• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gün oldu..

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
kızlar daha önce konu acmıştım erkek arkadaşım kavga ettığım zamanlarda benı anlamıyor küssem umursamıyor diye. iyiyken iyiyiz ama kötüyken umrunda bile değilim sanki benım onun hep yanında olacagımı dayanamayıp mesaj cekeceğimi veya arayacagımı garantiledi vs. herneyse. o gün akşam ayrıldık ama nasıl. uykuluydu konuşurken uyuyodu resmen böyle saygısızlık mı olur. yapamayacaksın düsüneceksin aşık olduğunu göreceksin vs dedi. bitsin dedim tamam dedi ve kapandı telefon. sabah nöbetten çıktım eve gectım uyuyordum 9 buçuk gibi aradı aşkım seni çok seviyorum özür dilerim diye. bunun özürü mü olur ne zaman terslesem kırıldıgımı söylesem umursamıyor ki.. bende aklın nerdeydı dedim onun gece uykulu olduğu gibi bende uykuluydum kapatıyorum ben dedim tamam mesaj at uyandıgında vs dedi. normalde aramız iyiyken böyle uyuyup uyandıgıda 15 tane mesaj falan görürdüm nerede oldugunu falan belırten veya onemli bişey oldugunda beni bilgilendiren mesajlar bu sefer uyandıgımda mesaj veya arama yoktu. bende birşey yapmadım. aradan epey zaman gectı akşam 6 gibi kardeşimle pizzacıya gittik. evden cıkmadan aradım. dersteyım dıye mesaj attı. sonra cıktım bende evden yarım saat sonra gene aradım otobüsteyım ben senı arıcam hayatım falan diyordu ayrıldım tamam demişti ondan oncekı gece. sabah özür diledi kuru bi özür sonrası gene gelmemişti simdi bu sıcaklık neydi? sonra ben tamam dedim. 10 dk sonra aradı. efendım dedim ne oldu demişim bi anda. sen aradın ya beni falan dedi ( her zaman ben arıyorum ya bariz ima ederek) bende ( bana önceki gün düşün beni sevdiğini aşık olduğunu anlıcaksın demişti) düşündüm ben dedim ee dedi. bende olumsuz dedim. tamam sevil dedi kapatıyorum dedim kapat dedi ve telefon kapandı. aradan 2 gün geçti ben birşey yapmadım o da yapmadı. zaten böyle durumlarda maksımum 4 gün dayanıp aradım hep.. o suclu olsa da kabul etmedığı için aradım. aramız sogumasın dıye aradım. aşkımdan aradım.. ben bu kavgamızda bile telefonu kapadı o konuşma isteğiyle 5 dk da 20 kez aramışım. münasiip yerlerini çok kaldırdım ama seviyorum da ne olacak bunun sonu ?? :(

canım çok belli etmişsin dayanamadığını. o da malesefki bu durumu senin aleyhine kullanıyor. bence sen arama bi kaç gün daha bekle

duygularına hakim ol ,kendını tut ,numarasını sıl ,telefonu bı koseye at

o zaman arayacaktır .

erkekler bıraz kalın kafalı varlıklardır senn dusundugun kadar ıce dusunmezler onlarn ozur demesı bıle kendılerıne gore cok buyuk bıseydır sev say ama bıraz kendnde tut bılıorumm zor ama yap bunu cnku sen yapmazsan hep cekersın hayr de gerkırse uz onu sende uzul ama donme gerı yoksa bu bole surup gıder

Kırgınlığınızı göstermeden tekrar arayan siz oluyormuşsunuz.Çok güzel bir söz var "Vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğiniiz an ilk vazgeçeceği insan siz olursunuz" ..Bu sefer ne olursa olsun,ne kadar dayanamazsanız dayyanamayın sevgilinizin sevgisinide ölçmeniz adına siz beklemede kalın ve arayan olmayın..Kırıldığınızı belli edin.
Ayrıca "bitsin" demek çocuk oyuncağı değildir.Çok büyük ve geri dönüşü olmayabilen bir kelimedir.Gerçkten ayrılığı istediğiniz an bitsin deyin,öylesine bu kelimeyi kullanmayın.Bitmeyecek ilişkiyi bile bitsin kelimesi yıpratır ve sonunda bitirir..

Dayanıcaksın aramıcaksın arasa da açmıycaksın!

