- 5 Nisan 2021
- 56
- -11
- 1
- 31
- Konu Sahibi Esra haktan
-
Zaten o evde degılım msjı atmadan 1 saat once cocuklarımı alıp Bı yolunu bulup cıktım o evdenEtme eyleme ,cocuklarina sahip cik.Sensiz halleri nolur.Kurtul su adam musvettesinden .İnan sevmek böyle bisey degil.
Ben naptım yazdıklarımı okumuyor sunduz sanırım msjı yazmadan 1 saat once cocuklarımı alıp zaten kactım o evden elımde olsa 1 dakka duemzdm basımızdan 1dakka ayrılmuyodukı kavga etsek gıdıcem dedıgımde bu kapıya taksı gelirse senı oldururum diyen Bı adam evlenmemıs olmasıyla alakası yok bence kısılık meselesı3 çocukla evlenmemiş adama ne cesaret? Annenizi dinlememişsiniz, alkolik adam çocuklara zarar verebilir kaçıp kurtulalım diyeceğiniz yerde bir anne olarak ölmek istiyorum demek gibi bir seçeneğiz yok, bencilliği bırakın ve çocuklarınızı bu saçmalığın içinden kurtarın.
2. Evliliğiniz yüzünden mi sizi dışladılar?Ailem benim bu durumda oldugumu bılıyo konusmak ıstemıyolar
3 çocukla evlenmemiş adama ne cesaret? Annenizi dinlememişsiniz, alkolik adam çocuklara zarar verebilir kaçıp kurtulalım diyeceğiniz yerde bir anne olarak ölmek istiyorum demek gibi bir seçeneğiz yok, bencilliği bırakın ve çocuklarınızı bu saçmalığın
Haklısınız ama benm anlamadığım hepsı biliyordu oturuyorduk beraber evlenin diye 2 ailede baskı yapıyordu sonuc bu sımdı herkes kendını haklama pesınde malesef elimdeki bırıkmısımde bıttı otel odasında olmıycagının farkındayım meslegın var sukur2. Evliliğiniz yüzünden mi sizi dışladılar?
Mesleğiniz varsa, geçiminizi kendiniz sağlayabiliyorsanız çok bir sorun yok. Ama bir an önce kendinize ev açın. Çocuklar otel odasında ne kadar yaşayabilir.
Bakın burda verilen tepkilere kızmayın..Hepimiz şaşirdık 3 çocuğunuz var ve hepsi çok minik. Önceliğiniz evlilik, aşk değil çocuklarınızı korumak olsun. Sevginizi evlatlarınıza verin.Aıleme kendimi affettirmek gibi Bı derdım yok surekli ezdiler saolsun lar kendim gecıncegıme evlı kardeslerıme bile yararım olmustur sonuc agıza alınmayacak kufurler kendımı o kadarda ailem bile olsa ezdirmem ilk evlılıgımı cahilliktir tamm hatalıyım ama bu sefer annem kendi agzıyla gıdın pazar bile olsa nikah yapın diyen kadın Bı anda kimseyi tanımadıgım ve farklı farklı yalanlar soyledı kimden medet umucamkı
Asla bakmazlar umurlarında degıl ayrıca ben kafama gre gitmedim annem kendi evimden benı kovdu onlara gre ben onlardan 1 lira ıstemıyom diye gozumun ıcıne bakarlar kardesım de bakıcı fiyatına bakıyordu herkes oturup evlenin diye baskı yaparken oldu bunlar ilk fırsatta zaten cıktım evden cocuklarımla sukur cocukların babasının umrunda degılkı aramz bile cocuklarınıBisey dicem ben kızımla markete giderken 2 saat düsünüyırm,giydir et,marketten gel banyo yaptır falan.
2 ay flört ettiğiniz adama 3 cocugu alıp giderken hic üsenmediniz mi ya?
Alkolik adamla aynı evde yasatıyorsunuz cocukları.
Zaten sizdeymis hersey acil cıkın evden,kardesiniz bakmaya devam etsin.
Kendinize yeni düzen kurun.
3 cocukla hic mi durduran olmadı?
Cocukların babası da mı napıosn sen demedi?
