- 30 Kasım 2019
- 11.974
- 38.197
- 598
- Konu Sahibi Esra haktan
-
Çok özür dilerim ama siz 20 yaşında kız çocuğu değilsiniz bu zamanda onlar bile yapmıyor bu dediklerinizi. Resmî bir evliliğinizin bulunmadığı bir adamın evine ne hakla 3 çocukla gidersiniz? Ya bi de ailesi var evde siz hiç mi çocuklarınızın istismara uğramasından kötü şeyler yasamasından korkmuyorsunuz ya? Bu nasıl bir mantık. Koca koca diye delireceksiniz artık, isterseniz linçleyin umrumda değil bıktım sizin gibilerinden. Sorumsuz aptal adamları buluyorsunuz bi de. Yazık değil mi o 3 sabiye ya? Yarın öbür gün başkasını da bulursunuz çocukları bi de onun yanına götürürsünüz. Kardeşim evlenmek zorunda değilsiniz ya! Evlenmeden seks de yapılıyor gidin istediğiniz yerde istediğiniz adamla seks yapın banane? Ama o çocukları elin ailesinin yanına taşımak neyin nesi ya? Bi de böyle iğrenç bir adamın peşinden koşup her dediğini yapmışsınız. Yazık vah o çocuklara! Gidin annenize yalvarın ayaklarına kapanın çocukların hatrına deyin sizi almasa bile çocukları alsın çalışıp ona para gönderin. La bi çocuk da değil 3 çocuk el insaf ya! Yani bu kadar mı yanıyorsun koca koca diye be kadın? Sizin gibiler yüzünden sorunlu çocuklarla dolu bu ülke. Ah Müge Anlı olacaktı karşında bak sana neler diyordu! Aklın da var akılsız da değilsin yaptıklarının bedelini ödüyorsun kusura bakma. Ben eşimden ayrılsam değil sevgilimin evine kızımı götürmek tanıştırmam bile be. Dünya öyle bir dünya değil artık sokun kafanıza şunu. İnsanlar artık çocuk sevmeye çekiniyor yanlış anlaşılır diye siz 3 çocuğu elin adamının evine götürüyorsunuz ne cesaret arkadaş ya!? Ya bu evlilik merakı ne sen evlenmek zorunda değilsin, git sevgili yap illa sevgi ihtiyacın varsa sen o çocuğa annelik yapmak zorundasın kadın!Kızlar inanın derdimi anlayıcagım kimsem kalmadı daha dogru su etrafımda kimsem kalmadı daha oncede konu acmıstım 3 cocuk annesiyim esımden ayrıldım Bı flort donemim oldu hıc evlenmemıs bırıyle ailemde bılıyodu annem hep olmaz gozuyle baktı daha sonra gorduk ten sonra bısey demedı babası benı istemediği ıcın ıstteme olmadı o arada annemle kavga edince benimde aklıma girdi cocuklarımı alıp yanına gttım 3 cocugumu bastan ailesinde bılıyodu annesı hep olur gezip tozmayın benm oglum yapar eder dıyodu adamda sıkıntı yok dıyodu ama maalesef aynı evin ıcıne girince hersey degıstın ailem ve akrabalarım agzına geleni saydı barısmadılar arada alkol aldıgın bılıyodum meger alkolikmıs her gun bagırıs cagırıs cocuklar adım atsa kavga bu arada ben tek basıma calısıp bakıyodum cocuklarıma kardesım de para karsılıgı bakıyordu cocuklarıma ben akıllıyım ya adamı 8 aydır tanıyorum ilk 2 ay sadece benim bırıkmısımı yedik hadi yuvam olsun cok sevdi kavga cıkmasın dedim evimi bosallttım mecbur hadi mobılya borcuna girmesin tek calısıcam sonucta yuk olmayalım cocuklarıma var dedim gecen 2 gun tatile gıdın dedi tamm dedim oraya suraya gıdıcem ısım var dıyo Bı bakıyorum gene ıcıp ettıgı mahallesinde dun yine aynısını yaptı bodrumda Bı ısım var sen cocuklarla tatile gt ama bu evi bosaltalım dedi annesıde bizdeydi dedim bosaltıp napcaz evinin oldugu yer cok ıssız gercekten hayat yok gbı sen sıkıldın Burda merkeze tasın alım o arada satılıga cıkar alım burayı dedi esyalı tutarız esya tasımayla Burdan oraya cok yazar dedi tamm dedim bu arada surekli annesine ayrılcan olmuyo cocukları ver yoksa olmaz dıyo cocuklarımın hepsı kucuk ailem sırtını dondugu ıcın ıyıce arkasını dondu bugun yanıma gelıcektı ben sabh sehır dıaına cıkıcam ısım one alındı dedi tamm dedim banada koydeyım demıstım az once aradı yine o mahallede yine ıcıyo gtcek yerim yok kadın sıgınma evine gitsem 6 ay sonra cıkıcam yine aynı olcak calısıyım desem cocuklarıma bakan yok inanın artık olmekten Baska hıcbısey gelmıyo aklıma rezil oldugum amı tanıyım yoksa hep yalan duydugumamı uzun oldu hakkınızı helal edın
