hamilelikten olmasın canım... ya bir önceki kimyasalın nasıldı onun gibi misin? daha mı farklı canımkızlar ya arada benim rahmime baskı oluyo birden giriyo böyle acıyo dün akşamda çok oldu şimdide başladı yine ara ara oluyo
KARA PARA AŞKKKK bende takılıyorum arada bir ama tam konuyu anlayamadım bana bir ara özet geçer misin ? :)oynarız inşallah heyecan yaptım ben de Allahtan ki akşam dizim var da zaman çabuk geçecek
hamilelikten olmasın canım... ya bir önceki kimyasalın nasıldı onun gibi misin? daha mı farklı canım
KARA PARA AŞKKKK bende takılıyorum arada bir ama tam konuyu anlayamadım bana bir ara özet geçer misin ? :)
ömerin abisinde birşeyler olduğunu anlamıştım zaten..elif yaptığı hatayı ömere anlattı mı .. elifin babasını kim öldürdüay anlatmam mı ama çok karışık bir bilsen herkes kötü karakter genelde abisi ömerin nişanlısını öldürdü ama kimsenin haberi yok abisi kötülerle işbirliği içinde tayyar dündarla falan iş çevirmişler zamanında ömerin bunların hiçbirinden haberi yok işte nişanlısının katilini arıyo şu aralar tayyardan şüpheleniyo o sebepten ömeri saf dışı etmeye çalışıyolar.Elifte babasını kaybetti aynı arabadan çıktı ömerin nişanlısıyla ömerin babası bu sebepten birlikte arıyolar.neyse bu arada da aşık oldular birbirlerine elifin başı belada tayyar buna kara para aklattırdı zorla şimdi ömer le elif bi de bi amir var gizli görevden onunla birlikte bu çeteyi çökertmek için uğraşıyolar ama bu amir elifle ömerin birbirine aşık olmasını istemiyor iş tehlikeye girer diye anlatabildim mi acaba?
bu arada da daha ilanı aşk olmadı dimiay anlatmam mı ama çok karışık bir bilsen herkes kötü karakter genelde abisi ömerin nişanlısını öldürdü ama kimsenin haberi yok abisi kötülerle işbirliği içinde tayyar dündarla falan iş çevirmişler zamanında ömerin bunların hiçbirinden haberi yok işte nişanlısının katilini arıyo şu aralar tayyardan şüpheleniyo o sebepten ömeri saf dışı etmeye çalışıyolar.Elifte babasını kaybetti aynı arabadan çıktı ömerin nişanlısıyla ömerin babası bu sebepten birlikte arıyolar.neyse bu arada da aşık oldular birbirlerine elifin başı belada tayyar buna kara para aklattırdı zorla şimdi ömer le elif bi de bi amir var gizli görevden onunla birlikte bu çeteyi çökertmek için uğraşıyolar ama bu amir elifle ömerin birbirine aşık olmasını istemiyor iş tehlikeye girer diye anlatabildim mi acaba?
inş beebiştendir cnm benımde oluyodu aradakızlar ya arada benim rahmime baskı oluyo birden giriyo böyle acıyo dün akşamda çok oldu şimdide başladı yine ara ara oluyo
gunaydın lucky kan verdınmı kacta cıkıcak
ömerin abisinde birşeyler olduğunu anlamıştım zaten..elif yaptığı hatayı ömere anlattı mı .. elifin babasını kim öldürdü
ömerin abisinde birşeyler olduğunu anlamıştım zaten..elif yaptığı hatayı ömere anlattı mı .. elifin babasını kim öldürdü
oyyyyy hadi inş cnm ya çok heycanlandım içimden birses degerın 650 lerde diyor inş yanılmam heycan doruktaGÜNAYDIN VERDİM CANIM BİRBUÇUKTA DAHA ÇOKKKKKKK VAR.
AMAAANNN NİYE BU KADAR GEÇ ÇIKAR Kİİİİ YAAGÜNAYDIN VERDİM CANIM BİRBUÇUKTA DAHA ÇOKKKKKKK VAR.
İzledim izledim anladım da sonuna doğru uyuya kalmışımelifin babasını da ömerin abisi öldürdü
evet kızlar ben geldim öncelikle herkeze kocaman günaydııın...evet beklenen soruya cevap veriyorum testi yaptım vee negatifff.
evet kızlar ben geldim öncelikle herkeze kocaman günaydııın...evet beklenen soruya cevap veriyorum testi yaptım vee negatifff.
evet canım bu gündü ama hiçbirşeyin belirtisi yok sadece kasıklarım ağrıyor ama neden bilmiyorum.gerçekten mı yaa. günün bügün dü değil mi adet belirtisi falan varmı
evet canım bu gündü ama hiçbirşeyin belirtisi yok sadece kasıklarım ağrıyor ama neden bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?