• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gün oldu..

Erkeklerin çoğu böyle maalesef lafta seviyorum deyip herşeyi hallettiklerini zannediyorlar burda bi laf var böyleleri için''kuru kuru kurban oluyum,takır takır gadanı alıyım''..özür dilemeleri bile bi alem valla bnmki hayvanlık ettim özür dilerim tamam işte uzatma hadi der olay bitsin ister:47::47:

ararsa böyle yapacağım hiç aramazsaa ne yaparım ben :( ?

hiç aramazsa anlamış olursun sana değer vermediğini...
sadece senin çabanla nereye kadar gidebilir ki zaten ilişkiniz....
sana burda söylenenleri yaparken her açıdan düşünmen lazım...
ayrılmam diyorsan sen ara tabi....
yok bunaldım çözülmeli bu durum diyosan da zaten verildi sana gerekli tavsiler...
bu işler böyle ne yazıkki....

Bende aramıyorum canım.
Dün öğlen kırdı beni ve üstüne ukalalık etti.
Dün aradı sadece bir kez ve ben açmadım.
Bugün gidicektim yanına gitmiycem.
Değerimi bilmediğini düşünüyorum.
seni seviyorum diyor ama şu şartlarda bu bile çok inandırıcı gelmiyor bana.

bak bır ılıskı kıtabı okumustum arkadaslarla geyık olsun dıye ögrencıyken;
kesınlıkle 5 gun bekleyeceksın..5gunde seven erkek arar,sevmeyen gıder..
Bıraz dayanıklı ol..

Bende aramıyorum canım.

anlamıyorum ki erkekleri kırıyoruz bariz bir şekilde ortada ama neden böyle yapıyorlar.
ne olur otur konuşalım desen tatlı dille halledilse ama yok kılını bile kıpırdatmıyor kimisi.
ben de aynı şekilde öyle düşünüyorum canım. onun kırılıyorum dediği çoğu şeyi yapmadım arkasından iş çevirmedim ve hiç yalan söylemedim gördüğüm muameleye bak. onun yüzünden mutsuzum.
erkekler seni seviyorum diyor ama bunu göstermek için çaba içerisine girmiyorlar sanırım canım :S

A-RA-MAAAAAAAAAA....bırak o gelsin.. biz kızlar neden böyle yanlışlara düşüyoruz ya.gerçek sevgiyi arıyoruz sorsan.evet karşındaki sevmiyorsa bu nasıl gerçek sevgi üzerine kurulan bi ilişki olabilir ki.bırak o gelsin san o arasın o adım atsın.ha attı dşyelim öyle hemen yelkenler suya inmesin sende lütfen..o gelsin...gerlirse seviyordurr.....

Bende aramıyorum canım.

anlam veremiyorum kırılıyoruz ve bariz ortada olan birşey üzerine özür dilemek bir kenara abuk subuk davranışlarda bulunuyorlar.
açmadığın iyi olmuş konuşmak istiyorsa birdaha arar bence eğer erkek arkadaşım bir ihtimal beni ararsa bende açmayı düşünmüyorum artık. tamam seviyorum geçmişim var aşığım ama en azından bu şekilde empati kursun bir insanı kaybetmek nasıl zormuş görsün.
erkekler tamamen anlamsız seni seviyorum aşığım demek çok kolay ama kılını kıpırdatan yok :S !

A-RA-MAAAAAAAAAA....bırak o gelsin.. biz kızlar neden böyle yanlışlara düşüyoruz ya.gerçek sevgiyi arıyoruz sorsan.evet karşındaki sevmiyorsa bu nasıl gerçek sevgi üzerine kurulan bi ilişki olabilir ki.bırak o gelsin san o arasın o adım atsın.ha attı dşyelim öyle hemen yelkenler suya inmesin sende lütfen..o gelsin...gerlirse seviyordurr.....
aramayacağım kendime hakim olacağım ağlayacağım zırlayacağım ama bilmeyecek susucam sadece.
peki ya o da benim gibi düşünüyorsa yani ararsa seviyodur falan diye?
zaten beni garantiye almış arayacağıma %100 inanıyor bana kalırsa ondan bu rahatlık.
ya o da diyorsa sevil arar beni aramazsa sevmiyordur zaten falan diye.

