ararsa böyle yapacağım hiç aramazsaa ne yaparım ben?
bak bır ılıskı kıtabı okumustum arkadaslarla geyık olsun dıye ögrencıyken;
kesınlıkle 5 gun bekleyeceksın..5gunde seven erkek arar,sevmeyen gıder..
Bıraz dayanıklı ol..
Bende aramıyorum canım.
Dün öğlen kırdı beni ve üstüne ukalalık etti.
Dün aradı sadece bir kez ve ben açmadım.
Bugün gidicektim yanına gitmiycem.
Değerimi bilmediğini düşünüyorum.
seni seviyorum diyor ama şu şartlarda bu bile çok inandırıcı gelmiyor bana.
Bende aramıyorum canım.
Dün öğlen kırdı beni ve üstüne ukalalık etti.
Dün aradı sadece bir kez ve ben açmadım.
Bugün gidicektim yanına gitmiycem.
Değerimi bilmediğini düşünüyorum.
seni seviyorum diyor ama şu şartlarda bu bile çok inandırıcı gelmiyor bana.
bak bır ılıskı kıtabı okumustum arkadaslarla geyık olsun dıye ögrencıyken;
kesınlıkle 5 gun bekleyeceksın..5gunde seven erkek arar,sevmeyen gıder..
Bıraz dayanıklı ol..
aramayacağım kendime hakim olacağım ağlayacağım zırlayacağım ama bilmeyecek susucam sadece.A-RA-MAAAAAAAAAA....bırak o gelsin.. biz kızlar neden böyle yanlışlara düşüyoruz ya.gerçek sevgiyi arıyoruz sorsan.evet karşındaki sevmiyorsa bu nasıl gerçek sevgi üzerine kurulan bi ilişki olabilir ki.bırak o gelsin san o arasın o adım atsın.ha attı dşyelim öyle hemen yelkenler suya inmesin sende lütfen..o gelsin...gerlirse seviyordurr.....
hiç aramazsa anlamış olursun sana değer vermediğini...
sadece senin çabanla nereye kadar gidebilir ki zaten ilişkiniz....
sana burda söylenenleri yaparken her açıdan düşünmen lazım...
ayrılmam diyorsan sen ara tabi....
yok bunaldım çözülmeli bu durum diyosan da zaten verildi sana gerekli tavsiler...
bu işler böyle ne yazıkki....
İlişkiyi ayakta tutan, arayıp soran tek tarafsa o ilişkiden hayır gelmez.
Aramakta bir şey ararsın ama karşındaki aramanı kullanıyorsa o zaman oturup düşüneceksin
Sen dayanamayıp arıyorsan o da aramanın kıymetini bilmeli, bilmiyorsa, sesi çıkmıyorsa zaten çabaların boş, eninde sonunda gidecektir.
Yüz verme biraz, ya aramasa demişsin, aramazsa zaten seni gözden çıkartmıştır, fazla söze gerek yok ...
Erkeklerin çoğu böyle maalesef lafta seviyorum deyip herşeyi hallettiklerini zannediyorlar burda bi laf var böyleleri için''kuru kuru kurban oluyum,takır takır gadanı alıyım''..özür dilemeleri bile bi alem valla bnmki hayvanlık ettim özür dilerim tamam işte uzatma hadi der olay bitsin ister
selam canım aynı kendımı görüyorum ama ben benı sevdıgınden emınım bıızmkıde böle put gıbıdır bızde çok ayrıldık ama hep barıştık oda öledir sevıyorum dıyo ama duygularını bellı etmez bızde bundan tartışırız senı çok ii anlıyorum oda aynen bana tartışınca hatta dün akşam evde tartıştık bitti ben gidiyorum dedim gidemessın dedi gidiyorum dedim kolumdan tuttu bittı dedim herneyse barıştık ama ayrılsak ben aramam o arar bıde hiç bişey yokmuş gibi barışırız buda kötü ıkımızde gururluyuz ama küsünce bende dayanamıyorum tez canlıyım hem küssende arada gerçek bir sevgi varsa enınde sonunda barışıyosunuzkı arada gecen günlere yazık siz barışıorsınız kımın aradıgı önemlı degılkı ben senın yerınde olsam ararım barışırım ama burnundanda getırrımm başka türlü bazıları duygularını yansıtamıyo senın kıde öle sanırım yapcak bişey yok emınsen sevgıısnden ara burnundan getirirsin bi şekilde nasılsa çünkü dayanamıyosun catlıcakmısın :)bişeyleri bahene et bence öleeeeeee dayanamıyorum felan deme okiş bak napalım bigün ıkımız birden küselim bunları süründürelim :) beraber
Vazgeçemeyeceğinizi göstermeseydiniz bari.
