- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Aslında en güzeli o yaa ne öyle sürekli sey etcez diye yoruluyoruz yaaaa... sen hangi marka kullanıyorsun
labaquik canım hayır bi de regl gününü de biliyosun böylece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında en güzeli o yaa ne öyle sürekli sey etcez diye yoruluyoruz yaaaa... sen hangi marka kullanıyorsun
He valla yaa alayım bari internetten sip vereyim hemen gelir zaten. ne sıklıkla yapmam lazım. günde bir tane mi sabah akşammı ona göre alayımlabaquik canım hayır bi de regl gününü de biliyosun böylece
regl bitti.. buda çalışma takvimim...kırmızı yerler olası çalışma
![]()
He valla yaa alayım bari internetten sip vereyim hemen gelir zaten. ne sıklıkla yapmam lazım. günde bir tane mi sabah akşammı ona göre alayım
Hayırlısı be gülümkırmızıyı gördün mü üstüste olsun çalışmalar iki üç gece üstüste şeklinde patlatırsın sen inanıyorum ben sana
deneyelim bakalım ama üst üste hergün yapmak sperm kalitesini düşürmez mi canım..günde bir tane aynı saatte yap sen ben kafama göre takılıyodum![]()
deneyelim bakalım ama üst üste hergün yapmak sperm kalitesini düşürmez mi canım..
Hadi bakalım sip.verdim deneyeyim bakiim nasıl olcekdüşürmez düşürmez sen en az iki gece yap üstüste hiçbişeycik olmaz ama kırmızı gör önce
cnm hıc bısey almadım ben daha sımdıden olmuyo kıyafetlerım ozellıkle pantolonlarım şşkinlik var bende valla gazmana oldum iyice bi aksam avm gıdıp bakıcam bakalım ama tek istedıgım hamıle tsıortlerı varya onunde bebk felan var onlardan almayı cok ıstıyorum inş allah nasıp ederEee kızlar bayramlık ciciler aldınız mı bakem.. artık peri güzel bi hamiş bodysi almıştır kendine asim için biraz erken ama yakında onunda olmaz kıyafetlerii :)
İNŞALLAH hepimiz giyeriz onlardancnm hıc bısey almadım ben daha sımdıden olmuyo kıyafetlerım ozellıkle pantolonlarım şşkinlik var bende valla gazmana oldum iyice bi aksam avm gıdıp bakıcam bakalım ama tek istedıgım hamıle tsıortlerı varya onunde bebk felan var onlardan almayı cok ıstıyorum inş allah nasıp eder
canım oğlun nasıl oldu.. iyidir inşallah canım ya okulun ilk günleri hasta oldu.. okula da gidemez şimdi..selam kızlar nasılsınız ben bu gün geç girdim oğlum hasta kalktığından beri çıkarıyor üşüttü galiba...bende kırmızılardan gelen yok henüz son 3 gün hadi hayırlısı...luck baya koyulaşmış çok heyecanlandım valla bence sen bu akşam kana git...
kızz nerdesin ayol çatlatma bizi heeherkes testlerini bi atsın bana kolleksiyon yapıcam benay şu çabalarınıza bak ya valla hakkınızı nasıl ödicem ben sizin heyecan yaptınız o kadar inşallah vardır ne diyeyim kızlar sabah kana gidicem bakalım ne çıkacak sonuç
ya gerçekten mi.. yanılıyor olma canım...geldim kızlar günaydın çizgi silinmeye başlamış sanırım kana gerek kalmadı sağolun destekleriniz için.![]()
ya gerçekten mi.. yanılıyor olma canım...
ya belki.....
![]()