• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Gündür cehennem hayatı yaşıyorum, ciğerim yanıyor.

canimmmm cok sevindim ya esinle en azindan bir noktada uzlastiginiza.

bence annesini senede bir defa gormesi degil mesela olan. yetecek olan uzakta da telefonda da yeter.

yeter ki esin dengeyi kurmayi bilsin asil sorun bunda.

ama sen de bundan sonra daha akilli planli davran, gelme kadinin dediklerine.

esinle konusmaniza ragmen aranizin halen biozuk olmasina uzuldum. sevdigi bir yemegi yap git saril. su son 2 gun cok uzuldum de, ben de seni cok seviyorum, cok mutluyum iyi ki snle evlenmisim vs vs diye birazcik yagla esini. erkekler sever boyle seyleri.

zaten yagla yuzle senden iyisi olmaz.

oh ne guzel hem uzak hem de esinin isine yakin yere tasinin bu sorun da halledilmis olur. sevindim ama insallah abisi falan doldurursa getirmez bence isler sogumadan ev bul cik.

çok sevindim yaaa :sm_cool:inşallah biran önce toparlanıp o aradığın mutlu günlere dönersin canım dualarım seninle :1hug: kaydirigubbakcemile2

canım okudum çok uzuldum bosanırsan onların ekmegıne yag sureceksın.
erkekler oyle işte en ufak bı laftan etkılenırewınde yuvanda kal esın ile ıyı olmaya calıs bence annesı hakkında konusmamaya calıs çok zor benım annecıgım 20 sene cektı en son babam babanneme yeter artık ewde fatma senın hakkında bısı demıyor sen dıyorsun yeter dedı ama annemın 20 senesı gıttı
annecıgım hıç cvp vermezdı sabrederdı bızım ıçın hala bosandırmaya calısıyorlar 25 senelık ewlılıgı var

annem sunu yapıyordu pek babannemlere babmı tek gondermıyordu
vede onlara kavga ettıgını bellı etmıyordu babamın yaptıklarınada babnnemın ısmını soylemezdı derdıkı senı kım etkıledı ıste moralın mı bozuk ban kotu davranıyorsun derdı sabretcen canım kolay degıl çok zor

bugün pazar eşim evde ama sırf sen ne yaptın diye açtım neti. çok sevindim. gece zor uyudum. madem barışmışsınız. evde gergin bir hava var. biraz neşeli hale getir. eşinde evdeyse oğlunla oyun oynayın birlikte. bir daha hiç bu konuyu açma. bak kendini eşinin yerine koy anne bu atsan atılmaz satsan satılmaz. öyle taşınalım deyincede hemen taşınılımıyor biliyorsun. arada bir ağzını yokla. bak buranın kirasını zor ödüyoruz biraz daha bütçemize uygun bir eve taşınalım de. annesini lafa katmadan ama. zaten eşinde bu olaydan sonra sizin annesiyle hemen bir araya gelmenizi istemez tartışma çıkmasın diye. valla siz evde kavga edersiniz onlar duymaz bile. onlar gece yatar uyurlar sen evin içinde döner durursun. değermi oğlunun yanında değmeyecek insanlar için kavga etmeye . onun annesi senin oğlunun psikolojisinden daha mı önemli evinizin huzursuz olması onların umrundamı.

bak neler yaşadın bir kaç günde uğraş verdin bir daha annen annen deyip tartışma ortamı yaratma. bazı şeylere oğlun için göz yumacaksın. aksi halde oğluna babasından başkası babalık yapmaz herkesin en küçük lafı batar.

hadi bakalım. arada sırada yaz. aklımız sende kalmasın. ama çoooooooooooooooooooooooook sevindim barıştığınıza.

canım eşine çocuğun için bu evliliğe devam edeceğini ancak anasıyla görüşmek istemediğini sööle bence görüşme o kadınla

vallahi aynı şey benim en yakınlarımdan birinin başına geldi. ama aradan 1-2 hafta geçmeden oğlu (( anneciğim buraya gelince babamı özlüyorum babama gidince seni özlüyorum ben arada kaldım anne deyince annesi gelirdi ailesinden gizli eşinin tüm akrabalarını arardı ne olur bizi barıştırın diye. eşi inat etti hayır dedi. sonra avukatlar araya girdi eşinin avukatı iyi bir avukatmış ki arkadaşın eşine (( 1-2 haftadır sizi takip ediyorum hiç kendi aklınla hareket etmiyorsun hep sana annen akıl veriyor tamam diyorsun aslında bu boşanma davasını sen değil annen eşineaçıyor ikimizde annenin arkasından gidiyoruz bak eşinde eli yüzü düzgün temiz bir hanıma benziyor )) demiş şimdi barıştılar 2. çocukları oldu. iki ailede birbirinden uzak duruyorlarmış. kavga çıkmasın tekrar diye.

