2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

su iç diyecekler sana canım fazla bilgim yok ama sıkıntılı bişey olacağını hiç sanmıyorum içini ferah tut zaten azmış bi çözümü vardır mutlaka.
inş cnm tedirgin oldum nebıleyım kardesımın kanındada iltihap vardı romaid artırtlid teshısı konuldu yanı eklem romatızması acaba cuma gunu beklemıyeyıp yarınmı gıtsem ben dr karar veremedım

inş cnm tedirgin oldum nebıleyım kardesımın kanındada iltihap vardı romaid artırtlid teshısı konuldu yanı eklem romatızması acaba cuma gunu beklemıyeyıp yarınmı gıtsem ben dr karar veremedım

yok canım ya ne yaptın sen eklem romatizması başka şey bu başka korkma bence e gittiğin dr lara deseydin ya ne yapmam lazım ilaçlamı hallolur yoksa yediklerime mi dikkat edeyim diye fikir alırdın en azından zaten ciddi bişey olsaydı ağrıların olurdu merak etme.

yok canım ya ne yaptın sen eklem romatizması başka şey bu başka korkma bence e gittiğin dr lara deseydin ya ne yapmam lazım ilaçlamı hallolur yoksa yediklerime mi dikkat edeyim diye fikir alırdın en azından zaten ciddi bişey olsaydı ağrıların olurdu merak etme.
ilk gösterdiğim dr kanında dedı ıltıhap var dedi diğer doktor kan tahlıllerın guzel ama bırazcık ıltıhap vardedı belkı kendı dr soylersın dedı okadar onemlı bısey olucagını sanmıyorum dedı inş öyledir sen nasılsın gelen gıden yokmus sende bence gelmıcek kırmızılar yarın degerlerın yukselmıs olucak bak görürüsün çünkü benım degerımden yuksek senın degerım sabah erkenden ver kanda ogelen cıksın bakalım cok merakedıyorum seni

ilk gösterdiğim dr kanında dedı ıltıhap var dedi diğer doktor kan tahlıllerın guzel ama bırazcık ıltıhap vardedı belkı kendı dr soylersın dedı okadar onemlı bısey olucagını sanmıyorum dedı inş öyledir sen nasılsın gelen gıden yokmus sende bence gelmıcek kırmızılar yarın degerlerın yukselmıs olucak bak görürüsün çünkü benım degerımden yuksek senın degerım sabah erkenden ver kanda ogelen cıksın bakalım cok merakedıyorum seni
canım bence çok önemli bir şey değil. hamilelikte olabiliyor bazen herhalde wbc değerin yüksek çok aşıtı yüksek değişse normaldir

wcb yuksek bende hep tahlıllerımde yuksek cıkıyor
Bence korkmana gerek yok. Benim üst komşum hamile geçen gün kan tahlili yaptırdı tahlillerini ben internetten döktürdüm de wbc değeri yüksek çıkmıştı korktu biraz hemen dr.a gösterdi ama dr.birşey yok demiş camım sıkma canını

Bence korkmana gerek yok. Benim üst komşum hamile geçen gün kan tahlili yaptırdı tahlillerini ben internetten döktürdüm de wbc değeri yüksek çıkmıştı korktu biraz hemen dr.a gösterdi ama dr.birşey yok demiş camım sıkma canını
inş cnm biz 10 haftaya gırmısız burdakı takvime göre inş cuma gunu gittiğimde güzel haberlerle dönerim

çok stresli ya sürekli haber bekler haldeyiz ne oldu ne olacak öyle mi böyle mi :KK34:

evet canımmmmmm çok heyecanlı
bende çok heycanlıyım senın adına kımyasal gebelık olsa bukadar yuksek olmazdı deger dıye düşünüyorum sen yarını ben cumayı beklıyorum 9 ay boyunca hep panık olarak gecırıcez benım ılk gunler heycanım olmuyor son 2 gun kala dıyorum tamam gene olmucak dr gıtmek ıcın can atıyorum

senin testler geldimi erenpaşa ne ettin yum günü gelmiştir senin
geldi canım ama yapamadım ya fırsat bulup ta..
dün zaten çalışma oldu yarın da olur kısmetse..2 günde bir devam
yum pazar gibi duruyor . bakalım testte ne çıkacak canım

Bende öyle dedim görünce maşalllah yaa ne zaman 10 haftalık oldu kızz
bugun 9+1 olduk galıba burda 10 haftanın içindsin gösteriyor büyüyor teyzelerı hemde cok 2 hafta önce 7 mm di gecen hafta 18.4 mm olmus bu hafta nekadar buyumus bakıcaz dua edın teyzelerı bize bişey olmasın

kızlar ya arada benim rahmime baskı oluyo birden giriyo böyle acıyo dün akşamda çok oldu şimdide başladı yine ara ara oluyo

Back