki iyi ki olmamış ıyı kı eşımle tanısmısım ve evlenmısım.Ben sizin duygularınızı normal buluyorum ben de benzerlerını yasadım.Umarım evlendıkten sonra siz de iyi ki diyenlerden olursunuz