Çok güzel bir son olmus ama o kadar yaşanan kötü seyden sonra nasıl oldu da düzeltebilmeyi başarmışlar maşallah...

-------------------

Valla bana ne deseniz haklısınız. Ben de zaten kendimi şu anda, aptal,aciz ve rezil görüyorum.
Ne kadar aptal bir insanım, niye gidiyorum, niye geliyorum.Kim için uğraşıyorum, bütün bunlara eşim değermi, ben bu kadar mı değersiz, adi bir insanmışım, ne hallere geldim,eski grurumdan onurumdan hiçbişey kalmadı, ben böyle nasıl yaşarım, nasıl eşimin yüzüne bakarım.
Nasıl konuşurum, hiçbir sorumun cevabını bulamıyorum.Ve yalnızca şunu biliyorum ÖLMEK İSTİYORUM...[/QUOTE
kendine bu kadar haksızlık etme bence.şurda bi çoğumuz senin gibi düşünürüz böyle bi durumda.bir yuva kolaymı kuruluyo.neden o kadar ucuza bitsin bu evlilik.eğer eşinde barşmaya yanaşırsa bence eski hataları tekrarlamamaya çalışarak bir kez daha deneyin.
bırakmak kolay,önemli olan savaş vermek.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Sorun kaynanada degil bence hep eşimi baskası dolduruyor deniyor ..
dolmasın efendim çocuk mu bu adam eşek kadar adam baba olmuş ,eş olmuş yuva kurmuş kimse kimseyi doldurmaz...bence eşiniz kendine çeki düzen versin ..kaynanayla da bu kadar yüz göz olunmaz,eşinize annenin dibine gir gibi hoş olmayan cümleler kurmayın çok garipsedim aranızda sevgi saygı kalmaz..umarım bu son olur ve her sey düzelir..
her sey düzelirse oturun düşünün davranış biçiminizi düzeltin daha sakin adımlar atın...
babanızla oturmanız cok zor olmaz belli bi yaştan sonra işte acele karar verilmemeli hemen baba evine gitmenin alemi yok nitekim..emin olmak şart aileleleri karıştırmadan önce..

Lütfen kendinize öyle yakıştırmalar yapmayın...
siz çok değerlisiniz,siz bir annesiniz...
lütfen böyle sözler söylemeyin...
hiçkimse kurulu düzeninin bozulmasını istemez..
bence iyi yapmışsınız evinize dönmekle...
sonuçta kayınvalidenizle ve kaynınızla
iyi değilsiniz,bu durumu avanataja çevirin ve
mümkün olduğunca görüşmemeye çalışın...
siz eşinizle iyi olduğunuz sürece,eşiniz sizi herkese karşı korur ama
lütfen eşinizle kayınvalideniz ve kaynınız yüzünden
huzurunuzu bozmayın...biraz gözlerinin açılması lazım eşinizin..
onuda siz zamanla açarsınız..ama evinde huzurlu olan bir kişi
inanın dışarıya karşı eşini ve çocuğunu hep korur diye düşünüyorum...
sakin olun,ilç falan da almayın,siz çocuğunuzla ilgilenin,
eşinizle konuşun evliliğizi sağlamlaştırın...
sevgiler...

kesinlikle katılıyorum...
hakkında hayırlısı olsun canım... a.s.

Canım sevindim aranızın düzelmesinekaydirigubbakcemile5,şimdilik aranızdaki hava serin olabilir, birkaç gün içinde o da düzelir:teselli: Eşinle kendine sıcak ortamlar hazırla ama abartmadan örn.mısır patlat,çay kahve yap.

