he kız gerçekten sen gözden kaçırmış olma 2.yumu :)HAYIRLISI KIZLAR VALLA BEN DAHA AZ BEKLİYODUM DEĞERİ 100 FALAN ANCAK VARDIR DİYODUM ŞAŞIRDIM DOĞRUSU AMA TABİ SAĞLIKLI MI DEĞİL Mİ PERŞEMBE NET OLARAK ÖĞRENİCEZ HAYIRLISI HERŞEYİN HAKKIMIZDA YOKSA BEN İKİNCİ YUMMU ATTIM NETTİM YAA BİLEMEDİM BAK ŞİMDİ
he kız gerçekten sen gözden kaçırmış olma 2.yumu :)
EVET MÜMKÜNya da benim yumurta üç gün falan yaşadı üçünçü gün döllendi son dk golü
Olmazzzz...sıyırmak. kafayı yemek yok. çıldırmak yok. umutsuzluk hiç yokkartık ağlanacak halimize gülüyorum valla napim ki başka yoksa kafayı sıyırıcammmmmmmmmm
Olmazzzz...sıyırmak. kafayı yemek yok. çıldırmak yok. umutsuzluk hiç yokk
napıyoruzzz gülüyoruz geçiyoruz bekliyoruz umut ediyoruz sabrediyoruz ruzzz da ruzzzz
canım bizim bir tek o işlemimizi muhasebecimiz yapıyor.. biz burada herşeyi hazırlıyoruz formlarıda mutabakatlarını yapıp listeyle veriyoruz, kdvleri yaparkende mizan yolluyoruz bizim cağğnım muhasebem hazıra konuyor :) yanierenpaşa ebeyannameye girebiliyomusunuz canım ya of sistemler kilitlenmiş sende durum ne ba bs ler varrrrrrr
cnm iğnelerı yapmayı sakın ıhmal etmeneyse eklem sıra sende test yap canım hadi bekliyoruz haberiniiii merakla ve dört gözle
canım hayırlısı inşallah birden yükselir de tavan yapar...perşembe testi tekrar edicem o zamana kadar da idrar testi yapmamaya karar verdim değer az gibi ama işte yine de yaparım perşembe günü hayırlısı ben göze aldım zaten
canım zaten döllenme süresi 3 gün ile 1 hafta arasında değişiyor... ilk gün döllenme çok nadir oluyor...hadi hayırlısı...ya da benim yumurta üç gün falan yaşadı üçünçü gün döllendi son dk golü
ohh maşallah gez bakalımGünaydınlarrr hepinizeee güzel bi günnn olsun inşşşş sizlerin yerine ben güzel havayı değerlendireyim kızlarrr:)
Var mı gelen giden- yeni haberlerrr kızlarrrr
Yok sanırım eklem bugün test yapmayacak galibabende yok beklemedeyim yarın ola hayır ola eklem nerelerde sesi çıkmıyooooooo testi bekliyoruzzzz heyecanla güp güppppppp
kızlar nasılsınız bakalım benım moralım bıraz bozuldu saglıkocagındansonuclarımı aldım dr gösterdım kanda dedı iltıhap var sonra baska bı dr daha gösterdım oda dedı var ama cok az mıktarda cnm sıkıldı inş onemlı bısey deıldır kendı dr ma göstericem cuma gunu bakalım ne olacak bı fıkrı olan varmı kanda ıltıhapla ılgılı
Yok sanırım eklem bugün test yapmayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?