hiç aramazsa anlamış olursun sana değer vermediğini...
sadece senin çabanla nereye kadar gidebilir ki zaten ilişkiniz....
sana burda söylenenleri yaparken her açıdan düşünmen lazım...
ayrılmam diyorsan sen ara tabi....
yok bunaldım çözülmeli bu durum diyosan da zaten verildi sana gerekli tavsiler...
bu işler böyle ne yazıkki....

yani ben ona belirtmiştim. sen beni bu kadar üzüp yıpratıyorsun ama ben de bu duruma belirli bir süre katlanabilirim tek başıma bir tekneyi ne kadar yürütebilirim ki.
ayrılmam deyip ararsam tekrarı olacaktır öyle değil mi? o yüzden aramam benim de bir gururum var o insan da ben onun kölesi miyim insan değil miyim ben ? kendime değer vermezsem o da bana vermez vermiyor da belli ki. hhayırlısı olsun bekliyorum olacakları

İlişkiyi ayakta tutan, arayıp soran tek tarafsa o ilişkiden hayır gelmez.

Aramakta bir şey ararsın ama karşındaki aramanı kullanıyorsa o zaman oturup düşüneceksin

Sen dayanamayıp arıyorsan o da aramanın kıymetini bilmeli, bilmiyorsa, sesi çıkmıyorsa zaten çabaların boş, eninde sonunda gidecektir.

Yüz verme biraz, ya aramasa demişsin, aramazsa zaten seni gözden çıkartmıştır, fazla söze gerek yok ...

bütün yük benim üzerimde sanki. iki kuru özürle gönlümü aldığımı düşünüyor. sonra da neden bu kadar abartıyorsun vs diyor. geçmiş doğum günümde bile benim çabamla barıştık gibi birşey oldu ya o kadar üzüldüm ki.. nefret etmek istedim ondan. yapamadı. söz verdi o gün bana düzeleceğim diye ama sadece 25 gün düzelebildik. nefes alamıyorum böyle ama bu sorunları yaşarsam öyle de nefes alamayacağım biliyorum. aramazsa da dediğiniz gibi sadece sıradan biriymişim onun için diyeceğim..

Erkeklerin çoğu böyle maalesef lafta seviyorum deyip herşeyi hallettiklerini zannediyorlar burda bi laf var böyleleri için''kuru kuru kurban oluyum,takır takır gadanı alıyım''..özür dilemeleri bile bi alem valla bnmki hayvanlık ettim özür dilerim tamam işte uzatma hadi der olay bitsin ister:47::47:

allah akıl fikir versin onlara,..

selam canım aynı kendımı görüyorum ama ben benı sevdıgınden emınım bıızmkıde böle put gıbıdır bızde çok ayrıldık ama hep barıştık oda öledir sevıyorum dıyo ama duygularını bellı etmez bızde bundan tartışırız senı çok ii anlıyorum oda aynen bana tartışınca hatta dün akşam evde tartıştık bitti ben gidiyorum dedim gidemessın dedi gidiyorum dedim kolumdan tuttu bittı dedim herneyse barıştık ama ayrılsak ben aramam o arar bıde hiç bişey yokmuş gibi barışırız buda kötü ıkımızde gururluyuz ama küsünce bende dayanamıyorum tez canlıyım hem küssende arada gerçek bir sevgi varsa enınde sonunda barışıyosunuzkı arada gecen günlere yazık siz barışıorsınız kımın aradıgı önemlı degılkı ben senın yerınde olsam ararım barışırım ama burnundanda getırrımm başka türlü bazıları duygularını yansıtamıyo senın kıde öle sanırım yapcak bişey yok emınsen sevgıısnden ara burnundan getirirsin bi şekilde nasılsa çünkü dayanamıyosun catlıcakmısın :)bişeyleri bahene et bence öleeeeeee dayanamıyorum felan deme okiş bak napalım bigün ıkımız birden küselim bunları süründürelim :) beraber

yüzyüze konuştuğumuz zamanlarda telefonda ya da mesajlarda olduğu kadar umursamaz değil aslında canım benimki. senin erkek arkadaşın gibi davranır. bir iki çabalar ama o kadar duygusuzca olur ki bu. sonra suçlu ben lurum uzatan ben olurum. ben arayamam canım ya bu kaçıncı artık tükürdüğümü yalamak istemiyorum :(

