2 hafta sonra düğünüm var ama...

Ben evlendikten sonra da aşık olunabilecegini düşünenlerdenim.
Ferhundeden bahsedilmiş madem ben de fikretle tahsini örnek vereyim.
Zaten sizde hiç bir ilgi uyandirmasaydi tanismazdiniz bile. Evlilik yoluna girildigine göre sevginiz var.
Zaten aşk geçici sevgi saygı kalıcı olan.
Hatta ben yıllardır evliyim kesinlikle az seven taraf olmak isterdim daha mutlu olunuyor gözlemim bu yönde.

Aklımda başkadı var .Nasıl ayrılın demeyelım ?

ne güzel işte sizi üzmeyen seven incitmeyen bir adam var hayatınızda daha nediye geçmişe bakım duruyorsunuz kıymet bilen varken

Bence çok büyük bir risk alıyorsunuz evlenmeyi seçerek…Ya evlenincede aşık olamazsanız?Şimdi her şey hazır diye bırakmak istemiyorsunuz belki ama evlenince her şey çok çok daha ilerlemiş olacak haberiniz olsun…Eski sevgiliniz sizi çoktan unuttu bambaşka bir hayata bir başkasıyla yelken açtı zaten sağlıklı olan da bu değil midir?Aşamadığınız takıntılı düşüncelere bağladıysanız bence uzman yardımı alın.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne yapın biliyor musunuz?
Kendinizi nişanlınız yerine koyun. Onu da sizin yerinize koyun.
Şimdi, rahatsız oldunuz mu?
Oldunuzsa ayrılın,haksızlığa son verin.
Yok bu evlilik öncesi karışıklıktır geçer, normal bunlar falan derseniz devam edin.
Eğer devam ederseniz de bu yaptığınız haksızlığa yine son verin.
Ve mutluluğun giden eski sevgilide olmadığını kabul edin.

Bunlarin hepsi seytanin oyunu asla kanmayin mutlu olmaya bakin bu saatten sonra hicbir sey eskisi gibi olamaz ugruna mutsuz oldugunuz insan suanda evli nasibinizde olsaydi suanda onun yaninda olurdunuz zaten...

Canim kendine haksizlik ediyorsun. Nisanlinida seviyorsan sorun yokbence. Eski iliskin sende takinti olmus gibi geldi bana

Seni sevenn seni gül gibi koklayan bi adam varken eski sevgilini düşünmekten neyin nesi?
gerçektenn coktan unutman ve şuan herşeyden çok mutlu olman lazımm
ne adamlar var umursamazz olurlar senn kendi haline şükret ...

Evlendiniz mi? Ayrıldınız mı? Çok merak ettim doğrusu keske durum bildirimi yapsaydınız:) hakkınızda en hayırlısı olsun inşaallah...
Sanırım evlendii dün girip çıkmış sadece bende çok merak ettim ama inşallahh evlenmiştir ve herşeyden inşallahhh mutludur şuann inşallahh nişanlı zamanındaki modundan çıkmıştır.. Vaveyla_90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…