- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
ne geldiYamuk tabaklarAklıma bir şey geldi eski sunumlardanBazen göz görmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne geldiYamuk tabaklarAklıma bir şey geldi eski sunumlardanBazen göz görmüyor
Aneeee kiZ hippo okadar varmisin sen ben benle falansin saniyodum valla okadar dediğime bakma çok yaş yok31 olucam la şaka gibi
Canfeb seni 2ye katlar 3e bölerAma ben gibi becerikli değiller.. birde benim rakibim onlar değil .. sen, ela ve nevroş 40 yaşlı hanımlar
Sofra sahibi ile ilgiline geldi
ahahahha mesajlar silinmiyormuşAneeee kiZ hippo okadar varmisin sen ben benle falansin saniyodum valla☺ okadar dediğime bakma çok yaş yok
Aynen onların sunumlara bayılıyorum:)Canfeb seni 2ye katlar 3e böler
Makyajkolik
Alimiyon
Daha kim vardı la
Bişi diyim mi..30lara gelince çok üzüldüm ilk ama 20lerden daha güzelmiş 20li yaşlar çok zordu..Çokta genç değilmişsin
neyse yarışma bitsin de soralım hanımefendiyeSofra sahibi ile ilgili
Alintilamasana ablaaaaa gidip duzeltecektimahahahha mesajlar silinmiyormuş
o kadar var mısın derken
40 lar yaklaşınca daha güzel oluyor korkma gelBişi diyim mi..30lara gelince çok üzüldüm ilk ama 20lerden daha güzelmiş 20li yaşlar çok zordu..
O kadar derken ne kadar beee 2 oğlum var benim boyum kadarAneeee kiZ hippo okadar varmisin sen ben benle falansin saniyodum valla☺ okadar dediğime bakma çok yaş yok
bişiy diyim mi 40 lar daha da güzelBişi diyim mi..30lara gelince çok üzüldüm ilk ama 20lerden daha güzelmiş 20li yaşlar çok zordu..
görmüş artık çok geçAlintilamasana ablaaaaa gidip duzeltecektim
Ya benim abla ya benim ayılıyorsun dimiAynen onların sunumlara bayılıyorum:)
Benimki boyum kadar değil benden uzunO kadar derken ne kadar beee 2 oğlum var benim boyum kadar
Yaşlı demeseydin daha çok ayılıp bayılabilirdimYa benim abla ya benim ayılıyorsun dimi
Şey kem kum ocahta yemeğaaaam varrr yanmasinnnO kadar derken ne kadar beee 2 oğlum var benim boyum kadar