2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

HAYIRLISI KIZLAR VALLA BEN DAHA AZ BEKLİYODUM DEĞERİ 100 FALAN ANCAK VARDIR DİYODUM ŞAŞIRDIM DOĞRUSU AMA TABİ SAĞLIKLI MI DEĞİL Mİ PERŞEMBE NET OLARAK ÖĞRENİCEZ HAYIRLISI HERŞEYİN HAKKIMIZDA YOKSA BEN İKİNCİ YUMMU ATTIM NETTİM YAA BİLEMEDİM BAK ŞİMDİ
he kız gerçekten sen gözden kaçırmış olma 2.yumu :)

artık ağlanacak halimize gülüyorum valla napim ki başka yoksa kafayı sıyırıcammmmmmmmmm

neyse eklem sıra sende test yap canım hadi bekliyoruz haberiniiii merakla ve dört gözle

Olmazzzz...sıyırmak. kafayı yemek yok. çıldırmak yok. umutsuzluk hiç yokk :KK20:
napıyoruzzz gülüyoruz geçiyoruz bekliyoruz umut ediyoruz sabrediyoruz ruzzz da ruzzzz:rolleyes:

erenpaşa ebeyannameye girebiliyomusunuz canım ya of sistemler kilitlenmiş sende durum ne ba bs ler varrrrrrr

erenpaşa ebeyannameye girebiliyomusunuz canım ya of sistemler kilitlenmiş sende durum ne ba bs ler varrrrrrr
canım bizim bir tek o işlemimizi muhasebecimiz yapıyor.. biz burada herşeyi hazırlıyoruz formlarıda mutabakatlarını yapıp listeyle veriyoruz, kdvleri yaparkende mizan yolluyoruz bizim cağğnım muhasebem hazıra konuyor :) yani

perşembe testi tekrar edicem o zamana kadar da idrar testi yapmamaya karar verdim değer az gibi ama işte yine de yaparım perşembe günü hayırlısı ben göze aldım zaten
canım hayırlısı inşallah birden yükselir de tavan yapar...

ya da benim yumurta üç gün falan yaşadı üçünçü gün döllendi son dk golü:KK45:
canım zaten döllenme süresi 3 gün ile 1 hafta arasında değişiyor... ilk gün döllenme çok nadir oluyor...hadi hayırlısı...

kızlar nasılsınız bakalım benım moralım bıraz bozuldu saglıkocagındansonuclarımı aldım dr gösterdım kanda dedı iltıhap var sonra baska bı dr daha gösterdım oda dedı var ama cok az mıktarda cnm sıkıldı inş onemlı bısey deıldır kendı dr ma göstericem cuma gunu bakalım ne olacak bı fıkrı olan varmı kanda ıltıhapla ılgılı

kızlar nasılsınız bakalım benım moralım bıraz bozuldu saglıkocagındansonuclarımı aldım dr gösterdım kanda dedı iltıhap var sonra baska bı dr daha gösterdım oda dedı var ama cok az mıktarda cnm sıkıldı inş onemlı bısey deıldır kendı dr ma göstericem cuma gunu bakalım ne olacak bı fıkrı olan varmı kanda ıltıhapla ılgılı

su iç diyecekler sana canım fazla bilgim yok ama sıkıntılı bişey olacağını hiç sanmıyorum içini ferah tut zaten azmış bi çözümü vardır mutlaka.

Back