2 Günde 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi :)

Akadsalar ben bu diyet 3 once uyuguladim 4 kilo verdim... sonraidnda zatn ekmek seker tatli hamur is hic yemedim halde aynen 4 kilo geri aldim hatta biraz fazfa

Mucize diyet diye bişey yoktur hanımlar kendimizi kandırmayalım..vucüdumuz bizim düşündüğümüzden çok daha akıllıdır ve kin tutar..ona çektirdiğimiz her türlü eziyetin intikamını kat be kat alır.Yapılan şok diyetler gelecekteki kilolarımıza bir yatırımdır kendi tecrübemle sabittir.Sağlıklı beslenmeyi yaşam stili haline getirmedikçe kendimizi diyet-yeme krizleri-kilo alımı-diyet ...kısır döngüsünde bulmamız kaçınılmazdır.Sevgilerimle...

Merhaba epey zaman olmuş ama merak ettim diyet etkisini. ..
tavsiye eder misiniz. ..

veee topiği hortlatıyorum yarın başlıyorum iki gün çok sıkı şekilde yapmak istiyorum çünkü vücudum iyice saçmaladı bu ara.. bende aynen 48 saat boyunca buradan bilgilendirme yapacağım.. katılmak isteyende olursa çokks süper olur
1.65 boyunda 62-63 kilodayım 19 yaşındayım

Arkadaslar bende bu diyete baslayacagim ancak sabah yuruyus yerine ev temizligi yapicam( ev temizligi diye gecmeyin sadece yarim saat toz almak bile 70 kalori yakiyo)
Baska varmi baslayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…