Vazgeçemeyeceğinizi göstermeseydiniz bari.
Aramayın adını silin kendinizi tutun.
Aklınıza geldiğinde anında başka şeye yoğunlaşn düşnmeyn.
En azından o arayana dek.
Şimdi nasılsa beni arayacak düşüncesi var onda .Aramadığınızda bakın nasıl davranışları değişecek

dediklerinizi aynen uyguluyorum umarım dediğiniz gibi olur :(

kızların her zaman kendini naza çekmesinden yanayım ki benim erkek arkadaşım kız arkadaşımdan çoktur hep konuşuruz bu konuları onlarda aynı şeyi söylüyolar, eşim de hem fikir, zor elde edilen kız kıymetli olur diyolar, o seni arıcak o seninle buluşmak isticek, o seni merak edicek vs, en sinir olduğum kız tipi aşkıım beni annenlerle ne zaman tanıştırcaksın ne zaman evlenicez gibi laflar eden kız tipidir yaa o söylesin annemle tanış diye o evlenme teklif etsin, emrivaki yapıp adamları evliliğe ikna ediyolar sonrada buraya konu açıyo bazı kızlar hiçbi şeyle ilgilenmiyo hevesi yok niye böyle diye, bu yorumum direk konu sahibiyle ilgili değil genel gözlemim bu

kızların her zaman kendini naza çekmesinden yanayım ki benim erkek arkadaşım kız arkadaşımdan çoktur hep konuşuruz bu konuları onlarda aynı şeyi söylüyolar, eşim de hem fikir, zor elde edilen kız kıymetli olur diyolar, o seni arıcak o seninle buluşmak isticek, o seni merak edicek vs, en sinir olduğum kız tipi aşkıım beni annenlerle ne zaman tanıştırcaksın ne zaman evlenicez gibi laflar eden kız tipidir yaa o söylesin annemle tanış diye o evlenme teklif etsin, emrivaki yapıp adamları evliliğe ikna ediyolar sonrada buraya konu açıyo bazı kızlar hiçbi şeyle ilgilenmiyo hevesi yok niye böyle diye, bu yorumum direk konu sahibiyle ilgili değil genel gözlemim bu

alınmadım zaten ben. genel anlamda öyle biri değilimdir. kendisi daha meraklıdır böyle şeylere aslında hatta bana diyr sürekli senin ailenlede tanışayım vs diye. ilişkimizin ilk başlarında kendimi hep naza çekerdim artık abartıya mı kaçtı bilemiyorum ;:S sonrasında bir tartışma yaşadk iki gün konuşmadk ben bir bahanyle aradım çünkü ilk defa başıma geliyrdu sonumu merak ediyordum. sonrasında da bikaç kez tekrar olunca bu hale geldik ben anlamıyorum artık hiçbişeyi..

