• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Gündür cehennem hayatı yaşıyorum, ciğerim yanıyor.

canım benim okudum yazdıklarını bana biraz sen çok küçük olan şeyleri kafana çok takıp olayları büyütüyosun gibi geldi yada bilemiyorum olaylar seni bu haddeye getirmiş peki biraz taktik değiştirsen
mesela eşini çok fazla sıkmasan sık sık aramasan biraz kendini geri çeksen tek başına biyerlere gitsen oğlunla başbaşa vakit geçirsen eşine sürekli biri varmı beni seviyormusun gibi vs. şeyler sormasan ona karşı görevlerini yerine getirsen ama sen kendine biraz gizemli bir hava versen acıkcası artık sen kaç biraz kovalayan taraf o olsun diyorum umursama diyorum konu ne olursa olsun sen bilirsin deyip geçsen kavga etmesen ilgilenmesen sadece ilgilendiğin şey oğlun kendin evde olsan bile giyinsen süslensen sürekli bakımlı olsan üzerine gitme nerdeydin nerdesin deme o seni merak edip arasın neler olur diyo düşünsün ona seni kaybetme korkusu versen ama bunu boşanalım ayrılalım çeker giderim diye söyleyerek değil hareketlerin tavırlarınla ya biraz güçlü ol kalk ayağa kendini bu kadar güçsüz hissetme kendini küçük görme kendine güven ilgilenecek şeyler bul hiçbir şey bulamıyosan bak bahar geldi al oğlunu çık gez hafta sonu bile oğlunla başbaşa plan yap eşine sorma bile gelirmisn diye kendini tamamen değiştir haa bu arada yok eşim için eşime saygımdan falan filan bırak bunları gitme annesine ne olursa olsun sen ii niyet gösterip gidiyosun oraya her gidişinde üzülüyosun gitme kayınvaldenede onu arama eşine bile sorma yokmuş gibi davran ya seni mutsuz eden herşeyi bi yana bırak kendin için yaşa biraz hadi bide bunu dene olurmu çok öpüyorum seni kendine ii bak oğlun için onlar (bebişllerimiz) herşeyin en iyisi en güzelini haketmiyo mu? tabiki ediyolar dimi onun içinde oğlunun çok güçlü ve sağlıklı bir anneye ihtiyacı var onun için başarmalısın ANNESİ hadi göreyim seni ağlamak yok tamam mı :teytey:

-----

Dediklerinde haklsın ama inan ki ben böyle değildim.Tamamen kendine güvenen, aynı anlattığın gibi bir insandım.Ne zaman oğlum oldu, işten çıktım, bir de depresyona girdim, böyle oldum.Gerek eşim, gerekse ailesi benim bu zor zamanımda çıkarabildikleri kadar canımı çıkardılar.Yani boş buldular meydanı ezdiler, üzdüler, kırdılar.
Dediklerini artık ben yapıyorum bu arada.Giyiniyorum, sürekli bi yerlere gidiyorum, haber vermiyorum, geç geliyorum kapıda kalıyor, kendime bakıyorum ve aramıyorum yaklaşık bir haftadır. Ve inan sevgisinden artık eminim bu yüzden artık sormuycam da dediğin gibi. Ben sadece sevgisinin bittiğini düşündüğüm için sordum sürekli.Çünkü bana olan sevgisi bitmişse, bu evlilikte bitmiştir benim için.
Bu arada deli oluyor, niye sürekli geziyosun, niye haber vermiyosun, niye geç geliyosun, ne zaman geçiyosun eve diye.
Kaç gündür deli oldu, iş arıyorum bir yandan, bir yandan kreş arıyorum.O da diyo ki,sen iş bul, beni gözün görmez, bende evet bi işe giriyim, oğlumla gezip tozucam,sana sormuycam bile, o zaman arkadaşlarınla istediğin yere gidersin diyorum
Mesela bugün dayımın kızına gittim, canım istedi makyaj falan yaptım, bi baktım kendimi tanıyamadım.Ben kendi güzelliğimi unutmuşum.Dayımın kızı da dedi, vay be ne güzel olmuşsun diye.On kere aradı, hadi eve gitmiyo musun,saat kaç oldu diye.En sonunda gıcık olsun diye yine geç gidecektim, benim bindiğim minübüse denk geldi, bi de laf sokuyor. Bu ne süs, niye bu kadar süslendin diye.Ben de canım istedi dedim.
Emin ol bana bu yaptıklarını ona geri iade edicem.Onu resmen kudurtucam.Hele bi işe giriyim bittii zaten..
Ben zaten aramıyorum kaynanamı , o hergün evi arıyor.Ben onun aradığını görünce eşime söylüyorum o açıyor.Sormuyorum bile artık ne dedi diye.Sorunca ben suçlu oluyorum.Banane ne derse desin, yine beni kesiyodur. Ama ahtım olsun, o yaptıklarından utanıp, gelecek buraya. Ben oğluna hiç engel koymadım, ama o da gitmiyor.
Allahın izniyle yavaş yavaş toparlanıcam.Oğlum olmasa ne olurdu bilmem.Ama oğlumun artık benim ağladığımı görmesini istemiyorum.
Allah hepimize huzur mutluluk versin...

