- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Benim eşim yasakladı baklava yapmamı.. her yaptığımda malzemesini verelim bize de yapsın dedikleri içinEşin memnun olur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim yasakladı baklava yapmamı.. her yaptığımda malzemesini verelim bize de yapsın dedikleri içinEşin memnun olur:)
Öle deme ama..Ay tek 3 defa 1.olayım da hiç sorun değil
Ooooo süper enişte alışmaya başlamış.Evet o bu yarışmalara katılmamdan da çok memnun hatta eleştirmeye fikir vermeye başladı bu örtü tabakları göstermiyor, şuraya çiçek koyalım, flaş açayım kenardan öyle çek falan
Benimki bayrama istiyor kimse gelmesede yap diyor:)Benim eşim yasakladı baklava yapmamı.. her yaptığımda malzemesini verelim bize de yapsın dedikleri için
düşman başınaYarışmalarımızda 3 defa 1. olan bir süre tekrar birinci olamıyor:)
Valla ozaman daha çok hirslaniyosun canımAy tek 3 defa 1.olayım da hiç sorun değil
Maaşallah annem geldi aklıma ona da dayımlar yaptırır bayramlarda sizin hesapBenim eşim yasakladı baklava yapmamı.. her yaptığımda malzemesini verelim bize de yapsın dedikleri için
adamları da bozdukEvet o bu yarışmalara katılmamdan da çok memnun hatta eleştirmeye fikir vermeye başladı bu örtü tabakları göstermiyor, şuraya çiçek koyalım, flaş açayım kenardan öyle çek falan
Bir süre sonra tekrar devam canım :)Ay tek 3 defa 1.olayım da hiç sorun değil
Sanırım hiç o raddeye gelmem diye rahat rahat konuşuyorum. O duyguyu tadayım da sonra size haklıymışsınız deyimValla ozaman daha çok hirslaniyosun canım
Niyetim var benim de..Benimki bayrama istiyor kimse gelmesede yap diyor:)
Nasip olur inşaallah:)Niyetim var benim de..
Gönlümüzü de nasıl alırmış aman aman
Detaylı tarif verebilirim:)Ben de bayramda yapayım inşallah Allah kısmet ederse
Komşulara dağıtırımNasip olur inşaallah:)
Yani bir şekilde biter:)Komşulara dağıtırım
bana daaaaaDetaylı tarif verebilirim:)