kızlar daha önce konu acmıştım erkek arkadaşım kavga ettığım zamanlarda benı anlamıyor küssem umursamıyor diye. iyiyken iyiyiz ama kötüyken umrunda bile değilim sanki benım onun hep yanında olacagımı dayanamayıp mesaj cekeceğimi veya arayacagımı garantiledi vs. herneyse. o gün akşam ayrıldık ama nasıl. uykuluydu konuşurken uyuyodu resmen böyle saygısızlık mı olur. yapamayacaksın düsüneceksin aşık olduğunu göreceksin vs dedi. bitsin dedim tamam dedi ve kapandı telefon. sabah nöbetten çıktım eve gectım uyuyordum 9 buçuk gibi aradı aşkım seni çok seviyorum özür dilerim diye. bunun özürü mü olur ne zaman terslesem kırıldıgımı söylesem umursamıyor ki.. bende aklın nerdeydı dedim onun gece uykulu olduğu gibi bende uykuluydum kapatıyorum ben dedim tamam mesaj at uyandıgında vs dedi. normalde aramız iyiyken böyle uyuyup uyandıgıda 15 tane mesaj falan görürdüm nerede oldugunu falan belırten veya onemli bişey oldugunda beni bilgilendiren mesajlar bu sefer uyandıgımda mesaj veya arama yoktu. bende birşey yapmadım. aradan epey zaman gectı akşam 6 gibi kardeşimle pizzacıya gittik. evden cıkmadan aradım. dersteyım dıye mesaj attı. sonra cıktım bende evden yarım saat sonra gene aradım otobüsteyım ben senı arıcam hayatım falan diyordu ayrıldım tamam demişti ondan oncekı gece. sabah özür diledi kuru bi özür sonrası gene gelmemişti simdi bu sıcaklık neydi? sonra ben tamam dedim. 10 dk sonra aradı. efendım dedim ne oldu demişim bi anda. sen aradın ya beni falan dedi ( her zaman ben arıyorum ya bariz ima ederek) bende ( bana önceki gün düşün beni sevdiğini aşık olduğunu anlıcaksın demişti) düşündüm ben dedim ee dedi. bende olumsuz dedim. tamam sevil dedi kapatıyorum dedim kapat dedi ve telefon kapandı. aradan 2 gün geçti ben birşey yapmadım o da yapmadı. zaten böyle durumlarda maksımum 4 gün dayanıp aradım hep.. o suclu olsa da kabul etmedığı için aradım. aramız sogumasın dıye aradım. aşkımdan aradım.. ben bu kavgamızda bile telefonu kapadı o konuşma isteğiyle 5 dk da 20 kez aramışım. münasiip yerlerini çok kaldırdım ama seviyorum da ne olacak bunun sonu ?? :(

klasik erkek işte.
çantada kekliğiz ya biz kadınlar.
benim eşim de hiç özür dilemez küssek darılsak çaba harcamaz.nasılsa beni arar diye düşünüyor galiba.
ya da inadı ağır basıyor bilmiyorum.
bizde de var suç hemen affedersek aha sonu bu oluyor
ben de bikaç gün duruyorum sonra duramıyorum:19:
ama bi yerde dur demek lazım buna

klasik erkek işte.
çantada kekliğiz ya biz kadınlar.
benim eşim de hiç özür dilemez küssek darılsak çaba harcamaz.nasılsa beni arar diye düşünüyor galiba.
ya da inadı ağır basıyor bilmiyorum.
bizde de var suç hemen affedersek aha sonu bu oluyor
ben de bikaç gün duruyorum sonra duramıyorum:19:
ama bi yerde dur demek lazım buna

evet kesinlikle çok tez canlıyız biz :(
ama artık yapmayacağım bunu zaten o beni istemiyor isteseydi arardı ben kendimi neden rezil edeyim etmicem önüme bakıcam herşey nasip.

kızların %90ının yaşadığı durum. bakılsa konulara hep aynı içerik aynı şey. yahu biraz kendinize değer verin. dirayetli olun. yok zamanım boşa gidecek yok emeklerim ziyan olacak. bu bir iş yeri değil. karşılıklı hislerle insanların bir araya gelip bişeyler yaşaması. illa sonu evlilik olacak ömürlük olacak diye bir şey yok. gönül ister ki olsun. ama layıkıyla. sürekli senden giderek değil. hergün iyiki diye güne başlayarak. bende zor zamanlar geçiriyorum. belki bi çoklarından daha da belirsiz daha da ağır. kendimi asla böyle küçük düşürmedim. yeri gelecek vazgeçmeyi bileceksin yeri gelecek özveride bulunacaksın. bu durum özveride bulunulacak bi durum değil. ki bence yolunuza bakın. demesi kolay demeyin hem yaşadım hem gördüm. böyle davranan bir erkekle ilerisi olmaz eninde sonunda biter. zaten tökezlemeye başlamış. tam bir ilişki yok. işte bundan sonra vaktiniz boşa gider sizin deyiminizle. dolu dolu yaşayamadığınız birinin sevgisi beklenmez..

Back