2 hafta sonra düğünüm var ama...

Anaannem derdi ki Aşık olduğun biri ile değil sana aşık olan erkekle evlen... Deli dolu aşk hissettiğin adam en çok seni üzdü.. Şu konuda ciddiyim çok değer verdiğin sırılsıklam aşık olduğun adam tarafından kırılıyor insan en çok.. Bende eşime çok aşıktım bu hayatta en çok eşim kırdı beni... Eskisi gibi sevgim de kalmadı açıkcası.. Benden pay biç...

Tek kelime ile “Yazık” Madem adama karşı bir şey hissetmiyorsun 1 ay içinde aileye söyleyip, 3 ay içinde nişanlanıp, 10 ay içinde niye evleniyorsun.
Nişanlında epey saf. İnsan karşısındakinin kendini sevmediğini hissetmez mi?
Rabbim sizin gibilerden çoluğumuzu çocuğumuz korusun. Sizin yaptığınız Duygu tacirliği!
Size karşı zaafı olan bir insanı suistimal ediyorsunuz. Açıkca söylemeye cesaretinizde yok. Hastalıkla, bilinç altı ile suçunuzu ört bas etmeye çalışıyorsunuz. Bencilsiniz. Evlenmiş olmak için, eski sevgiliniz unutmak için günahsız bir insanı kobay olarak kullanıyorsunuz.
insanlar sevdikleri, mutlu oldukları, mutlu edebilecekleri için evlenirler. Ve herkes evlenmek zorunda değil!
6 ay sonra vajinusmus oldum, 1 sene sonda da boşanıyorum diye başlığınızı görürüz.

Ne kadar acımasız yorum uzaktan söylemek çok basit ben hiç sevmiyorum demedim ki umarım sizler benim yaşadıklarımı yaşamazsınız ki bende daha önce böyle konuşmuştum arkadaşım için ...

Senin için değilde oğlan için çok üzüldüm.. En büyük haksızlığı ona yapıyorsunz aklınızda başka biri varken onunla beraber olmakta bir aldatmadır.. Lütfen bir iyilik yapın ve ayrılın yazık günah oğlana..

sizdeki sorun bir önceki ilişkinizde şöyle yapsaydım sonuç farklı mı olurdu??diye kafanızda hep başka bir yol ayrımı yaşma ihtimali üzerine düşünmeniz.Buna son vermenız lazım .Herşey olması gerektıgı gıbı yaşanır ve olur kader diye bir şey var çünkü.O kişiyle evlılık yokmuş nasibinizde yaşanılan her neyse haklı-haksız suçlu veya değil hepsi sonuca götüren neden.Yaşadıklarınızı yaşamazdınız belkı ama yine sonu değiştirmezdiniz.Olaylara bu şekilde bakıp teslimiyetçi yaklaşın bence.Ozaman üzülmezsiniz.Belki o kişiye aşıktınız yaşandı bıttı.Evlenecegınız kişiye aşık olmak zorunda degılsınız herkeste aşık olmuyor zaten.Ama sevgi ,sadakat ,güven,saygı bunlar çok önemli.Evlılık bağlılıgı artırıyor.Gün geçtikçe daha az düşüneceksiniz.Önceden evlılık konusunda onunla hayallerınız vardı şuan bu dönemde oyuzden daha cok gelıyor aklınıza.Evlendıgınızde buna ızın vermeyın beynınız sizi manipule etmesın sakın.Herşey akışında olması gerektıgı gıbı ve bızım ıcın en hayırlı nasılsa öyle yaşarız bunu unutmayın.Üzmeyin de kendinizi.

Ben belki benim gibi olanlar vardır diye yazmak istemiştim evet zaten üzgünüm dışarıdan bakıldığında tabiki hoş değil belki ama ben nişanlıma kötü davranmıyorum onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum evlenincede öyle olucak inşallah

Ona karşı yanlış yapmayacaksınız eskisiyle iletişime geçmeyecekseniz hiç bi şekilde zaten sakıncalı bi durum yok siz eski kişiye hala aşığım mı diyorsunuz yoksa ona eskiden aşık olduğunuz için aklıma anlık mı geliyor diyorsunuz

Hepsini gectim de ilk elemanı unutun o iş artık kapanmış. Siz nişanlı olmasanız da o evli. Elin adamı artık. Olacak olsa olurmuş olmamış olmaması gerekiyormuş. Öyle sevda mevda ukte falan bırakın bu işleri. Biraz olgunlasın artık.
Nişanlınıza gelince yanında iyiyim mutluyum huzurluyum demişsiniz bilemiyorum ki içimiz hiç mi ısınmıyor. Yani bir begeni çekim arzu yok mu ona karsı.

Allah razı olsun sizden. Herkes havalara uçarak çok aşık olarak evlenmiyor . Öyle evlenip boşananda çok fazla yada uzun ilişkisi olup ayrılanda çok fazla. Güven , sadakat , ortak zevk , anlaşma , ailelerin uygunluğu bunların hepsi var . Böyle şeyleride göz ardı edemezdim

Acıları zevk ediniyorsunuz belli ki. Şimdi evlenmekten vazgeçseniz, sonra da bu ilişkiniz için göz yaşı dokeceksiniz. Neden mutlu olmayı kendinize çok görüyorsunuz?
Kaçan balık büyük oluyor başka bir şey değil. O yüzden eski ilişkinize çok anlam yüklemeyin. Karşı tarafta gerçekten isteseymis ne olursa olsun barisirdi. Geçmişi geçmişte bırakıp önünüze bakin.dertsiz basiniza dert arıyorsunuz.