Bende bilmiyorum cocuklarımı babasına vermemi isteyen Bı alkolik var karsımda evlatlarımı asla atamam gerekirse sokakta yatarım inanın daha iyidir
Valla yiyeceksiniz gerekirse kapısında yatıp ağlayacaksınız. 3 çocuğu alıp uyarılara rağmen elin adamının evine giderken iyiydi. Gerekirse çalşıp bütün parayı annenize verin en azından çocuklar güvende olacakları bir çatı altında yaşasınlar.İnanın sabah yaptım yedıgım lafların haddi hesabı yok ıstemıyo kesınlıkle
İşinize ne oldu anlamadım çalışıyordunuzAynen bu aılme biz sevgiliyken sorun yoktu evde kavgalar falan sonuc cocuklarımla beraber gelip bzıı aldı nıkah oldu hersey degıstı
İlk evliliğinizi de kaçarak yapmışsınız. İlkinden ders almak yerine 2. evliliğinizde de kaçtınız üç çocuğa rağmen.Takmıslar Bı bosanalı3 9 ay oldu ne acelen var bilmem ne karsımdakı insan 1 evin Bı oglu hıc evlenmemıs ilk gunde niyeti evlılıkte hala aynı surekli 2 gundur tartısıyoruz oda haklı kac yasına gelsin hep millet ne der diye yasıyosun diyor ev hazır ben sana asla cocuklarını bırakta demedim nikah yapalım ne istersen yine olur neyı bekliyoruz diyor bu arada benm cocuklarımın yasaları. 1.5 3 ve 5
Ailem benim bu durumda oldugumu bılıyo konusmak ıstemıyolarAklınızı peynir ekmekle mi yediniz? 3 çocukla alkolik adamla işiniz ne? Ailenizden özür dileyin, onların evine geri dönün.
Oyle yaptım zaten otelde kalıyoruz suanAileniz affetmiyorsa gidecek yeriniz yoksa devlete sığının derhal. Alkolik adam ve 3 çocuk deli misiniz siz? o çocukların başına bir şey gelirse vicdanınız rahat olacak mı? Bu ülkede her gün istismar edilen çocuk haberleri çıkıyor korkun biraz, kendinizi düşünmeyin, çocukları düşünün.
Zaten aılemle yasamiyordum kıradydım calısıp grcınıyodm pek umurlarında degılım acıkcasıAklınızı peynir ekmekle mi yediniz? 3 çocukla alkolik adamla işiniz ne? Ailenizden özür dileyin, onların evine geri dönün.
Pardonda benim annelıgımı sorgulamak Sızdemı kaldı ben derdimi yazdım neyınden eminsiniz pardon nıkah kıyılırkn siz yanımda mıydınız adamın boyle oldugunu bilsem tabıkı evlenmezdm derdım cocuklarım olmasa inanın hala o evde kalırdımYarım yamalak anladım da üç çocuğunla hiç evlenmemiş adamın evinde işin ne? İnsan hiç mi korkmaz, endişe etmez bu adam çocuklarıma zarar verir diye? Ne biçim annesiniz?
Eşiniz de değildir o adam eminim, nikah var mı?
Devlet yurduna neden teslim edıcem ayrıca gorende Bı tecavuzcuyle falan yasadım sancak tamm savunulacak Bı tarafı yoksa biraz yazdıklarınızı okuyun ben size caresız kaldığım cıkar yok bulamadığım ıcın yazdım gorende ben cocuklarıma sahip cık adım eziyetler ragmen adamla evlı kalmaya devam ediyorum sanıcakİlk evliliğinizi de kaçarak yapmışsınız. İlkinden ders almak yerine 2. evliliğinizde de kaçtınız üç çocuğa rağmen.
Aileniz sizi defalarca uyarmış, iyi tanı, acele etme demiş. Siz yine el oğlu için onları ezmişsiniz.
Size neden inanıp güvensinler?
Ya ailenize kendinizi affettirip koca derdine düşmeden çocuklarınızı büyüteceksiniz. Ya da çocuklarınızı devlet yurduna teslim edeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?