3 çocukla evlenmemiş adama ne cesaret? Annenizi dinlememişsiniz, alkolik adam çocuklara zarar verebilir kaçıp kurtulalım diyeceğiniz yerde bir anne olarak ölmek istiyorum demek gibi bir seçeneğiz yok, bencilliği bırakın ve çocuklarınızı bu saçmalığın
Bence sacmalama ya basladın iz ben oyle bıswye ızın verıcek Bı anne degılım oyle bısey olsa suan karakolda olyrdm oyle davranıyorsunuz ki sanki ben evlatlarımı attım onunlayım gbı sacmalıgı bırakın artık Bı evlılık yaptım evet olmadı ben boyle olcagını bilsem hem cocuklarıma hem kendime cektırımıydım yada gıdrmıydımAlkolikken ya da değilken o çocukları istismar etmiyordur umarım
Haklısınız ama malesef aıleme gtmemBakın burda verilen tepkilere kızmayın..Hepimiz şaşirdık 3 çocuğunuz var ve hepsi çok minik. Önceliğiniz evlilik, aşk değil çocuklarınızı korumak olsun. Sevginizi evlatlarınıza verin.
Biraz çocuklarınız büyüsün, kendilerini kurtarsınlar. İzin verin acele etmeyin.
Yazık yavrularınıza şu hayatta kendinizden başka kimseye güvenmeyin.Taciz, istismarın kimden geleceğini bijemezsiniz.
Tamam peki ailenizede gidemeyeceksiniz bir aile büyüğünüz yok mu ev tutana kadar onların yanına gitsenizHaklısınız ama malesef aıleme gtmem
Hıcbırı kabul etmıyo malesefTamam peki ailenizede gidemeyeceksiniz bir aile büyüğünüz yok mu ev tutana kadar onların yanına gitseniz
Ailem kabul etmiyor diyen sizsiniz. Onlara mecbursunuz ne yapıp edin kendinizi affettirin.Devlet yurduna neden teslim edıcem ayrıca gorende Bı tecavuzcuyle falan yasadım sancak tamm savunulacak Bı tarafı yoksa biraz yazdıklarınızı okuyun ben size caresız kaldığım cıkar yok bulamadığım ıcın yazdım gorende ben cocuklarıma sahip cık adım eziyetler ragmen adamla evlı kalmaya devam ediyorum sanıcak
Ben hamileyken ayrıldım esımden evet meslegım var cocuklarıma bakanda vardı son zamanda bakan kardesım bakmaz oldu market uzak evdeyken mama almaya gıdemıycegımı bile bile gelmeyen ailem o adamla birlikte dıyıp durmayın ya degılım diyorum anlamamakta neden ısrar edıyosunuz
Insallah ınanın arkamdan oyle rezil seyler yaptıkları pek umrumda da deegıller benim suan tek derdim cocuklarımın huzuruDeğilseniz çok sevindim aklınıza gelmiştir ama online sipariş verin ihtiyaçlarınız eve gelsin isterseniz. Siz böyle kararlar verince onların size güveni kırılmıştır ne hali varsa görsün diyorlardır böyle kalmaz inş
Iyıde bugune kadarda ailem bakmıyodukı bna neden onlara mecbur kalıyım yanlarına gitsem hersey daha kotu olucak benı bosverin cocukları isteseler arayabılıtlerdı benm bu sıkıntıları cektıgımı biliyorlardı ben evden cıkamyınca kardesım den yardım istedim cocukları Bı bahaneyle alın bende Bı kac gun sonra gelip alıcam diye bızım umurumuzda degılsın dedılerAilem kabul etmiyor diyen sizsiniz. Onlara mecbursunuz ne yapıp edin kendinizi affettirin.
Iyıde bugune kadarda ailem bakmıyodukı bna neden onlara mecbur kalıyım yanlarına gitsem hersey daha kotu olucak benı bosverin cocukları isteseler arayabılıtlerdı benm bu sıkıntıları cektıgımı biliyorlardı ben evden cıkamyınca kardesım den yardım istedim cocukları Bı bahaneyle alın bende Bı kac gun sonra gelip alıcam diye bızım umurumuzda degılsın dedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?