Gururu Kro can Gururu
evet yao da var. olsun eğer seni iterse sende olayı lehine çevir. ---sen bana vurdun ama ben yine sana sarıldım. madem öyle sen bilirsin de. ama sakın ananan böyle dedi şöyle dedi tartışmasına girme. bak oda alttan almış işte tamam sonra konuşuruz diye. oda meraklı olsa boşanmaya oğlun uyuduktan sonra çekerdi kolundan gel sen buraya bakayım derdi ve bende boşanacağım o zaman deyip kestirip atardı------------
Evet grurum engelliyor, nasıl gidip ona sarılırım.Ya kötü bişey derse, ya iterse iyice kahrolurum.Hele ki o annesi için beni gözden çıkarmış nasıl hiçbişey yokmuş gibi davranırım.
Ağlamaktan gözlerim şişti. Beynim dönüyor düşünmekten ama işin içinden çıkamıyorum...
bence çok bunalmışsınız ve hiç değmeyecek şeyler yapıyor ve düşünüyorsunuz..bence yapacağın şey çok basit ama sabır ister,öncelikle boşanmayı gündemden indireceksin,sana vurması hiç hoş bişi değil,ama bir bunalım anından bahsediyorsak boşanmak için dde bir sebep değil.senin yapacağın şey kocana huzuru vermek,açıkçası susmak,bırak kayınvaliden konuşsun,hatta bir tek konuşan o kalsın,eşin bir süre sonra asıl kimin dırdırla huzuru kaçırdığını anlayacaktır ve huzuru senin yanında bulursa annesine çok bişi söyleyemese bile ak ile karayı alnayacaktır.tek sorununuz buysa başka bir probleminiz yoksa yazık etmeyin yuvanıza,sen pek ağzını açma,bırak konuşan konuştuğuyla kalsın,adam bunalmış,ters konuşma derim,erkekler duygularını bizim kadar ulu orta yaşayamazlar genellikle,umarım eski huzurlu ve mutlu günlerinize en kısa zamanda dönersiniz.
------------
Zaten söylediklerinin hepsini ona da abisine de annesine de söyledim.Ben çocuğum için konuşup bir orta yol bulucam, yoksa çok sevdiğimden değil dedim.Kayananam bozuldu, o zaman ölsün de kurtul dedi, ben de yok o benim çocuğumun babası dedim.
Bu arada ailesi yardım etmiyor. Eğer barışırsak ki, barışmamız sadece oğlum için olur, ben kendimi çok aciz ve adi hissedicem.Ama barışmazsak da oğlum babasız kalacak, ben en ufak bir laf dendiğinde kahrolucam.
Eşimi zaten seviyorum ama artık grurumu da ayaklar altına almak istemiyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum.
------------
Evet grurum engelliyor, nasıl gidip ona sarılırım.Ya kötü bişey derse, ya iterse iyice kahrolurum.Hele ki o annesi için beni gözden çıkarmış nasıl hiçbişey yokmuş gibi davranırım.
Ağlamaktan gözlerim şişti. Beynim dönüyor düşünmekten ama işin içinden çıkamıyorum...
Gururu Kro can Gururu
------------
başlarım leyyn öyle gurura
kötü bişey diyecek olsa çoktan derdi.belliki oda bunalmış ve tartışmaktansa uyumayı tercih ediyor.git ve onu şaşırt.
bak dikkat et git ve özür dile demiyorum.
eğer terslenecek olursa aklı sıra "bana bak hala kocamsın.bana vurmuş olmanı ayrıca konuşucaz ama şu anda canım sana sarılmak istedi.nikah defterine göre benim malımsın.o kadar" de.resmen böyle de.
inan sendeki olumlu havayı görünce kendi hatalarını kabul etmesi daha kolay olacaktır.
zota zot yapmakla bir şey kazanamazsın.
hiç bir şey şu anda olduğundan daha kötü olamaz.
denemekle ne kaybedersin?
dediğimizi yap,eğer terslerse gel yaz düşünürüz çaresini.delikafadulden
------------
Olm desene sen her kavgadan sonra adami taciz ediyonbenneyaptımki neyse
Fikir iyi...ama uygulamaya gecmek zor yavrimmm cünkü bu Gurur dedigin cok illet birsey...yapmak istedigni bile yaptirmaz insana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?