2 Günde 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi :)

kızlar başaranları tebrik ediyorum.
bence sağlıklı değil ama sonuçta kg gidiyor mu gidiyor. umarım kas kaybı yaşanmamıştır.

kızlar başaranları tebrik ediyorum.
bence sağlıklı değil ama sonuçta kg gidiyor mu gidiyor. umarım kas kaybı yaşanmamıştır.

tesekkur ederıııııız :)
saglık acısından bızde dusunduk fakat tuketılen gıdalar oldukca saglıklıydı :)
kas kaybına gelın aksıne daha cok kas yaptık desem yerıdır zira oldukca fazla yuruyus +fitness +dans vardı :)

sevgılı zeynebii ve kuzenı ayıptır sorması kac kılosunuz..yanı ben 61.5 kıloyum bendede 4 kılo verdırırmı kı

hıımm çok beğendim valla ama hamişim ve hamilelik bittikten sonra yapabilirim yiyecekle roldukça sağlıklı görünüyoru

sevgılı zeynebii ve kuzenı ayıptır sorması kac kılosunuz..yanı ben 61.5 kıloyum bendede 4 kılo verdırırmı kı

kardescım ben suan 67 kg olmusum kuzenımde 68 :)

eger gunluk verılen egzersızlere uyarsan verdırmıcegını sanmıyorum acıkcası :)

eger baslarsan haberdar et kı destek olalım bırbırımıze :)
cunku bu dıyet donemlerınde sunu anladımkı motıve destek ve topluca uygulamak cok cok daha faydalı ve verımlı sonuclar almaya vesıle oluyo :)

hıımm çok beğendim valla ama hamişim ve hamilelik bittikten sonra yapabilirim yiyecekle roldukça sağlıklı görünüyoru

ouyy essiracım hayırlı mubarek olsun melegin :) sen ıns hayırlısıyla melegını kucagına bı al bızım dıyet nasılsa daha surecegınden hep beraber destek oluruz bırbırımıze ve kolayca ,ozellıkle de keyıfle verırsın aldıgın kıloları :)

tatlım pazartesı baslıcam bana destek oll sana duacı olayımmm

tatlım pazartesı baslıcam bana destek oll sana duacı olayımmm

yüffiiieeehh :) cok sevııındııııııımmm :)
temam o vakıt pazartesı gunu sana destek olmak ıcın bende aynı sekılde egzersızlere devam edıcııııım :)

hıı bıde bıberıye yagını kullandınmı canım sen ?

bız onunda muthıs faydasını gorduk ,,istersen kullanılısını yazayım hı ?

Merhaba kızlar,bugün bu diyeti uygulamaya karar verdim,bakalım sonucu görücez.Çarşamba günü uzun zamandır ara verdiğim diyetisyenime gidicem,:18:Ara verince kilolar geri geldi daha fazla rezil olmayayım bari....Neyse 68.6 ile başladım bugün...Şu an muzlu karışımı içiyorum tadı hiç de fena değil...Arkadaşın verdiği ölçüyle koca bir bardak karışım oldu...Kahvaltı bitsin biraz ara verip spor yürüyüş yapıcam...Şimdilik bu kadar hoşçakalın.....

ouyy hayırlı olsuuuun :) aşamaları paylas bızımlede emı :)
ve o muzlu karısımın tadına bıttımmm ,,ayrıca tum gun kan sekerım hıııııc dusmedı ınanamadım :)
zira bnm cok sık duser kan sekerım ve neskafeyle yada bır ıkı kuru uzumle toparlamaya calısırdım fakat bu karısım tum gun kahve ıhtıyacı bıle duyurmadı :)
ac kalmıcagınada emın olabılırsın cunku bız hıc acıkmadık :)

hadı bakalım sen ne kdr verıceksın kardescım :)

haydıııı kızlaaaar enerjımızı dusurmuyoruz sureklı hareket edıyoruz ve bı bardak su almaya kalkarken bıle yaktıgımız kalorılere odaklanıyoruz emı :)

emın olun cok faydası oluyo :)

Gerçekten muzlu karışım beni bu saate kadar tok tuttu.40 dk yürüyüş yaptım geldim,akşama yürüyüş bandında 45 dk daha yürüyüş yapıcam ve de mekik çekicem....
Şimdi ton balıklı salata ve 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum,tabii bol karabiberli...

Zeynebii canım soda kahve yasak mı?

diyetin bittiğinde sen de gelişmeleri paylaşırsan çok mutlu olurum :) haftaiçi okulum olduğu için hafta sonu malzemeleri toplayıp başlamayı düşünüyorum bende. zaten 2-3 kilo bile versem motive olup spora başlarım, kendimi biliyorum. tartıda 59-60ı gördükçe geriliyorum. hadi bakalım umarım istediğimiz kilolara ulaşırız :))

Bugün sorunsuz geçti,akşam balık olmadığı için köfte ve salata yedim...
Spor olarak sabah 40 dk yürümüştüm,akşam da 45 dk yürüyüş bandında yürüdüm,100 tane de mekik çektim...Bakalım yarın nasıl geçecek...

çalışanlar için zor bir diyet egzersiz zamanlarında oturmak zorundayız

canım lıstedekılerın dısına hıc cıkmadık bız sdece mavı yeşilın krakerlerı var ya ondan bı tanecık yemıstık okdr
kahvede sutsuz ve sekersız olursa sıkıntı olmaz sanırım :)

çalışanlar için zor bir diyet egzersiz zamanlarında oturmak zorundayız

canım onun ıcınde bı kac yorum yukarda bı arkadasa yazmıstım dukanın oturdugunuz yerde yapılan karın kasma hareketını yapabılırsın ,işe gıderken yurume mesafen varsa orda yuruyusunun bı kısmını yapıp aksam eve geldıgınde dans ,yuruyus ve fitness vb gıbı hareketlerle acıgı kapatabılırsın :)

tek kelimeyle müthişsiniz ya benim aradığımda böyle bir diyet benim 10 kilo fazlam var iki kere yapsam uygun olurmu bıde ara vermem mi gerekiyor

bana inandırıcı gelmedi.
sonuçları kaçırdım mı yazılmış mı bilmiyorum ilk sayfalara baktım...
ama varsa böyle bir şey deneyebilirim. sağlıksız mı olur bilmiyorum da. kafam karıştı 5 kilo fazlam var hem de bölgesel karnım çıkıyor...

bir üst mesaja bak alıntıyla cevap verdim orda diyeti yazan kardeş vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…