2 gün oldu..

bekliceksin o seni arıyacak. ciddi olup olmadığını,seni sevip sevmediğini öyle anlıyacaksın cnım. tepkin sürmediği zaman hareketleri aynen devam edecektir.

konuyu 2 gün önce açtım. 4 gün oldu. hala tık yok. bilmiyorum o kadar şey paylaştık bu kadar mıydı yani. sadece anlam veremiyrum. değerim bu kadar mıydı. yok aramayacağım asla..

Arama.
Kendin icin en dogru seyi yaptigindan emin ol.
O isterse arasin. Sen bosver. Aramazsada aramasin. Zorla guzellik olmaz

aramayacağım etmeyeceğim susacağım ama aramazsa eğer beni kaybetmeyi göze almıştır artık değil mi

Son düzenleme:
hep 4 günde arıyomuşsunuz ya o yine telefon bekliyodur bence bugün büyük gün bugün de aramayın emin ol onun da kafasına dank etmiştir noluyo acaba diye ne kadar da umursamaz görünse merakından çatlıyodur şu an sakın arama o seni arayacak bence az daha sabret teslim olma sakın bu noktaya gelmişsin bak az daha sabır

aramayacağım etmeyeceğim susacağım ama aramazsa eğer beni kaybetmeyi göze almıştır artık değil mi

evet.. mesele de bu zaten. seni kaybetmeyi goze almis bi adamla arani bugun duzeltsen yarin yine ayni sey olur. Erkegin kendisi isteyip sana gelmesi lazim. Yoksa sen ugrasarak hicbir yol alamazsin.

bakalım neler olacak. bir keresinde bu durum beni o kadar yormuştu ki yaklaşık 2 ay önce. ara veerelim bir hafta sende rahat et bende dedim. önce kabul etmemişti. sonra tamam dedi. ve bir hafta hiç aramadım nasıl yaptım bilmiyorum. ara veren bendim birde tatildeydi o sıra orada vakit geçirir beni iplemez zaten diye.. sonra bir hafta sürmedi beni aradı. ilk defa mesajlarıma bu kadar hızlı cevap vermişti sonra ben yüz verince gene eskiye döndük..

Arama ve aradığında açma...Hatta kapat telefonu 1 hafta..Bak bakalım o iplemez tavırlar nasıl değişiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…