♥gözyaşı♥;6266926 .!.:

betican nerse oturuyorsun bilmiyorum ama üsküdar mihriban sultan hast. psik. ssk ya da bakıyor üstelim cumartesi günleri bile saat 2 ye kadar ssk ya hizmet veriyor. sanırım 10 yada 20 ytl veriyor ssk lılar sadece...

-------------------------

Canım Seyrantepe'de oturuyorum.Şişli Etfal'den randevu aldım Cuma günü için. İzin alabilirse gidicez.
Teşekkürler bu arada...

meydanı kimseye bırakma ve oğlun için geleceği için bazı davranışların üzerine fazla gitme eğer eşin kaynananı dolduruşuna gelip sen kötüsün şöylesin böylesin diyosa sende tamam öyleyim öyle oliyim de bakalım bir de kayınvalidenle konuşmayı dene iyi yaklaş bakalım o bir adım atmasa bile sen iki adım at belki imana gelir bir dene sonuçta çocuğunun babaannesi çocuğun için yap kocan için yap sonuçta kazanan yine sen olursun bir dene

yaşadıklarına çok üzüldüm hiç kolay değil kafanın nekadar karışık olduğunu tahmin edebiliyorum sen en dogrusunu yapmışsın herşeyi silip atmak kolay ama sonrası var birde çocugun allah yardımcın olsun diyorum kendini koyverme ayakta kalmaya çalış herşey düzelir üzülme eşinde hatasını anlıcaktır sende üstüne gitme bir müddet allah yardımcın olsun

