2.evlılık

Çok özür dilerim ama siz 20 yaşında kız çocuğu değilsiniz bu zamanda onlar bile yapmıyor bu dediklerinizi. Resmî bir evliliğinizin bulunmadığı bir adamın evine ne hakla 3 çocukla gidersiniz? Ya bi de ailesi var evde siz hiç mi çocuklarınızın istismara uğramasından kötü şeyler yasamasından korkmuyorsunuz ya? Bu nasıl bir mantık. Koca koca diye delireceksiniz artık, isterseniz linçleyin umrumda değil bıktım sizin gibilerinden. Sorumsuz aptal adamları buluyorsunuz bi de. Yazık değil mi o 3 sabiye ya? Yarın öbür gün başkasını da bulursunuz çocukları bi de onun yanına götürürsünüz. Kardeşim evlenmek zorunda değilsiniz ya! Evlenmeden seks de yapılıyor gidin istediğiniz yerde istediğiniz adamla seks yapın banane? Ama o çocukları elin ailesinin yanına taşımak neyin nesi ya? Bi de böyle iğrenç bir adamın peşinden koşup her dediğini yapmışsınız. Yazık vah o çocuklara! Gidin annenize yalvarın ayaklarına kapanın çocukların hatrına deyin sizi almasa bile çocukları alsın çalışıp ona para gönderin. La bi çocuk da değil 3 çocuk el insaf ya! Yani bu kadar mı yanıyorsun koca koca diye be kadın? Sizin gibiler yüzünden sorunlu çocuklarla dolu bu ülke. Ah Müge Anlı olacaktı karşında bak sana neler diyordu! Aklın da var akılsız da değilsin yaptıklarının bedelini ödüyorsun kusura bakma. Ben eşimden ayrılsam değil sevgilimin evine kızımı götürmek tanıştırmam bile be. Dünya öyle bir dünya değil artık sokun kafanıza şunu. İnsanlar artık çocuk sevmeye çekiniyor yanlış anlaşılır diye siz 3 çocuğu elin adamının evine götürüyorsunuz ne cesaret arkadaş ya!? Ya bu evlilik merakı ne sen evlenmek zorunda değilsin, git sevgili yap illa sevgi ihtiyacın varsa sen o çocuğa annelik yapmak zorundasın kadın!

Bende bilmiyorum cocuklarımı babasına vermemi isteyen Bı alkolik var karsımda evlatlarımı asla atamam gerekirse sokakta yatarım inanın daha iyidir

Siz sokakta yatarsınız da 3 çocuğunuz da mı sokakta yatsın? Ne cesaret çocuklarınızı alıp kaçıp gittiniz anlamadım ama neyse olan olmuş şimdi ne yapabilirsiniz düşünün. En mantıklısı sığınma evi 6 ay bile olsa size zaman kazandırır. İşe girersiniz sonrasında eski eşiniz nafaka veriyor mu çocuklar için? Ailenize mecbursunuz bu durumda ne yapın edin özür dileyin barışmaya çalışın tek yolunuz bu gözüküyor. Sayılan aile büyüklerini devreye sokmaya çalışın gerekirse

3 çocuğuyla evden kaçanı da ilk defa duydum sanırım. Çocuklarınızın babası nerede? Hiç almıyor mu? Ne durumdasınız diye o adam size nasıl davranıyor vs diye sormuyor mu? Ben adama hiç güvenmedim çocuklar onun yanında güvende değil.

İnanın sabah yaptım yedıgım lafların haddi hesabı yok ıstemıyo kesınlıkle
Valla yiyeceksiniz gerekirse kapısında yatıp ağlayacaksınız. 3 çocuğu alıp uyarılara rağmen elin adamının evine giderken iyiydi. Gerekirse çalşıp bütün parayı annenize verin en azından çocuklar güvende olacakları bir çatı altında yaşasınlar.

Bisey dicem ben kızımla markete giderken 2 saat düsünüyırm,giydir et,marketten gel banyo yaptır falan.
2 ay flört ettiğiniz adama 3 cocugu alıp giderken hic üsenmediniz mi ya?
Alkolik adamla aynı evde yasatıyorsunuz cocukları.
Zaten sizdeymis hersey acil cıkın evden,kardesiniz bakmaya devam etsin.
Kendinize yeni düzen kurun.
3 cocukla hic mi durduran olmadı?
Cocukların babası da mı napıosn sen demedi?

Etme eyleme ,cocuklarina sahip cik.Sensiz halleri nolur.Kurtul su adam musvettesinden .İnan sevmek böyle bisey degil.

İlk evliliğinizi de kaçarak yapmışsınız. İlkinden ders almak yerine 2. evliliğinizde de kaçtınız üç çocuğa rağmen.
Aileniz sizi defalarca uyarmış, iyi tanı, acele etme demiş. Siz yine el oğlu için onları ezmişsiniz.
Size neden inanıp güvensinler?
Ya ailenize kendinizi affettirip koca derdine düşmeden çocuklarınızı büyüteceksiniz. Ya da çocuklarınızı devlet yurduna teslim edeceksiniz.

Kadınların başına ne geliyorsa koca merakından geliyor. 3 çocuklu kadını hiç evlenmemiş adam ancak ve ancak parasını yemek için ister. Düzgün biri olsa böyle bir tercih yapmazdı. Adam sizinle alkol parası çıksın diye birlikte. Kimse kimsenin çocuğuna babalık yapmaz. Hayat o kadar toz pembe değil.

3 çocukla evlenmemiş adama ne cesaret? Annenizi dinlememişsiniz, alkolik adam çocuklara zarar verebilir kaçıp kurtulalım diyeceğiniz yerde bir anne olarak ölmek istiyorum demek gibi bir seçeneğiz yok, bencilliği bırakın ve çocuklarınızı bu saçmalığın içinden kurtarın.

Aileniz affetmiyorsa gidecek yeriniz yoksa devlete sığının derhal. Alkolik adam ve 3 çocuk deli misiniz siz? o çocukların başına bir şey gelirse vicdanınız rahat olacak mı? Bu ülkede her gün istismar edilen çocuk haberleri çıkıyor korkun biraz, kendinizi düşünmeyin, çocukları düşünün.

Oyle yaptım zaten otelde kalıyoruz suan

Pardonda benim annelıgımı sorgulamak Sızdemı kaldı ben derdimi yazdım neyınden eminsiniz pardon nıkah kıyılırkn siz yanımda mıydınız adamın boyle oldugunu bilsem tabıkı evlenmezdm derdım cocuklarım olmasa inanın hala o evde kalırdım

Aıleme kendimi affettirmek gibi Bı derdım yok surekli ezdiler saolsun lar kendim gecıncegıme evlı kardeslerıme bile yararım olmustur sonuc agıza alınmayacak kufurler kendımı o kadarda ailem bile olsa ezdirmem ilk evlılıgımı cahilliktir tamm hatalıyım ama bu sefer annem kendi agzıyla gıdın pazar bile olsa nikah yapın diyen kadın Bı anda kimseyi tanımadıgım ve farklı farklı yalanlar soyledı kimden medet umucamkı

Devlet yurduna neden teslim edıcem ayrıca gorende Bı tecavuzcuyle falan yasadım sancak tamm savunulacak Bı tarafı yoksa biraz yazdıklarınızı okuyun ben size caresız kaldığım cıkar yok bulamadığım ıcın yazdım gorende ben cocuklarıma sahip cık adım eziyetler ragmen adamla evlı kalmaya devam ediyorum sanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…