2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

günaydın kızlar ben bugun evdeyım işw gitmicem dun saglık ocagına gidip kayıt yaptırdım bugunde kan testı yapıcakla bana kanım düşükmü diye dedim dr benım yaptı bunlar yok dedı bızde yapıp dosyana koyucaz dedı anlamdım neyse gıdıp yaptırayım
yat dinlen canım..önce yapilan tesleri götürseydin onları koyarlardı dosyana boşuna sana eziyet edicekler.
canım oğlun nasıl oldu.. iyidir inşallah canım ya okulun ilk günleri hasta oldu.. okula da gidemez şimdi..
dün akşam çok kötüydü bu sabah daha iyi malesef bu günde gidemeyeek dünde harflere geçmişler.:KK12:
geldim kızlar günaydın çizgi silinmeye başlamış sanırım kana gerek kalmadı sağolun destekleriniz için.:KK14:
canım çok üzüldüm inşallah test bozuktur ne diyelim ki kan yüksek çıkar...:Dkaç gün geciktin canım...o_O

yat dinlen canım..önce yapilan tesleri götürseydin onları koyarlardı dosyana boşuna sana eziyet edicekler.

dün akşam çok kötüydü bu sabah daha iyi malesef bu günde gidemeyeek dünde harflere geçmişler.:KK12:

canım çok üzüldüm inşallah test bozuktur ne diyelim ki kan yüksek çıkar...:Dkaç gün geciktin canım...o_O

4.günüm canım neyse taktir Allahın ama niye böyle oluyo acaba kafam takıldı canım sıkıldı şimdi bu duruma hiç normal değil neyse dr a gidicem bakalım randevum var 21 ekim e

hayırlısı bugün inşallah düzelir de yarın devam eder okula 2 günden birşey olmaz tamamlar onu..

4.günüm canım neyse taktir Allahın ama niye böyle oluyo acaba kafam takıldı canım sıkıldı şimdi bu duruma hiç normal değil neyse dr a gidicem bakalım randevum var 21 ekim e
ah canım ahh bu sorular arttıkça artıyor maalesef neden niye ne sebep diyip duruyoruz yaa doktorlarında kitaplarında bundan bundan sebep yazmıyor ki anacım onlarda bilmiyor..

Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkında canım.. sağlıklı bir gebelik olsun inşallah..

canım bu gün yaptığın test yanındamı merak ettim varsa resmini atsana.

Eklentiler

• NN.jpg
    NN.jpg
    455,3 KB · Görüntüleme: 67
perşembe testi tekrar edicem o zamana kadar da idrar testi yapmamaya karar verdim değer az gibi ama işte yine de yaparım perşembe günü hayırlısı ben göze aldım zaten

perşembe testi tekrar edicem o zamana kadar da idrar testi yapmamaya karar verdim değer az gibi ama işte yine de yaparım perşembe günü hayırlısı ben göze aldım zaten
Hayırlısı canım.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin elden bir şey gelmiyor beklemekten başka.. bize yine beklemek düşer :KK14:

kızlar değerim 313
cnm degerın ıyı gıbı tabı atykdır allahın cnm bıze beklemekten baska care kalmıyor hakkında hayırlısı cnm persenbe gunu tekrarlarsın testı inş katlanarak yukselır degerın benımkınden yuksek bence cubuk testlere guven olmuyor bılıyosun degerın yukselıse gecer cnm bende evdeyım iş yapıyorum korka korka agır bısey yapmıyorum rutın sılıp süpürüyorum oysakı cok ısım var evde

HAYIRLISI KIZLAR VALLA BEN DAHA AZ BEKLİYODUM DEĞERİ 100 FALAN ANCAK VARDIR DİYODUM ŞAŞIRDIM DOĞRUSU AMA TABİ SAĞLIKLI MI DEĞİL Mİ PERŞEMBE NET OLARAK ÖĞRENİCEZ HAYIRLISI HERŞEYİN HAKKIMIZDA YOKSA BEN İKİNCİ YUMMU ATTIM NETTİM YAA BİLEMEDİM BAK ŞİMDİ

Back