-----

Dediklerinde haklsın ama inan ki ben böyle değildim.Tamamen kendine güvenen, aynı anlattığın gibi bir insandım.Ne zaman oğlum oldu, işten çıktım, bir de depresyona girdim, böyle oldum.Gerek eşim, gerekse ailesi benim bu zor zamanımda çıkarabildikleri kadar canımı çıkardılar.Yani boş buldular meydanı ezdiler, üzdüler, kırdılar.
Dediklerini artık ben yapıyorum bu arada.Giyiniyorum, sürekli bi yerlere gidiyorum, haber vermiyorum, geç geliyorum kapıda kalıyor, kendime bakıyorum ve aramıyorum yaklaşık bir haftadır. Ve inan sevgisinden artık eminim bu yüzden artık sormuycam da dediğin gibi. Ben sadece sevgisinin bittiğini düşündüğüm için sordum sürekli.Çünkü bana olan sevgisi bitmişse, bu evlilikte bitmiştir benim için.
Bu arada deli oluyor, niye sürekli geziyosun, niye haber vermiyosun, niye geç geliyosun, ne zaman geçiyosun eve diye.
Kaç gündür deli oldu, iş arıyorum bir yandan, bir yandan kreş arıyorum.O da diyo ki,sen iş bul, beni gözün görmez, bende evet bi işe giriyim, oğlumla gezip tozucam,sana sormuycam bile, o zaman arkadaşlarınla istediğin yere gidersin diyorum
Mesela bugün dayımın kızına gittim, canım istedi makyaj falan yaptım, bi baktım kendimi tanıyamadım.Ben kendi güzelliğimi unutmuşum.Dayımın kızı da dedi, vay be ne güzel olmuşsun diye.On kere aradı, hadi eve gitmiyo musun,saat kaç oldu diye.En sonunda gıcık olsun diye yine geç gidecektim, benim bindiğim minübüse denk geldi, bi de laf sokuyor. Bu ne süs, niye bu kadar süslendin diye.Ben de canım istedi dedim.
Emin ol bana bu yaptıklarını ona geri iade edicem.Onu resmen kudurtucam.Hele bi işe giriyim bittii zaten..
Ben zaten aramıyorum kaynanamı , o hergün evi arıyor.Ben onun aradığını görünce eşime söylüyorum o açıyor.Sormuyorum bile artık ne dedi diye.Sorunca ben suçlu oluyorum.Banane ne derse desin, yine beni kesiyodur. Ama ahtım olsun, o yaptıklarından utanıp, gelecek buraya. Ben oğluna hiç engel koymadım, ama o da gitmiyor.
Allahın izniyle yavaş yavaş toparlanıcam.Oğlum olmasa ne olurdu bilmem.Ama oğlumun artık benim ağladığımı görmesini istemiyorum.
Allah hepimize huzur mutluluk versin...
yazdıklarını şimdi okudum canım benimm ooh ne güzel olmuş:teytey: yaa ne güzel yapıyosun aferin sana :lepi: bu yolda devam inşallah işde bulursun en kısa zaman da :nazar: daha ii haberler verirsin bize senin adına çok sevindim sositososito yeminle bitanem işte bu kadının fendi erkeği yendi hihoyyyt kaynananı umursama bile dışkapının mandalı:delphin: boşver o sadece eşinin annesi bundan sonra senin için uzak dur ağır ol koşma herşeye burnun havalı olsun bak ozaman o kaynanada sana değerini vermeye başlayacak unutma bu deyim kötü bir deyimdir ama doğruluğuna inanmaya başlıyorum derler ya ...................yaranıyo diye kendine ve bebişine cici bak Şeniz:dance:sositososito

canım dozajını ıyı ayarlada sonra sen haklıyken suçlu olma derim
SEN ÖZGURSUN BENDE ..... dersin bıter
ama takma kafana ismek lokalleri var spor var çocuguna bakıyorlar sende spor yapıyorsun konf oluyor oralarada gıdebılırsın mevlutte ne olldu kadın nasıl davrandı onu merak ettım

yazdıklarını şimdi okudum canım benimm ooh ne güzel olmuş:teytey: yaa ne güzel yapıyosun aferin sana :lepi: bu yolda devam inşallah işde bulursun en kısa zaman da :nazar: daha ii haberler verirsin bize senin adına çok sevindim sositososito yeminle bitanem işte bu kadının fendi erkeği yendi hihoyyyt kaynananı umursama bile dışkapının mandalı:delphin: boşver o sadece eşinin annesi bundan sonra senin için uzak dur ağır ol koşma herşeye burnun havalı olsun bak ozaman o kaynanada sana değerini vermeye başlayacak unutma bu deyim kötü bir deyimdir ama doğruluğuna inanmaya başlıyorum derler ya ...................yaranıyo diye kendine ve bebişine cici bak Şeniz:dance:sositososito

