• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.evlılık

Kızlar inanın derdimi anlayıcagım kimsem kalmadı daha dogru su etrafımda kimsem kalmadı daha oncede konu acmıstım 3 cocuk annesiyim esımden ayrıldım Bı flort donemim oldu hıc evlenmemıs bırıyle ailemde bılıyodu annem hep olmaz gozuyle baktı daha sonra gorduk ten sonra bısey demedı babası benı istemediği ıcın ıstteme olmadı o arada annemle kavga edince benimde aklıma girdi cocuklarımı alıp yanına gttım 3 cocugumu bastan ailesinde bılıyodu annesı hep olur gezip tozmayın benm oglum yapar eder dıyodu adamda sıkıntı yok dıyodu ama maalesef aynı evin ıcıne girince hersey degıstın ailem ve akrabalarım agzına geleni saydı barısmadılar arada alkol aldıgın bılıyodum meger alkolikmıs her gun bagırıs cagırıs cocuklar adım atsa kavga bu arada ben tek basıma calısıp bakıyodum cocuklarıma kardesım de para karsılıgı bakıyordu cocuklarıma ben akıllıyım ya adamı 8 aydır tanıyorum ilk 2 ay sadece benim bırıkmısımı yedik hadi yuvam olsun cok sevdi kavga cıkmasın dedim evimi bosallttım mecbur hadi mobılya borcuna girmesin tek calısıcam sonucta yuk olmayalım cocuklarıma var dedim gecen 2 gun tatile gıdın dedi tamm dedim oraya suraya gıdıcem ısım var dıyo Bı bakıyorum gene ıcıp ettıgı mahallesinde dun yine aynısını yaptı bodrumda Bı ısım var sen cocuklarla tatile gt ama bu evi bosaltalım dedi annesıde bizdeydi dedim bosaltıp napcaz evinin oldugu yer cok ıssız gercekten hayat yok gbı sen sıkıldın Burda merkeze tasın alım o arada satılıga cıkar alım burayı dedi esyalı tutarız esya tasımayla Burdan oraya cok yazar dedi tamm dedim bu arada surekli annesine ayrılcan olmuyo cocukları ver yoksa olmaz dıyo cocuklarımın hepsı kucuk ailem sırtını dondugu ıcın ıyıce arkasını dondu bugun yanıma gelıcektı ben sabh sehır dıaına cıkıcam ısım one alındı dedi tamm dedim banada koydeyım demıstım az once aradı yine o mahallede yine ıcıyo gtcek yerim yok kadın sıgınma evine gitsem 6 ay sonra cıkıcam yine aynı olcak calısıyım desem cocuklarıma bakan yok inanın artık olmekten Baska hıcbısey gelmıyo aklıma rezil oldugum amı tanıyım yoksa hep yalan duydugumamı uzun oldu hakkınızı helal edın
3 Çocuklu anasınız ne telaşınız vardı da bir ayyaşı evinize soktunuz.

Bırakın bebeleriniz bir büyüsün toparlasınlar.. Yazık hem çalışıyorsunuz elin adamı yiyip içeceğine çocuklarınız yesin, onların mutluluğuna odaklanın

Bi risk almissin kotu cikmis..cik git ailenin yanina ozur dile.. ayrica ailen cocuklarini alsa vereceksin gibime geldi.. sakin oyle birsey yapma, seni omur boyu affetmez o yavrular -ki haksiz sayilmazlar o zaman..buarada keske duzenini evini bozmasaydin kocan gelseydi senin evine.. simdi oldugun yerden devam ederdin sifirdan baslamak
Yerine.. ama olan olmus artik ailene git ozur dile

Ölmek istiyorum dediniz ya, kusura bakmayin 3 cocugunuz var, onlari önce bir düsünseniz mi? Ne yapip edip ailenizi arkaniza alin tekrar. Calisan kadinsiniz cocuklarinizi ve kendinizi gayet gecindirirsiniz. Cocuklarinizi elin herifi ile daha fazla ayni evde tutmayin. Ve elin herifi diyorum, cünkü adam ne yaptiginin gayet farkindaydi, ailesi de eminim ki alkol sorunu oldugunu biliyordu. Daha erken süphelenmeniz gerekirdi. Cocuklarinizi daha fazla o ortamda tutmayin!

Ölmek istiyorum dediniz ya, kusura bakmayin 3 cocugunuz var, onlari önce bir düsünseniz mi? Ne yapip edip ailenizi arkaniza alin tekrar. Calisan kadinsiniz cocuklarinizi ve kendinizi gayet gecindirirsiniz. Cocuklarinizi elin herifi ile daha fazla ayni evde tutmayin. Ve elin herifi diyorum, cünkü adam ne yaptiginin gayet farkindaydi, ailesi de eminim ki alkol sorunu oldugunu biliyordu. Daha erken süphelenmeniz gerekirdi. Cocuklarinizi daha fazla o ortamda tutmayin!

Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? 3 çocukla alkolik adamla işiniz ne? Ailenizden özür dileyin, onların evine geri dönün.
Onuda denedim kesinlikle ıstemıyılar

noktalama işareti olmadığı için pek anlaşılmıyor ne anlattığın maalesef :/ şimdi flört ettim dediğin adamla birlikte mi yaşıyosunuz, isteme falan demişsin evlendiniz mi o adamla ben anlayamadım 😕
Evet sevgililik donemimız oldu ama malesef aynı evin ıcıne girince hersey degıstı

Bende bilmiyorum cocuklarımı babasına vermemi isteyen Bı alkolik var karsımda evlatlarımı asla atamam gerekirse sokakta yatarım inanın daha iyidir
Çocuklarınızi çok seviyorsaniz onlar için hayatta mücadele etmeniz ve kendi ayaklarinizin üzerinde durmanız şart.
Bu adamın size bir katkısı var mı?

Utancak bir durum yok önce kendinizi toparlayın dik durun
Ben anlamaya çalışıyorum mutlu bir yuva için emek maddi manevi vermişsiniz
Bir sonraki hedefiniz çocuklarınızı yetiştirmek olsun, yüne evlilik yaparsanız maddi olarak size güvenmeyen, kendine güvenen bir adamla yapın

Back