2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kızlar ya arada benim rahmime baskı oluyo birden giriyo böyle acıyo dün akşamda çok oldu şimdide başladı yine ara ara oluyo
hamilelikten olmasın canım... ya bir önceki kimyasalın nasıldı onun gibi misin? daha mı farklı canım

hamilelikten olmasın canım... ya bir önceki kimyasalın nasıldı onun gibi misin? daha mı farklı canım

daha farklı onda baskı falan yoktu şimdi rahmimde hissediyorum bişeyler var arada giriyo böyle şu an da şişmiş gibi hissediyorum

KARA PARA AŞKKKK bende takılıyorum arada bir ama tam konuyu anlayamadım bana bir ara özet geçer misin ? :)

ay anlatmam mı ama çok karışık bir bilsen herkes kötü karakter genelde abisi ömerin nişanlısını öldürdü ama kimsenin haberi yok abisi kötülerle işbirliği içinde tayyar dündarla falan iş çevirmişler zamanında ömerin bunların hiçbirinden haberi yok işte nişanlısının katilini arıyo şu aralar tayyardan şüpheleniyo o sebepten ömeri saf dışı etmeye çalışıyolar.Elifte babasını kaybetti aynı arabadan çıktı ömerin nişanlısıyla ömerin babası bu sebepten birlikte arıyolar.neyse bu arada da aşık oldular birbirlerine elifin başı belada tayyar buna kara para aklattırdı zorla şimdi ömer le elif bi de bi amir var gizli görevden onunla birlikte bu çeteyi çökertmek için uğraşıyolar ama bu amir elifle ömerin birbirine aşık olmasını istemiyor iş tehlikeye girer diye anlatabildim mi acaba?

ay anlatmam mı ama çok karışık bir bilsen herkes kötü karakter genelde abisi ömerin nişanlısını öldürdü ama kimsenin haberi yok abisi kötülerle işbirliği içinde tayyar dündarla falan iş çevirmişler zamanında ömerin bunların hiçbirinden haberi yok işte nişanlısının katilini arıyo şu aralar tayyardan şüpheleniyo o sebepten ömeri saf dışı etmeye çalışıyolar.Elifte babasını kaybetti aynı arabadan çıktı ömerin nişanlısıyla ömerin babası bu sebepten birlikte arıyolar.neyse bu arada da aşık oldular birbirlerine elifin başı belada tayyar buna kara para aklattırdı zorla şimdi ömer le elif bi de bi amir var gizli görevden onunla birlikte bu çeteyi çökertmek için uğraşıyolar ama bu amir elifle ömerin birbirine aşık olmasını istemiyor iş tehlikeye girer diye anlatabildim mi acaba?
ömerin abisinde birşeyler olduğunu anlamıştım zaten..elif yaptığı hatayı ömere anlattı mı .. elifin babasını kim öldürdü

bu arada da daha ilanı aşk olmadı dimi

Ya bu ömer demir için işletim bi diziyi sinyorina.....

ömerin abisinde birşeyler olduğunu anlamıştım zaten..elif yaptığı hatayı ömere anlattı mı .. elifin babasını kim öldürdü

anlattı o sebepten ömer elife küsmüştü ama affetti şimdide elif sami amir birlikte olmayacaksınız operasyon tehlikeye girer dediği için ömere pas vermiyo.

evet kızlar ben geldim öncelikle herkeze kocaman günaydııın...evet beklenen soruya cevap veriyorum testi yaptım vee negatifff.:KK53:
:KK14: gerçekten mı yaa. günün bügün dü değil mi adet belirtisi falan varmı

evet canım bu gündü ama hiçbirşeyin belirtisi yok sadece kasıklarım ağrıyor ama neden bilmiyorum.

aaaaa eklem gelmiş hoşgeldin canım negatif mi? tüh ya üzüldüm du bakalım bekleyelim yinede hayırlısı canım.Bende de bir stres bir stres yerimde duramıyorum hayırlısı olsun herşeyin:KK57:

Back