2 Günde 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi :)

2 gunde 5 kilo kulaga oldukca guzel geliyor tabiki ama saglikli olup olmadigi tartisilir.

Zaten diyette olan biri uyguladiginda 5 kilo verebiliyorsa bunun sudan gitmesi de imkaniz cunkudiyete basladiginda zaten odemi atmistir.

Benim aklima yatti ama derslerin yogunlugundan haftaicleri yapamam. Bugun de gecti sayilir. En erken cuma gunu baslayabilirim. Dusunucem bunu.

Bu hafta yesil kahveye de baslamayi dusunuyorum bakalim sonucu ne olacak.

“Ne kadar efor sarf edilirse o kadar yağ yakılır düşüncesi çok yanlış. Genellikle kilo vermek, yani yağ yakmak isteyen kişilerde bu görüş hâkimdir. Aksine gereğinden fazla efor sarf edildiğinde vücut savunmaya geçerek, yağ yakımını bırakır ve karbonhidrat yakımına başlar. Bu, doğal olarak çok daha fazla eforla daha az kilo kaybı anlamına gelir’’ alıntıdır
ayrıca vücuda bukadar birden bire yüklenmenin daha birçok zararı var nette araştırabilirsiniz yani günde 1 saatte bile zorlanırken ne bileyim spor vücut ağırlığıyla yaşla kondisyonla vs alakalı herkes aynı tempoda olmamalı bence denemek isteyenler dikkatli olsun ayrıca bir kilo vermek için yakılması gereken kalori 7500 civarı düşünsenize hiç bir şey yemeseniz bile iki günde yakmanız gereken kaloriyi nerdeyse 50 bin kalori eder zaten imkansız mantıkta yok kendimize eziyet etmeden verelim şu kiloları hepimize kolay gelsin

1.günün kahvaltısındaki karışıma güzel demişler ama hiç de öyle değil yani suan karışım bana bakıo ben karısıma umarım işe yarar cunku bu bi işkence olmalı

kızlar bende başlamayı düşünüyorum sonuçta iki gün nolcak güncel deneyip sonuç alan var mı :44:

Merhaba kızlar, herkese kolay gelsin, ben REKLAMLAR listeleri uyguluyorum. Gerçekten çok iyiler ve çok faydalarını gördüm. Kesinlikle bakmanız lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde meyve Salatasi yazilmis miktar belirtilmemiss bende bisiklet yok bawka ne yapa bilirim lutfen uygulayan arkadaslar cevaplasinn

Birde meyve Salatasi yazilmis miktar belirtilmemiss bende bisiklet yok bawka ne yapa bilirim lutfen uygulayan arkadaslar cevaplasinn

yettim kızlaaaar :)

hakkınızı helal edın epeydır bakma fırsatım olmamıstı bu konunun altına :/
takıp edenler bılır hayırlı telaselerım var dıye belırtmıstım ,,malum ele karısıyoruz koşturmaca fln fln derken anca fırsat buldumda buraya bakabıldım

meyve salatası kısmında kafanıza gore takılın tabıkı legenlerle yemıyoruz
makul mıktar buyuk boy bır tabak dolusu meyve olabılır
bız kuzenımle beraber yapmıstık boooool yorucu yuksek tempolu 2 gunun sonunda gayeeet guzel sonuclar almıstık ılk sayfalarda var sonuclar

ılk gunun karısımında zencefıl lımon su karısımı vardı ,,bızde zencefıl yoktu sadece lımonlu su ıcmıstık hatrlıyorum :)

Aytaç kardescım bısıklet bızdede yoktu onun yerıne tempolu aerobık fln yapmıstık netten bulup ,,yada yuruyusu bıraz daha hızlı tempoda fln yapabılırsın

sımdıden kolay gelsııııın :)

hıı bu arada f.b hesabımı verıyım ordan daha cabuk ulasabılırsınız ,,cunku bazen unutuyorum buraya bakmayı

Zeynep Ece Inanöz dıye arattıgınızda dırek karsınıza cıkarım bıldıgım kdryla face te bı tek ben varım zeyneb ece ınanoz parantez ıcı kısmındada şu yazıyo ‎(Zeynep Ece ملي&#1603‎ kızlar bulmanız ıcın kolaylık olsun
hepınıze kolay gelsıııın :*

Baya gec oldu. Zeynebi den baska guzel sonuc alan var mi acabaa??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baya gec oldu. Zeynebi den baska guzel sonuc alan var mi acabaa??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

k.bakmayın ıfade ettıgım gıbı cok fazla gırme fırsatım olmadı hakkınızı helal edın ınsaALLAH..

ben ve kuzenım denedık ve sonuc aldık bısıklet yerınede farklı egzersızler yapabılırsınız..amac bol bol hareket zaten

eger farklı sorularınız olursa face ten daha rahat ıletısıme gecebılırız oraya daha sık bakabılıyorum

https://www.facebook.com/***zeynebiii

lınktekı 3 yıldızı sılerek arama kısmına yapıstırırsanız ulasabılırsınız..
bu sekılde vermemın sebebı form da adres vermek yasakmı degılmı bılmedıgımden

Bu diyeti denemeye karar verdim oldukça sağlıklı ve eğlenceli görünüyo ama nedense 2 günde 4 kilo verebileceğime bile inanmıyorum ben ya :/ hedef,m 3 kilo acaba 3 kilo verebilirmiyimki gerçektnnnn

hanımlarrr bugün bu diyeti uygulamaya başladım.. öncelikle sabah 07.30 da başladım 09.00 kadar koştum, hızlı yürüdüm ve spor aletleriyle spor yaptım muzlu karışımdan içtim baya tok tuttuğu kesin saat 15.00 da tekrar yürüdüm 16.00 kadar akşam yemeğini tom balıklı sandiviç yedim öğlendeki gibi bi sorun olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…