Aramayın adını silin kendinizi tutun.
Aklınıza geldiğinde anında başka şeye yoğunlaşn düşnmeyn.
En azından o arayana dek.
Şimdi nasılsa beni arayacak düşüncesi var onda .Aramadığınızda bakın nasıl davranışları değişecek
kızların her zaman kendini naza çekmesinden yanayım ki benim erkek arkadaşım kız arkadaşımdan çoktur hep konuşuruz bu konuları onlarda aynı şeyi söylüyolar, eşim de hem fikir, zor elde edilen kız kıymetli olur diyolar, o seni arıcak o seninle buluşmak isticek, o seni merak edicek vs, en sinir olduğum kız tipi aşkıım beni annenlerle ne zaman tanıştırcaksın ne zaman evlenicez gibi laflar eden kız tipidir yaa o söylesin annemle tanış diye o evlenme teklif etsin, emrivaki yapıp adamları evliliğe ikna ediyolar sonrada buraya konu açıyo bazı kızlar hiçbi şeyle ilgilenmiyo hevesi yok niye böyle diye, bu yorumum direk konu sahibiyle ilgili değil genel gözlemim bu
kızlar daha önce konu acmıştım erkek arkadaşım kavga ettığım zamanlarda benı anlamıyor küssem umursamıyor diye. iyiyken iyiyiz ama kötüyken umrunda bile değilim sanki benım onun hep yanında olacagımı dayanamayıp mesaj cekeceğimi veya arayacagımı garantiledi vs. herneyse. o gün akşam ayrıldık ama nasıl. uykuluydu konuşurken uyuyodu resmen böyle saygısızlık mı olur. yapamayacaksın düsüneceksin aşık olduğunu göreceksin vs dedi. bitsin dedim tamam dedi ve kapandı telefon. sabah nöbetten çıktım eve gectım uyuyordum 9 buçuk gibi aradı aşkım seni çok seviyorum özür dilerim diye. bunun özürü mü olur ne zaman terslesem kırıldıgımı söylesem umursamıyor ki.. bende aklın nerdeydı dedim onun gece uykulu olduğu gibi bende uykuluydum kapatıyorum ben dedim tamam mesaj at uyandıgında vs dedi. normalde aramız iyiyken böyle uyuyup uyandıgıda 15 tane mesaj falan görürdüm nerede oldugunu falan belırten veya onemli bişey oldugunda beni bilgilendiren mesajlar bu sefer uyandıgımda mesaj veya arama yoktu. bende birşey yapmadım. aradan epey zaman gectı akşam 6 gibi kardeşimle pizzacıya gittik. evden cıkmadan aradım. dersteyım dıye mesaj attı. sonra cıktım bende evden yarım saat sonra gene aradım otobüsteyım ben senı arıcam hayatım falan diyordu ayrıldım tamam demişti ondan oncekı gece. sabah özür diledi kuru bi özür sonrası gene gelmemişti simdi bu sıcaklık neydi? sonra ben tamam dedim. 10 dk sonra aradı. efendım dedim ne oldu demişim bi anda. sen aradın ya beni falan dedi ( her zaman ben arıyorum ya bariz ima ederek) bende ( bana önceki gün düşün beni sevdiğini aşık olduğunu anlıcaksın demişti) düşündüm ben dedim ee dedi. bende olumsuz dedim. tamam sevil dedi kapatıyorum dedim kapat dedi ve telefon kapandı. aradan 2 gün geçti ben birşey yapmadım o da yapmadı. zaten böyle durumlarda maksımum 4 gün dayanıp aradım hep.. o suclu olsa da kabul etmedığı için aradım. aramız sogumasın dıye aradım. aşkımdan aradım.. ben bu kavgamızda bile telefonu kapadı o konuşma isteğiyle 5 dk da 20 kez aramışım. münasiip yerlerini çok kaldırdım ama seviyorum da ne olacak bunun sonu ??
klasik erkek işte.
çantada kekliğiz ya biz kadınlar.
benim eşim de hiç özür dilemez küssek darılsak çaba harcamaz.nasılsa beni arar diye düşünüyor galiba.
ya da inadı ağır basıyor bilmiyorum.
bizde de var suç hemen affedersek aha sonu bu oluyor
ben de bikaç gün duruyorum sonra duramıyorum
ama bi yerde dur demek lazım buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?