- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
yaaa illa heycan yaşıcaz saat 12:00 kaldı 1 buçuk saat bari yakınmı polıklınık iş yerine
çok yakın canım 5 dk mesafede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa illa heycan yaşıcaz saat 12:00 kaldı 1 buçuk saat bari yakınmı polıklınık iş yerine
iyi cok beklemıcez seni ozman yenım ederım kendımın kınde bukadar heycanlamıstım ben oynucaz hep beraber burda inş rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizinçok yakın canım 5 dk mesafede
canım 10 hafta gitti bile nasıldır iyimidir diye diye Allah tamamına erdirir inşallah...işi bırakmana da çok sevindim bebeğe bişey olursa tabi allahın takdiri eşin niye tehdit ediyor sonuçta onunda bebeği onun dinlen demesi lazım...nasıl gecer 9 ay bize bilmiyorum bu arada bayramdan sonra işi bırakıyorum eşim eleman buldu ben hep bebegimi öne sürüyordum dinlenemiyorum diye eşimde diyoki eger diyo işi bıraktıktan sonra bebeğe bişey olursa ben sana sorarım tehtıd ediyor beni hahahah dedim hersey allahtan rabbim hayırlısını versin hepimize
al benden de o kadar dum tıs dum tıss.lucky son 30dk dum tıs dum tısss dıye atıyo kalbım off gecsın su zaman hadı gıt al sonucu
takılıyo bana işte aklınca inş iyidir bebegımcanım 10 hafta gitti bile nasıldır iyimidir diye diye Allah tamamına erdirir inşallah...işi bırakmana da çok sevindim bebeğe bişey olursa tabi allahın takdiri eşin niye tehdit ediyor sonuçta onunda bebeği onun dinlen demesi lazım...
yaaa gittimi acabaYA DIŞARI ÇIKTIM GELDİM BİR HEVESLE AÇTIM YAZMIŞTIR DİYE AHANDA BÖLE KALDIM
ooooooooooooooooooooooooo oah oh oh miss bebeiş geliyoooooooooooooooooooooo komşular895,60 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tebrik ediyorum ben bılıyordum
cnm cok cok ama cok sevındım tebrık edıyorum tekrardan saglıklı sıhhatlı gelsin inşbi daha baktım kağıda acaba başka birinin mi kağıt diye vallaaaaa nasıl şok olduysam artık
cnm cok cok ama cok sevındım tebrık edıyorum tekrardan saglıklı sıhhatlı gelsin inş
inş şimdi iğnelere devam dr nezamn gitmeyı planlıyorsunuzAllahım hepimize kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıkla inşallahhhhhhhh
inş şimdi iğnelere devam dr nezamn gitmeyı planlıyorsunuz
tmm cnm git bakalım ne diyecek dr mutlaqka yaz ben merak ederım senicanım aradım asistanıyla konuştum arattıracak bana bugün gitmem lazım iğne yazdırmak için yarın tatilmiş çünkü dr yokmuş
AYYY KIZZZ DURRR NEEEEE YANLIŞ MI OKUDUMMM KIZZZZ895,60 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr