- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
teşekkür ederim. sen başlıcak mısın?
tek kelimeyle müthişsiniz ya benim aradığımda böyle bir diyet benim 10 kilo fazlam var iki kere yapsam uygun olurmu bıde ara vermem mi gerekiyor
Günaydın arkadaşlar,bu diyeti uyguladım,2. günü biraz zor geçti,tansiyonum düştü ama direndim sadece ikindi de meyve yiyerek diyeti bozmuş oldum...veee bugün tartıldım 67 kiloyum yani 1,600 gitmiş görünüyor,zaten 4 kilo gibi bir şeyi hayal bile etmemiştim,zor kilo veren biriyim...Bu gün lapa diyetiyle devam ediyorum,zaten yarın diyetisyene gidicem,hepinize kolay gelsin....
ben bugun başladım bu diyeti görünce şevke geldim topik açtım hadi hayırlısı
gelecek yaza kadar (haziran ayı) önünüzde 8 ay var.ayda 2 kilo gibi bir hedef koysanız bile 16 kilo yapar.
çok katı diyetler bir süre sonra insanı bıktırıyor...zaman kısıtlamanız aciliyetiniz yoksa kalıcı ve uzun vadede vermek daha faydalı
ben 52 hedefime ulaştım 6 ay gibi sürede doğumdan kalan 11 kilomu verdim.hipotiroidi hastasıyım.
spor yapamaya vaktim olsaydı 3 ay sürerdi ama çoçuktan vakit olmadı.
bol bol ev yoğurdu yedim.hamurişini kesinlikle yemedim.tatlı sevmem
meyveyi gündüz saat 13'ten önce yedim.akşam saat 17'den sonra nerdeyse yemek yemedim.
pilav ve makarnayı yok denecek kadar az tükettim.yeşil çay içtim.küçük dokunuşlarla gitti
gelecek yaza kadar (haziran ayı) önünüzde 8 ay var.ayda 2 kilo gibi bir hedef koysanız bile 16 kilo yapar.
çok katı diyetler bir süre sonra insanı bıktırıyor...zaman kısıtlamanız aciliyetiniz yoksa kalıcı ve uzun vadede vermek daha faydalı
ben 52 hedefime ulaştım 6 ay gibi sürede doğumdan kalan 11 kilomu verdim.hipotiroidi hastasıyım.
spor yapamaya vaktim olsaydı 3 ay sürerdi ama çoçuktan vakit olmadı.
bol bol ev yoğurdu yedim.hamurişini kesinlikle yemedim.tatlı sevmem
meyveyi gündüz saat 13'ten önce yedim.akşam saat 17'den sonra nerdeyse yemek yemedim.
pilav ve makarnayı yok denecek kadar az tükettim.yeşil çay içtim.küçük dokunuşlarla gitti
kızlar ck enteresandır kı bı cok sok dıyet yapıp verdıgım bı kac kıloyu cok kısa zmnda almama ragmen bu dıyetı uyguladıgımda verdıgım kıloyu hala gerı almadım :) elhamdulıllah saglık konusundada halen problemım yok :)
tabıı tercıh meselesı dıleyen yapar bızımle paylasır :)
Canım kaç günde kaç kilo verdin sen naptin
Etkili oluyor mu yaaa
kuzenım ve ben etkısını gorduk kardescım :)
denemenızı tavsıye ederım ama bırbebır uyarak :)
ozellıklede spor kısmına :)
sonucu bızede bıldırırsen sevınırım :)