- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Ne bileyim, güzel olmuyor tariflerim nedenseinşallah olur ya bakım istiyor işte
Apartmanda oturuyoruz ama herkes böldü bahçeyi herkesin kendine ait var yani çok buyuk değil ama maşallah iyi veriyor :))
Neden olamaz
Böyle düşünme ya bak bende sonuncu oldum fairy de vazgecmek yokNe bileyim, güzel olmuyor tariflerim nedense
Küçük kızımdan dolayı sunumları da güzel yapamıyorum. Onun da etkisi var.
Böyle düşünme ya bak bende sonuncu oldum fairy de vazgecmek yok
Kız senin 2 madalyan yok mu?
Canım sonuncu da oldum birinci de oldum hatta defalarca 2. De oldum.. ama katılmaktan vazgeçmedim.. gerçekten bir süre sonra eğlencesine katılıyorsun
Birinci olayım gibi bir iddia ile katılmadım ama sonuncu olmak da koydu birazCanım sonuncu da oldum birinci de oldum hatta defalarca 2. De oldum.. ama katılmaktan vazgeçmedim.. gerçekten bir süre sonra eğlencesine katılıyorsun
Hangisi seninkisi?Birinci olayım gibi bir iddia ile katılmadım ama sonuncu olmak da koydu biraz
Beceremiyorum her halde dedim.
Tatlı tostHangisi seninkisi?
Biraz tarif almakta geç kalıyorsun sonra bir şey bulamıyorsun:)Benim önerdiğimi yapsaydım çok farklı olurdu:)Tatlı tost
Ben anliyim sana da anlaticamnereye yetişiyonuz bi anlasam
Evet o çok güzeldi de beceremedimBiraz tarif almakta geç kalıyorsun sonra bir şey bulamıyorsun:)Benim önerdiğimi yapsaydım çok farklı olurdu:)
Sunumda hemen çok iyi olmaz biraz sunumlara bakman incelemen lazım:)
Pes etmek yok
Nereye açtınKonuyu yanlış yere açtım
Yok konuyu doğru açtım da yanlış yere msj yazmışım yanlış konuya yani.. ayy karıştı .Nereye açtın
Canın sağolsunYok konuyu doğru açtım da yanlış yere msj yazmışım yanlış konuya yani.. ayy karıştı .
Bi daha atsam olur muSofra yok mu
Bende öyle düşündüm 2 sofra ile mi katılsam çok görünseBi daha atsam olur mu