2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kızlarrrrrrrrrrrrrr tırs tırs durumdayım ben yaaaaaa heyecan dorukta nasıl gidicem almaya sonucumu ben kalpten giderim valla bu gidişle içimden bir ses yükseldi değerin diyor ama midem bulanmıyo sadece kasıklarımda dün akşam ağrı oldu biraz.

aaaaa eklem gelmiş hoşgeldin canım negatif mi? tüh ya üzüldüm du bakalım bekleyelim yinede hayırlısı canım.Bende de bir stres bir stres yerimde duramıyorum hayırlısı olsun herşeyin:KK57:
hoşbuldum canım dün eşim evdeydi oğlanı okula bıraktıktan sonra dışarı çıktık giremedim bidaha bakalım sağlıklı olsunda geç çıksın sorun değil...bende senin adına çok heyecanlıyım bence yükseldi senin değer yoksa işaret verirdi canım...

evet canım bu gündü ama hiçbirşeyin belirtisi yok sadece kasıklarım ağrıyor ama neden bilmiyorum.
Hayırlısı canım yaa. geç olsun güç olmasın beklemek çook zoooorr ama kaybetmek daha zor biliyoruz bunu

kızlarrrrrrrrrrrrrr tırs tırs durumdayım ben yaaaaaa heyecan dorukta nasıl gidicem almaya sonucumu ben kalpten giderim valla bu gidişle içimden bir ses yükseldi değerin diyor ama midem bulanmıyo sadece kasıklarımda dün akşam ağrı oldu biraz.
kasıklarındaki ağrı belkide rahime yerleştiği içindir...

kızz netten bakalım sonuca bakılmıyor mu

hatta sen özelden bana bilgilerini at ben bakimm senin sonucuna :KK53:

Hayırlısı canım yaa. geç olsun güç olmasın beklemek çook zoooorr ama kaybetmek daha zor biliyoruz bunu
evet canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..zaten başta regl belirtileri vardı yumurtalıklardan sesler geliyordu ama şimdi kesildi o da...

ya eklem cok üzüldüm neyse bıdahakı aylara artık lucky heycan dorukta bence yükselmiş degerin saatler gecme bılmıyor telefon ac öğren bence saat 1 de ara söylüyorlar sonucu hemen yazzz ölücem burda meraktan

kızlar yarın biliyorsunuz dr randevum var ben cok korkuyorum nasıl yapıcagımı bılmıyorum sabahı zor ediyorum randvumun oldugu zaman inş bebğim benimledir son gunler hep kötü şeyler aklıma geliyor neyapıcagımı bılmıyorum allahım inş bir sorun yoktur dr gitmeye korkuyorum gitmesemmi acaba

kızlar yarın biliyorsunuz dr randevum var ben cok korkuyorum nasıl yapıcagımı bılmıyorum sabahı zor ediyorum randvumun oldugu zaman inş bebğim benimledir son gunler hep kötü şeyler aklıma geliyor neyapıcagımı bılmıyorum allahım inş bir sorun yoktur dr gitmeye korkuyorum gitmesemmi acaba

biz yakında kafayı yicez ciddi ellerim buz kesti böyle 9 ay mı gecer ya panik atak olduk resmen hepimiz kalbimize huzur ver Allah'ım..

AMİNNN... kızlar durum vahim harbiden psikolojik destek mı alsak ne

biz yakında kafayı yicez ciddi ellerim buz kesti böyle 9 ay mı gecer ya panik atak olduk resmen hepimiz kalbimize huzur ver Allah'ım..
AMİNNNNN cnm 9 ay dokuz 19 doğurucaz yemin ederim dr kapısında beni bir görseniz gecen gittiğimde dr nasıl bir girişti o öyle dedi dr bile anladı

AMİNNN... kızlar durum vahim harbiden psikolojik destek mı alsak ne
nasıl gecer 9 ay bize bilmiyorum bu arada bayramdan sonra işi bırakıyorum eşim eleman buldu ben hep bebegimi öne sürüyordum dinlenemiyorum diye eşimde diyoki eger diyo işi bıraktıktan sonra bebeğe bişey olursa ben sana sorarım tehtıd ediyor beni hahahah dedim hersey allahtan rabbim hayırlısını versin hepimize

lucky saat 11:50 oldu sen 1 de ara bence bosuna gitme

yok canım tam dedikleri saatte çıkıyo ben bi kere yarım saat önce gittim bekledim dedikleri saati beklicem mecbur bi de ortam uygun değil ki telefonda edemiyorum.
yaaa illa heycan yaşıcaz saat 12:00 kaldı 1 buçuk saat bari yakınmı polıklınık iş yerine

Back