- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Benim eşim yasakladı baklava yapmamı.. her yaptığımda malzemesini verelim bize de yapsın dedikleri içinEşin memnun olur:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim yasakladı baklava yapmamı.. her yaptığımda malzemesini verelim bize de yapsın dedikleri içinEşin memnun olur:)
Öle deme ama..Ay tek 3 defa 1.olayım da hiç sorun değil![]()
Ooooo süper enişte alışmaya başlamış.Evet o bu yarışmalara katılmamdan da çok memnunhatta eleştirmeye fikir vermeye başladı bu örtü tabakları göstermiyor, şuraya çiçek koyalım, flaş açayım kenardan öyle çek falan
![]()
Benimki bayrama istiyor kimse gelmesede yap diyor:)Benim eşim yasakladı baklava yapmamı.. her yaptığımda malzemesini verelim bize de yapsın dedikleri için![]()
düşman başınaYarışmalarımızda 3 defa 1. olan bir süre tekrar birinci olamıyor:)
Valla ozaman daha çok hirslaniyosun canımAy tek 3 defa 1.olayım da hiç sorun değil![]()
Maaşallah annem geldi aklıma ona da dayımlar yaptırır bayramlarda sizin hesapBenim eşim yasakladı baklava yapmamı.. her yaptığımda malzemesini verelim bize de yapsın dedikleri için![]()
adamları da bozdukEvet o bu yarışmalara katılmamdan da çok memnunhatta eleştirmeye fikir vermeye başladı bu örtü tabakları göstermiyor, şuraya çiçek koyalım, flaş açayım kenardan öyle çek falan
![]()
Bir süre sonra tekrar devam canım :)Ay tek 3 defa 1.olayım da hiç sorun değil![]()
Sanırım hiç o raddeye gelmem diye rahat rahat konuşuyorum. O duyguyu tadayım da sonra size haklıymışsınız deyimValla ozaman daha çok hirslaniyosun canım![]()
Niyetim var benim de..Benimki bayrama istiyor kimse gelmesede yap diyor:)
Nasip olur inşaallah:)Niyetim var benim de..
Gönlümüzü de nasıl alırmış aman aman![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Detaylı tarif verebilirim:)Ben de bayramda yapayım inşallah Allah kısmet ederse![]()
Komşulara dağıtırımNasip olur inşaallah:)
Yani bir şekilde biter:)Komşulara dağıtırım![]()
bana daaaaaDetaylı tarif verebilirim:)