Aramız açılır diye korkuyorum diyosun senin uzak durmanla açılıcaksa bırak açılsın zaten.İlişki 2 kişinin emeğiyle,çabasıyla kuvvetlenir.Sen ilişkinin bütün sorumluluklarını üstüne almışsın böyle devam edersen çok üzülürsün.Bırak biraz da o aramız açılır korkusuyla yaşasın.

canım çok belli etmişsin dayanamadığını. o da malesefki bu durumu senin aleyhine kullanıyor. bence sen arama bi kaç gün daha bekle
bekleyeceğim bakalım canım ama çok üzüyor bu durum beni . aynen dediğiniz gibi ben ona değerli olduğunu hissettirdikçe dibe battım. kaybetmek istemiyorum ama o beni kaybetmeyi göze alıyor :(

Dayanıcaksın aramıcaksın arasa da açmıycaksın!

Aramız açılır diye korkuyorum diyosun senin uzak durmanla açılıcaksa bırak açılsın zaten.İlişki 2 kişinin emeğiyle,çabasıyla kuvvetlenir.Sen ilişkinin bütün sorumluluklarını üstüne almışsın böyle devam edersen çok üzülürsün.Bırak biraz da o aramız açılır korkusuyla yaşasın.

evet bu ilişki ayakta tutan benim çabam benim özverilerim kendisine de belirttim bu şekilde ne kadar ilerleyebiliriz. ben seni çok seviyorum diyor sadece. söylemekle herşey bitiyor zannediyor,. böyle söylediğimde de nasıl olcakmış falan diye saçmalıyor çok canım sıkılıyor çok.

Kırgınlığınızı göstermeden tekrar arayan siz oluyormuşsunuz.Çok güzel bir söz var "Vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğiniiz an ilk vazgeçeceği insan siz olursunuz" ..Bu sefer ne olursa olsun,ne kadar dayanamazsanız dayyanamayın sevgilinizin sevgisinide ölçmeniz adına siz beklemede kalın ve arayan olmayın..Kırıldığınızı belli edin.
Ayrıca "bitsin" demek çocuk oyuncağı değildir.Çok büyük ve geri dönüşü olmayabilen bir kelimedir.Gerçkten ayrılığı istediğiniz an bitsin deyin,öylesine bu kelimeyi kullanmayın.Bitmeyecek ilişkiyi bile bitsin kelimesi yıpratır ve sonunda bitirir..

acaba gerçekten bitti mi ? sessiz kalıyorum şuanda beni için çok zor ama yapıyorum yapmak zorundayım bu sefer

erkekler bıraz kalın kafalı varlıklardır senn dusundugun kadar ıce dusunmezler onlarn ozur demesı bıle kendılerıne gore cok buyuk bıseydır sev say ama bıraz kendnde tut bılıorumm zor ama yap bunu cnku sen yapmazsan hep cekersın hayr de gerkırse uz onu sende uzul ama donme gerı yoksa bu bole surup gıder

kendimi tutuyorum yani elimden geleni yapıyorum aramıyorum mesaj çekmiyorum ama ya onu üzmek için bile bulamazsam onu?

Şunca senedir öğrendiğim birşey var ki, bir ilişkide "ayrılık" sıradanlaşmışsa o ilişkiden hayır gelmez...

Bende aynı senin gibi dayanamazdım. Belirsizlik çok kötü çünkü.
Böyle çok uzun süre bekleyemeyeceğini biliyorum o yüzden mesaj at ve herşeyi konuşun.
Hiç olmazsa aklında "acaba döner mi?" sorusu kalmayacaktır..

dayanıklı olman lazım biraz....
bekle o arasın hatta hemen açma bikaçgün arasın....
çok yüz vermişsin sen.....

Bende aynı senin gibi dayanamazdım. Belirsizlik çok kötü çünkü.
Böyle çok uzun süre bekleyemeyeceğini biliyorum o yüzden mesaj at ve herşeyi konuşun.
Hiç olmazsa aklında "acaba döner mi?" sorusu kalmayacaktır..

belirsizlik çok kötü evet ama ben arayamam mesaj cekemem kendimi yeteri kadar küçülmüş hissederken nasıl yapıcam yapmam gerçekten doğru olur mu???

İlişkiyi ayakta tutan, arayıp soran tek tarafsa o ilişkiden hayır gelmez.

Aramakta bir şey ararsın ama karşındaki aramanı kullanıyorsa o zaman oturup düşüneceksin

Sen dayanamayıp arıyorsan o da aramanın kıymetini bilmeli, bilmiyorsa, sesi çıkmıyorsa zaten çabaların boş, eninde sonunda gidecektir.

Yüz verme biraz, ya aramasa demişsin, aramazsa zaten seni gözden çıkartmıştır, fazla söze gerek yok ...

