2 Gündür cehennem hayatı yaşıyorum, ciğerim yanıyor.

vallahi bende diyecektim git eşinle çocuğunun yanına yat diye ama bilmiyorum sen ne dersin.

kafamda şu vurma olayına takılıyor ara sıra. eğer böyle hani sert şekilde vurmadıysa yada sen çok üstüne gittiysen git yanına yat sarıl uyu aman eşin değilmi çocuğunun babası değilmi ele sarılmayacaksın sonuçta.

Gururu Kro can Gururu

------------

Evet grurum engelliyor, nasıl gidip ona sarılırım.Ya kötü bişey derse, ya iterse iyice kahrolurum.Hele ki o annesi için beni gözden çıkarmış nasıl hiçbişey yokmuş gibi davranırım.
Ağlamaktan gözlerim şişti. Beynim dönüyor düşünmekten ama işin içinden çıkamıyorum...

evet yao da var. olsun eğer seni iterse sende olayı lehine çevir. ---sen bana vurdun ama ben yine sana sarıldım. madem öyle sen bilirsin de. ama sakın ananan böyle dedi şöyle dedi tartışmasına girme. bak oda alttan almış işte tamam sonra konuşuruz diye. oda meraklı olsa boşanmaya oğlun uyuduktan sonra çekerdi kolundan gel sen buraya bakayım derdi ve bende boşanacağım o zaman deyip kestirip atardı

söylemek istediklerimi aynen yazmışsın pinkperi..ağzına sağlık.
kayınvalidenizden başka bir sorununuz olmadığına göre en isabetli davranış şekli bence de budur.kötü şeyleri aklınızdan çıkarın lütfen,kendinize değer verin ve -zorlansanızda-kayınvalideniz görmezden gelip kendinizi eşinize ve çocuğunuza odaklayın.tekrar mutlu günlerinize dönmeniz dileğiylea.s.

arkadaşım ALLAH yardımcın olsun ıNŞALLAH.sağamı gitsem,solamı gitsem? diye ortada döner durur insan.döndükçe daha beter yanar yüreği...acını anlıyorum inan.kesinlikle gurursuz olduğunu düşünme.evlilik bu tabii fedakarlıklar olacak.tamam sen çok fedakarlık yapmışsın ama bir kere daha yap çocuğun için.gülsüm sultan arkadaşın dediği gibiçok tatlı dille konuşmaya çalış.kronik arkadaşda doğru söylemiş gittin aramayacaktın.kaçan kovalanır.sen herşeye rağmen,hazıda evindeyken konuş eşinle.sabah olmazsa gitme bir yere akşam konuş.sabah güzelce kahvaltı hazırlayıp eşini uğurla bakalım.arkasından dua okumayı ihmal etme.oda akşama kadar düşünecektir.evden hoş uğurlanırsa daha mantıklı düşünecektir.mutlaka hep hoş uğurluyorsundur.yanlış anlama.inş yarın güzel haberlerini alırız.dua edicem senin ve evladın için.mevlam en hayırlısını nasip etsin ıNŞAALLAH.emin ol kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.bizim yapabileceğimiz,iyi yada kötü şunu yap bunu yap demek olur.dua edebiliriz en fazla ama senin şuan en çok konuşman gereken ALLAH tır.sana yardım edebilecek bir tek ALLAH.bizi bizden daha iyi tanır ve neyin hayırlı olduğunu ancak ALLAH bilir.çok çok dua et arkadaşım.ıNŞALLAH rabbim gönlünün istediğini hayırlı bir şekilde sana nasip eder.mevlam 99 rahmetinden 1 tanesini yer yüzüne indirmiş oda annenin evladına olan merhameti.kalan 98'in büyüklüğünü sen düşün.duan eksik olmasın arkadaşım.umarım yarın mutlu haberler alırız senden.mevlam yar ve tez zamanda yardımcın olsun ıNŞALLAH.

mesela bizde gündüz tarıştık şimdi küsüz. hiiiç konuşmadım. onu işten çağırdılar eve gelirken fırından sıcak ekmek almış bak sana sıcak ekmek aldım falan dedi bende sağol dedim o kadar arada bir laf attı cevap verdim ama tartışma konusuna hiç girmedik ikimizde.