----------------

Sağol canım , böyle deneyim dedim bi kere de. Valla dedim ya önceden böyleydim ve yemin ederim adam resmen kul oluyordu bana. Ne zaman oğlum oldu, benim vicdan ve acıma duygularım tavan yaptı. Ama dediğin gibi yapmaması lazımmış.İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR diye boşuna dememişler. Eskiden eşim hep derdi, çok havalı kendini beğenmişsin, bende seni bu yüzden çok seviyorum diye.Ve inanırmısın bırak yabancıyı, dayımın teyzemin oğlundan bile kıskanırdı.
Kaynanamı da boşverdim, ben insan oldum. oğlunu , torununu sevsin, görsün istedim ama olmadı.Ben ne kadar iyi davrandıysam, onlar kendini o kadar biiey zannettiler.Ama son olayda o lafları duyunca şok oldular.6 senedir ne dediler, ne yaptılarsa sustum.Saygısızlık olmasın, eşimin ailesi diye ama artık patlattılar beni.
Bu arada deyimini inan ben evlendiğimden beri eşime söylüyorum, 'SENİ VE AİLENİ ......YARANIYOR.SİZE AKLI BAŞINDA, NAMUSLU,EDEPLİ BİR KADIN YARANMIYOR. diye...Ama artık ben de ....... .taraf olmaya karar verdim...

Sevgiyle kal...

canım dozajını ıyı ayarlada sonra sen haklıyken suçlu olma derim
SEN ÖZGURSUN BENDE ..... dersin bıter
ama takma kafana ismek lokalleri var spor var çocuguna bakıyorlar sende spor yapıyorsun konf oluyor oralarada gıdebılırsın mevlutte ne olldu kadın nasıl davrandı onu merak ettım

---

Ayarları bozuldu benim eşimin, ben alttan aldıkça onun vidalar gevşedi.Dediğin gibi, ayarlarını yapmaya çalışıyorum .

Ben 6 senedir öğrenememiştim, hep haklıyken haksız oluyodum .Sinirden deli oluyodum.Ama artık sinirlenmeden, mantıklı düşünüp öyle bir cevap veriyorum ki , bu sefer o deli oluyor.Kafam aklım daha yeni yerine gelmeye başladı.
Dediğin spor olaylarına baktım canım, oğlumun ameliyat olayını hallediyim ondan sonra işe girmem lazım.
HEM MADDİ AÇIDAN, HEM DE RUHEN BUNA ÇOK İHTİYACIM VAR..

----------------

Sağol canım , böyle deneyim dedim bi kere de. Valla dedim ya önceden böyleydim ve yemin ederim adam resmen kul oluyordu bana. Ne zaman oğlum oldu, benim vicdan ve acıma duygularım tavan yaptı. Ama dediğin gibi yapmaması lazımmış.İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR diye boşuna dememişler. Eskiden eşim hep derdi, çok havalı kendini beğenmişsin, bende seni bu yüzden çok seviyorum diye.Ve inanırmısın bırak yabancıyı, dayımın teyzemin oğlundan bile kıskanırdı.
Kaynanamı da boşverdim, ben insan oldum. oğlunu , torununu sevsin, görsün istedim ama olmadı.Ben ne kadar iyi davrandıysam, onlar kendini o kadar biiey zannettiler.Ama son olayda o lafları duyunca şok oldular.6 senedir ne dediler, ne yaptılarsa sustum.Saygısızlık olmasın, eşimin ailesi diye ama artık patlattılar beni.
Bu arada deyimini inan ben evlendiğimden beri eşime söylüyorum, 'SENİ VE AİLENİ ......YARANIYOR.SİZE AKLI BAŞINDA, NAMUSLU,EDEPLİ BİR KADIN YARANMIYOR. diye...Ama artık ben de ....... .taraf olmaya karar verdim...

Sevgiyle kal...
ohhh en iyisini yapmışsın canım bizimkinin ailesi de aynı sakın sakın iyi olayım deme hata edersin.
Böyled devam et madem anladıkları dil bu yerimseniben

Back