Senin için bundan sonrasında kayınvalidenini mesele yapmamak geliyor ,yani muhatap olmamak,zaten başka da birşey kalmaz umarım.a.sa.s mutluluklar canım:teytey::teytey:

Konuştuk sonunda bugün eşimle.Bana beni çekemediğini , dırdırımdan bunaldığını, zaten bu kadar problem varken bi de bunlar yüzünden iyice tadımızı kaçırdığımızı söyledi. Ben de sen farkında değilsin,ama annen sana benimle ilgili en ufak kötü bir laf söylesin, hemen bana tavır alıp suçluyosun .Bu böyle olmuyor, ben dırdır yapıypsam hep altında annen var neden olarak dedim.
Bugüne kadar en büyük kavgalarımızın sebebi ailen oldu. Bizim seninle kendi içimizde hiç bir kavgamız olmadı dedim O de napıyım, o benim annem atamam dedi. Ben de at demiyorum ama biraz uzak duralım dedim.Uzak bir yere taşınalım,madem annen beni kabul etmiyor, benimle aynı ortamda bulunmaktan rahatsız oluyor, ben de gitmem gelmem dedim. Bugüne kadar hep senin mutluluğun için uğraştım, ama yanlış yapmışım dedim.
O da tamam taşınalım, ben annemi ayda yılda bi görürüm dedi. Ben de tamam dedim.
Ama bana açıkca söyle,seni sevmiyorum, istemiyorum, bu evde hayatımda olmandan rahatsız oluyorum diyosan, o zaman hiç uzatmayalım ayırılalım dedim.
O da hayır ben seni çok seviyorum, senden rahatsız olmuyorum,ama artık kavga gürültü istemiyorum dedi.
Ben seni sevmekten asla vazgeçmedim, kalbimde yalnız sen ve oğlum var dedi. Ama çok bunaldım, beni rahat bırak üstüme gelme dedi. Ben de tamam dedim. Şimdilik boşanma falan yok. Zaten sen istedin boşanmayı, bende o sinirle tamam dedim dedi.
Ama çok kötü aramız, sanki evde iki düşman gibiyiz. En ufak bişey desem batıyor. hemen patlamaya hazır.
Allah bana sabır versin, oğlum ve kendim için bugünleri atlatalım. Benim için çok dua edin olur mu? Allah izin verirse bu kötü günleri de atlatıp, arkamadan konuşan, kuyumu kazan, yüzüme gülüp, arkamdan iş çeviren herkes utansın.
Bizi ayırmaya , parçlamaya çalışan herkesi Allah' a havale ediyorum.
Çok yorgunum ve bitkinim, Savaştan çıkmış gibiyim. İnşallah sonumuz hepimiz için hayırlı olur....

çok sevindim canım.inşallah daha güzel olur herşey.siz çok büyük bir adım attınız.devamı gelir inşallah.bence eşin seni çok seviyo.artık bazı şeyleri görmemeye çalış.gün gelecek ve kayınvaliden (ömrü olursa) elden ayaktan düşüp sana muhtaç olucak.
o zaman ne yapmayı düşünüyo acaba.bunu ona ima edersen güzel bir dille belki seninle uğraşmayı bırakabilir.bence sen şuan eşinle olmanın tadını barışmanın çıkar

betican Canim simdi sana cok buyuk is dusuyor .. ayrilirsaniz basina neler gelecegini iki gun icinde anlamisin (ablanlarda, babanla neler yasaya bileceklerin hakinda ) dolayisiyla esinde ayrilirsaniz neler yasiyacagini anladi simdi sana daha cok ozveri daha cok fedakarlik istiyor canim .. kocani evde guzel akit gecirmesini saglamalisin citdi konulardan cok sanki ask tazelemis gibi davramalisin, "birbirimizi ne kadar cok sevdigimizi anladik" , "bu olay bizi dahada birbirimize yaklastirdi" seklinde onu hep birbirimiz biz seklinde beynine gir aklina isle ama zekice canim, ondan cok sen ver ilgini .. yatak odaniz hic olmadigi kadar iyi olsun!! orayi duzene oturt sonra bak cok guzel gunler gelecek insallah, yatak odaniz eglenceli olursa erkek cabuk unutur olanlari ;)