bak canım bu sözler yanlış sözler.eminim sen o anki öfkeyle söylemişsindir bu sözleri.
çok sevdiğimden değil ne demek?neden eşini ve kendini başkalarının gözünde bu duruma düşürüyorsun?kayınvalideninde ağzına laf veriyorsun.zaten kocasını sevmiyordu,oğlumu istemiyordu,beni bahane ediyor dese ne olacak?ki diyecektir.

sadece oğlun için barıştığını bilen bir adamdan eş olarak ne kadar hayır bekliyorsunki?
kendisini sevmediğini düşünen bir koca niye senin için ailesine karşı gelsin.
kendi kendine kuruntu yapıpta,gurursuz görüneceğini sanıpta büyük laflar etme.
bi bakmışsınki ortada kurtarılacak evlilikte kalmamış.çok pişman olursun...
eşini seviyorsan gaza gelipte gururluyum diye kendine duvar örme.
git samimi bir şekilde hissettiklerini paylaş.

Yanlis düsünüyorsun

O seni annesi icin gözden cikarmis olsaydi suan oglunla evinde uyuyor olmaz...annesinin yaninda olurdu

Hic birsey yokmus gibi davranma zaten güzelim...var.. cok sey var...sorunlarinizi konusmaniz gerek...

Geçmiş olsun arkadaşım.Hiçbirsey yapamıyorsan.Yarın kahvaltı hazırla.Kaldır kocanı.Kahvaltıdan sonra kahve filan yap.konuşalım de.Düşündüklerini açıkca söyle.

Bu da seni gurursuz falan hissettirmez zaten.
Vurmasına bende takıldım. onun dışındakiler olası şeyler.Kadınlar küser,gider,gelir.

Tek sorun kayınvalideyse.unut onu gitsin.ınşallah düzelirsiniz...
Böyle kıytırık bir konu için boşanma olamaz

bence eşınle konuş en az 1 ay duşunmek ıstıyorum en sonunda ıkımız de kararımızdan emın olup konuşalım de. bu 1 ay boyunca bu konu hakkında kımseyle konuşma, sessız kal, eşinı arama, çocuk ıçın arada göruşursenız tavırlı olma ve alttan da alma normal davran. çok ama çok sogukkanlı ol. sakın ola aglama. bırak duşunsun. sakınleşsın zaten bır taraf dolduruo bırde sen doldurma. en sonunda anlayacaktır. ben bır omur bu delı annemı cekmek ıçın mı eşımı bırakıyorum. ben eşım ne terbıyelı kadınmış cevap bıle vermedı. ve sen sen ol sakın ailesını kötuleme bır daha,onlar ıçın yuvanın tadını kaçırma. onlar cahıl ınsanlar gul geç. evladını duşun neşelı ve sogukkanlı ol. zaten eşın bu huzuru bır kere tattımı bır daha vazgeçemez.

Benim kocam melek melekk melek ama kavga ettiğimiz zamana slın da yapmak istemediğimiz ama kızgınlıkla yaptığımız şeyler var az eşya kırmadım .
Kızacak bazılarınız ama bi tokatla bitmemeli işler .
Annem babam ayrı büyüdüm ve çoook zor olan çocuklara oluyor
Sen evinin kadını ol gören desinki vay be nasıl ev hanımı ondan sonra bu olaylar devam etsin de göreyim Kimse ama hiiiiç kimse başka biri hayatında yoksa eşini boşamaz erkekler için söylüyorum bunu(allah bilir.)
Sen eşinin kuyruğunu bi skıkştır bak nasıl karıcım ,karıcım olur .
Bu arada sen bulunmaz hint kumaşı ol akıllı davran..

İnsanın aılesını bır arada tutmak ıstemesı neden gurursuzluk olsun kı?
Hıc kendınızı bu tıp sıfatlarla suclamayın.
Hersey yoluna gırdıgınde (ben gırecegını umuyorum)
Esınız sıze el kaldırdıgı ıcın gurur muhasebesı yapan taraf olacakdır.
Herseyın en kısa surede yoluna gırmesı dılegıyle...