Kaçan kovalanırmış gerçekten bir kere daha görmüş olduk adam kaçtıkça sen kovalamışsın oda alışmış bu duruma nasılsa arar nasılsa koşar peşimden diye..Rolleri değişin biraz sen kaç bak bakalım nasıl peşinden koşmaya başlıycak..:10:

kızlar daha önce konu acmıştım erkek arkadaşım kavga ettığım zamanlarda benı anlamıyor küssem umursamıyor diye. iyiyken iyiyiz ama kötüyken umrunda bile değilim sanki benım onun hep yanında olacagımı dayanamayıp mesaj cekeceğimi veya arayacagımı garantiledi vs. herneyse. o gün akşam ayrıldık ama nasıl. uykuluydu konuşurken uyuyodu resmen böyle saygısızlık mı olur. yapamayacaksın düsüneceksin aşık olduğunu göreceksin vs dedi. bitsin dedim tamam dedi ve kapandı telefon. sabah nöbetten çıktım eve gectım uyuyordum 9 buçuk gibi aradı aşkım seni çok seviyorum özür dilerim diye. bunun özürü mü olur ne zaman terslesem kırıldıgımı söylesem umursamıyor ki.. bende aklın nerdeydı dedim onun gece uykulu olduğu gibi bende uykuluydum kapatıyorum ben dedim tamam mesaj at uyandıgında vs dedi. normalde aramız iyiyken böyle uyuyup uyandıgıda 15 tane mesaj falan görürdüm nerede oldugunu falan belırten veya onemli bişey oldugunda beni bilgilendiren mesajlar bu sefer uyandıgımda mesaj veya arama yoktu. bende birşey yapmadım. aradan epey zaman gectı akşam 6 gibi kardeşimle pizzacıya gittik. evden cıkmadan aradım. dersteyım dıye mesaj attı. sonra cıktım bende evden yarım saat sonra gene aradım otobüsteyım ben senı arıcam hayatım falan diyordu ayrıldım tamam demişti ondan oncekı gece. sabah özür diledi kuru bi özür sonrası gene gelmemişti simdi bu sıcaklık neydi? sonra ben tamam dedim. 10 dk sonra aradı. efendım dedim ne oldu demişim bi anda. sen aradın ya beni falan dedi ( her zaman ben arıyorum ya bariz ima ederek) bende ( bana önceki gün düşün beni sevdiğini aşık olduğunu anlıcaksın demişti) düşündüm ben dedim ee dedi. bende olumsuz dedim. tamam sevil dedi kapatıyorum dedim kapat dedi ve telefon kapandı. aradan 2 gün geçti ben birşey yapmadım o da yapmadı. zaten böyle durumlarda maksımum 4 gün dayanıp aradım hep.. o suclu olsa da kabul etmedığı için aradım. aramız sogumasın dıye aradım. aşkımdan aradım.. ben bu kavgamızda bile telefonu kapadı o konuşma isteğiyle 5 dk da 20 kez aramışım. münasiip yerlerini çok kaldırdım ama seviyorum da ne olacak bunun sonu ?? :(

selam canım aynı kendımı görüyorum ama ben benı sevdıgınden emınım bıızmkıde böle put gıbıdır bızde çok ayrıldık ama hep barıştık oda öledir sevıyorum dıyo ama duygularını bellı etmez bızde bundan tartışırız senı çok ii anlıyorum oda aynen bana tartışınca hatta dün akşam evde tartıştık bitti ben gidiyorum dedim gidemessın dedi gidiyorum dedim kolumdan tuttu bittı dedim herneyse barıştık ama ayrılsak ben aramam o arar bıde hiç bişey yokmuş gibi barışırız buda kötü ıkımızde gururluyuz ama küsünce bende dayanamıyorum tez canlıyım hem küssende arada gerçek bir sevgi varsa enınde sonunda barışıyosunuzkı arada gecen günlere yazık siz barışıorsınız kımın aradıgı önemlı degılkı ben senın yerınde olsam ararım barışırım ama burnundanda getırrımm başka türlü bazıları duygularını yansıtamıyo senın kıde öle sanırım yapcak bişey yok emınsen sevgıısnden ara burnundan getirirsin bi şekilde nasılsa çünkü dayanamıyosun catlıcakmısın :)bişeyleri bahene et bence öleeeeeee dayanamıyorum felan deme okiş bak napalım bigün ıkımız birden küselim bunları süründürelim :) beraber

Vazgeçemeyeceğinizi göstermeseydiniz bari.
Aramayın adını silin kendinizi tutun.
Aklınıza geldiğinde anında başka şeye yoğunlaşn düşnmeyn.
En azından o arayana dek.
Şimdi nasılsa beni arayacak düşüncesi var onda .Aramadığınızda bakın nasıl davranışları değişecek

Back