bacım senin için dua edicem çok üzüldüm ilk mesajına sonradan da barışmana sevindim.
ama çok şanslısın bunu bil. benim annem babanneme sesini yükseltse kapının önünde bulmuştu kendini, nitekim yengem öle olmuştu. istediğin kadar haklı ol, anasının bir dediğini iki etmeyen erkekler de var. eşinin kıymetini bil, annesinden uzaklaşmayı kabul etmiş ne büyük nimet!!! benim ailem babannem yüzünden defalarca dağılma noktasına geldi. ben tekim kardeşim de yok. ve babam hiç bir zaman hiç bir konuda annesin haksız görmedi. yine de anam sabretti, ben çok demişimdir senin yerinde olsaydım ben çoktaaaan boşanırdım diye. ama annemin ailesinin maddi bir dayanağı yok, annem de derdi babamın evine dönsem oraya da batacaktım varsın sen babasız büyümedin der...

şanslısın ablam, bacım. yine anlayışlı eşin var. inan şanslısın daha ben neler anlatırdım burda.. burada hep okuyorum kaynanasında çekenleri. ben size anamın yaşadıklarını bir yazsammmmm offff ... varmıyor dilim varmıyor. kendi babannemin yüzüne bakasım yok inanın, ki sanmayın ben lafla doldum. hayır herşeye şahit oldum.. ve annemin aksine ço çok sinirli bi çocuk olarak yetiştim... bedelini ben ödicem muhtemeln bunların.. çünkü tahammülüm yok hiçbişeye, evlilik hayatım da çok sakin olmayacak bu yüzden..

bu arada, rabim hepimize meslektaşım kronick gibi aklı selim düşünebilmeyi ve soğukkanlı olabilmeyi nasip etsin.

eğer o kadar pislik bir kaynana için eşinden boşanmayı düşünüyorsan yazık sana,öylelerini mi güldüreceksin....mutluluğunuzu görsünde çatlasın derim ben...biraz uzak durun erkek tarafından,eşini çek toparla biraz,avucuna al...baba evine dönmeni hiç tavsiye etmem,daha kötü olacak,yok mahalle baskısı, yok tekrar evlendirmeye çalışmalar,yok eski eşinle barıştırmaya çalışmlar vs vs....ama eşini topladıktan sonra burnundan getir bence,ama şu dönemi biraz sessiz sakin atlatın,yazık değil mi sana çocuğuna...kendinide yıpratma,herşey olacağına varır,her ailede kavgalar çıkar kırgınlıklar olur ama zamanla unutulur...biraz daha sabır....

hayatım bak bundan sonra en buyuk görev senın. görevın eşini huzur bağımlısı yapmak. ona dert göturme ,olgun ve sabırlı bır kadın ol derım. Dışarıdaki dertlerı,sözleri evıne sokma artık. konuşan konuşsun sız mutlu ve neşelı olun herkes bır sure sonra zaten susar. laf konuşuldukça cogalır cevap verme onlar cahıl ınsanlar. eşinle bırkaç gun içinde aran duzelır yavaş yavaş ama bır daha bu hataya duşma derım. sevgıler.sevındık

bütün olanları unut ve çocuğun için yoluna devam et.babasıyla uyuyodu diye yazarken benim içim sızladı.hadi kadınlar aldatma o bu diye boşanıyo o zaman bile ben çok doğru bulmuyorum ama kaynanan için niye evliliğini bitirdiğini anlayamıyorum.kadının suyuna gitmeye çalış sen haklı da olsan.lütfen evladını babasız bırakma.o siniri de üzerinden at ve unut

hihoyyyt:teytey:a.s.:1hug::nazar: barışmanıza çok sevindim canım,allah bir daha bozulmasına izin vermesin..

şimdi iş sende,dik bir duruş,lafları kulak ardı etme ve alıngan,güçsüz ve sorgulamacı tutumu bırakıp stratejik ,güçlü ve dikkatli bir şekilde oynaman gerekiyor aynı sorunları tekrar yaşamaman için...
geçmiş olsun,bir daha yaşanmaması dileğiyle canım..:nazar::nazar:

bu arada barışmanıza çok sevindim canım.Rabbim bundan sonra aranıza böyle dertler vermesin inşallah canım!a.s.
yavrunla ve eşinle yuvanda sana mutluluklar diliyorum gülüm...a.s.

Back