Gururu Kro can Gururu

başlarım leyyn öyle gurura

kötü bişey diyecek olsa çoktan derdi.belliki oda bunalmış ve tartışmaktansa uyumayı tercih ediyor.git ve onu şaşırt.
bak dikkat et git ve özür dile demiyorum.
eğer terslenecek olursa aklı sıra "bana bak hala kocamsın.bana vurmuş olmanı ayrıca konuşucaz ama şu anda canım sana sarılmak istedi.nikah defterine göre benim malımsın.o kadar" de.resmen böyle de.
inan sendeki olumlu havayı görünce kendi hatalarını kabul etmesi daha kolay olacaktır.
zota zot yapmakla bir şey kazanamazsın.
hiç bir şey şu anda olduğundan daha kötü olamaz.
denemekle ne kaybedersin?
dediğimizi yap,eğer terslerse gel yaz düşünürüz çaresini.delikafadulden

slm canım ben sadece senin yazını okudum yorumları okumak istemiyorum etki altında kalmamak için.benim yorumum şu.bir çokgörsel ve yaşamsal deneyimlerime dayanarak konuşuyorum.ayrılmak acı,babasız çocuk büyütmek çok zor,eşini azda olsa seviyorsan tahamül edebiliyorsan lütfen ayrılma çünkü hayat çok acımasız elin iyisinden senin kötün iyidir bunu unutma.artık önce bebişin.haaa dayak çoğaldı,hakaretler dayanılmaz hal aldı,çıkmazdasın ,nefret başladı elbetteki bu noktada hepiniz için ayrılmak daha sağlıklı olucak.bunlar yoksa şunu düşün nice insanlar neler yaşıyor ve nelere katlanmak zorunda kalıyor kaçmak en kolay ve aslında en zorun başlangıcıdır.

arkadaşım, madem boşanmayı göze alamıyorsun, o zaman olayları bu kadar büyütmemeye bak bundan sonra...
kendine hakaret etmekten vazgeç, bundan sonrasını nasıl düzeltirsin onu düşün...

kronick arkadaşın mesajlarını 3-5 kere daha okumanı tavsiye ederim. çok güzel noktalara değinmiş.

Olm desene sen her kavgadan sonra adami taciz ediyonbenneyaptımki neyse

Fikir iyi...ama uygulamaya gecmek zor yavrimmm cünkü bu Gurur dedigin cok illet birsey...yapmak istedigni bile yaptirmaz insana...

gururu söz konusu yapmayın bence..arkadaşlarımız negüzel şeyler yazmışlar.evladını düşünüyorsan sakın öfkene yenilme eşine karşı.şeytanın işi gücü yok.seni yenmesine helal daireyi evliliğini bozmasına izin verme.bırak kayınvalideni,kaynını,bir başkasını.eşini ve çocuğunu düşün sadece.kıbleye yönel arkadaşım.mevlam yardımcın olsun.ayrıca doğmayı istedinmi ki ölmeyi isteyesin.zor biliyorum ama güçlü ol olurmu?konuşurkende konunuz siz olun annesi değil.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kızlar ben çok kötüyüm, biraz uyuycam.
Sabah uyanır uyanmaz bakıcam,iyi ki varsınız.
En azından bana hala değer veren, benim için kafasını yoran birileri hala var..

bence yapma en azından 3 gun konuşmadan kafanızı dınleyın, sonra barışın. kaybeymeyı duşunmek bazen ıyı gelır kımse hataları tekrarlayıp huzuru bozulsun ıstemez

Olm desene sen her kavgadan sonra adami taciz ediyonbenneyaptımki neyse

Fikir iyi...ama uygulamaya gecmek zor yavrimmm cünkü bu Gurur dedigin cok illet birsey...yapmak istedigni bile yaptirmaz insana...

ediyom valla-tatlicadiarzu-
gurur zor iş bilirim ama dedimya şu andaki durumdan daha kötü olamaz her şey.
betican şu anda ya beni reddederse diye çekiniyor.belkide reddetmeyecek ve herşey iyiye gidece.betide burda üzüldüğüyle kalacak...
en azından uygulasın fikrimi bakalım ne olacak?reddederse en azından hep beraber somut bir şey için üzülmüş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…