Size çok net bir şey söyleyeyim; eski sevgiliniz gerçekten sizi sevseydi ve sizin onu unutamadiginiz gibi aklında olsaydiniz zaten şu an onunla evliydiniz. Kafanızı böyle şeylerle doldurmayın, bakın o da evlenmiş. Bu size bence en iyi mesaj. Hayatınızda size gerçekten değer veren, kıymetli hissettiren kişiye yer verin. Bu insanlar böyle şeyleri haketmiyor. O ne kadar mutlu ama siz gerçekten sizi asla umursamayan birini düşünüyorsunuz. Kendinize de nisanliniza da bu haksızlığı yapmayın. Emin olun; ileride haklı olduğumu düşüneceksiniz. Ama şunu da söyleyeyim; eski sevgili bir bahane ise ve nisanlinizi gerçekten sevmediğinize karar vermisseniz de evlenerek o kişiye haksızlık etmeyin. Yani yeni biri ile tanissaniz gerçekten aklınızın karisicagini düşünüyorsanız da yazık edersiniz nisanliniza. Bu da ayrı konu. İyi düşünün; öyle karar verin derim ben.

Unutamamışsınız. Bende eşimle tanıştığım dönem birinden ayrılalı 5 6 ay civarı birşey olmuştu. Başlarda kendimi sorguladım öncekini unuttum mu hazır mıyım diye kimseye hiçbirşey anlatmadım konuşmadım kendi içimde hesaplaştım kendimle. Sonra babam rahatsızlandı en yakın dostum bile kendini düşündü anlamadı yanımda olmadı. Birtek eşim vardı. O zaman emin oldum onu sevdiğime bir dahada eskiyi asla anmadım gerçektende unuttum hatırlamıyorum yani. Sizin durum bana zor göründü bu yüzden. Evlilik öyle her akşam oturuk meyve soyup yemek değil. Çok sor süreçleri var. Eşiniz her daim size sonsuz ilgi ve tahammül sunamaz. Kendiniz mutlu olmadıkça da kimse sizi mutlu edemez. Karşınızdaki insanın kul hakkına girmeyin derim. Hatta kendi kul hakkınıza da. Evlenince sever miyim diye bir ihtimalle yola çıkılmaz. Cinsellik bile zor gelir.

ben de eşime çok aşık olarak evlenmedım.Tanıdıkca sevmıstım karakterıyle etkılemıstı benı.Duruşu,hayata bakış açısı,vizyonu,görgüsü ,ailesi vs 4yıllık evlıyım 1gun bıle pişman etmedı beni.O 4yılda da neler yaşadık neler ayrı kaldıgımız(tayınım cıkmamıstı hemen) zamanlar oldu çocuk ıstedık olmadı ben 30 yaşımda evlendım aslında evlılık fıkrını kafamdan atıp karıyerıme odaklandıgım anda eşim cıktı karsıma bızı tanıstıran arkadas 1yıl once soylemıstı aslında ama ben tanışmayı kabul etmemıstım evlılık ıstemıyorum dıye ve tesadufen 1yıl sonra tanıştık bızımde ılıskımız cok hızlı ılerledı ve evlendık cidden kader oldugunu düşünüyorum.25 yaşındayken bırını cok sevmıstım nişanlandık yapamadık ıkımızınde hataları oldu.Ilk başlarda ben de cok düşünürdüm şöylemı yapsaydım böylemı yapsaydım ılerlermıydık dıye evlenırmıydık vs inanın sonu ne olursa olsun şuan yaşadıgım evlılıgın yanından geçmezdi şuan bu yaşta evlılıgımın 4.yılında dıyorum ki iyi ki olmamış ıyı kı eşımle tanısmısım ve evlenmısım.Ben sizin duygularınızı normal buluyorum ben de benzerlerını yasadım.Umarım evlendıkten sonra siz de iyi ki diyenlerden olursunuz

İnşallah bende sizin gibi olurum tek istediğim bu .

Bizde eşimle sevgiliyken çok ayrılık yaşadık ama sonunda hep barıştık. Maddi durumumuz iyi değildi iki tarafında, aileler arası büyük sorunlar yaşadık yinede vazgeçmedik çünkü seviyorduk birbirimizi.

Siz eski sevgilinizi sevseydiniz ayrılığa sebep olacak o sözü söylemez yada barışmaya geldiğinde reddetmezdiniz. Aynı şekilde eski sevgilinizde sizi yeterince sevmemiş ki siz adım attığınızda kabul etmemiş, gitmiş başkasıyla evlenmiş. Yani sandığınız gibi çok sevmemişsiniz, aşık olmamışsınız ona. Öyle olsaydı şu an onunla evli olurdunuz. Sizinkisi red edilmenin, beni nasıl istemez in hırsı. Bu duyguyu aşkla karıştırmayın. Geçmiş gitmiş, iki tarafta kendine farklı yollar çizmiş. Düşünmenin kimseye faydası yok.

Nişanlınız hakkında bir şey diyemeyeceğim, insan çok değişik bir yaratık. Aynı durumda olan kimi insan evlenince sever çok mutlu olur, kimide mutsuz. Bunu sizin düşünmeniz, karar vermeniz lazım. Sizde ilk zamanlar aklımda yoktu son zamanlarda düşünüyorum, dediğinize göre nişanlınızı hiç sevmiyor değilsiniz. Eğer sevginizden ufacık bile şüpheniz varsa hiç evlenmeyin.

Ben olsaydım beni sevmeyen, gidip başkasıyla evlenen birini aşkımdan ölsemde adını anmazdım ve nişanlımı sevmeye çalışır, önüme bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…