• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.evlılık

Eminim o adamla resmî evlilik bile yapmamışsınızdır. O yüzden burda “ahlak” kelimesini kullanacak en son insansınız …
Sen bence kullanma fazla film izliyorsun sanırım nikahın olmasa oturu ak Bı insan degılım insan kendi gibi goturmus kendını bence ahlagı sorgulanacak insan sızsınız

Ya ahlakla bu mevzunun ne alakası var siz kurulu düzeninizi bozup ailenizi karşınıza alıp 1,5 3 ve 5 yaşındaki üç bebeyi elin alkoliğiyle aynı eve sokarken sırf nikah kıydınız (!) diye ahlaklı oluyorsunuz ki hiç sanmıyorum şurda tepkiden korktuğunuz için bence resmi evlilik varmış gibi konuşuyorsunuz birlikte yaşamaktır o daha fazlası eminim değildir biz burda koca derdine düşmüşsünüz deyince ahlaksız oluyoruz aman yareppim, aileniz bile bıkmış sizden kendinizi toparlamanız için bile çocukları almıyorlar çünkü o kadar eminler ki o araya bi koca daha sıkıştırırsınız siz, Allah o çocukları sizden sizin yanlış kararlarınızdan korusun keşke devlet alsa elinizden sizin yolunuz yol değil.
Siz anlamıyon musunuz yoksa beyinde Bı problemi var ne koca derdı sen hıc tek calısıp 3 cocugunu bırakıp calıstın mı Hayr ben olkolık oldugunu bilsem evlenir mıydım sizdeki bu baskı malesef kulturumuzu gosterıyo sızın gibiler yuzunden hata yapsak bile dıaalrıyoruz ama hayat kadını olsaydım AA kım bilir ne geldiyse basına ne geldi dersınız

Eminim o adamla resmî evlilik bile yapmamışsınızdır. O yüzden burda “ahlak” kelimesini kullanacak en son insansınız …
Ya nerden biliyor sunduz Allah size bence akıl fikir vermıs cogunuzda konusurken bile ahlak yok ben cocuklarımı istemesem boyle olcagını bilsem yanmda goturmezdm biraz haddinizi bılın

Kızlar inanın derdimi anlayıcagım kimsem kalmadı daha dogru su etrafımda kimsem kalmadı daha oncede konu acmıstım 3 cocuk annesiyim esımden ayrıldım Bı flort donemim oldu hıc evlenmemıs bırıyle ailemde bılıyodu annem hep olmaz gozuyle baktı daha sonra gorduk ten sonra bısey demedı babası benı istemediği ıcın ıstteme olmadı o arada annemle kavga edince benimde aklıma girdi cocuklarımı alıp yanına gttım 3 cocugumu bastan ailesinde bılıyodu annesı hep olur gezip tozmayın benm oglum yapar eder dıyodu adamda sıkıntı yok dıyodu ama maalesef aynı evin ıcıne girince hersey degıstın ailem ve akrabalarım agzına geleni saydı barısmadılar arada alkol aldıgın bılıyodum meger alkolikmıs her gun bagırıs cagırıs cocuklar adım atsa kavga bu arada ben tek basıma calısıp bakıyodum cocuklarıma kardesım de para karsılıgı bakıyordu cocuklarıma ben akıllıyım ya adamı 8 aydır tanıyorum ilk 2 ay sadece benim bırıkmısımı yedik hadi yuvam olsun cok sevdi kavga cıkmasın dedim evimi bosallttım mecbur hadi mobılya borcuna girmesin tek calısıcam sonucta yuk olmayalım cocuklarıma var dedim gecen 2 gun tatile gıdın dedi tamm dedim oraya suraya gıdıcem ısım var dıyo Bı bakıyorum gene ıcıp ettıgı mahallesinde dun yine aynısını yaptı bodrumda Bı ısım var sen cocuklarla tatile gt ama bu evi bosaltalım dedi annesıde bizdeydi dedim bosaltıp napcaz evinin oldugu yer cok ıssız gercekten hayat yok gbı sen sıkıldın Burda merkeze tasın alım o arada satılıga cıkar alım burayı dedi esyalı tutarız esya tasımayla Burdan oraya cok yazar dedi tamm dedim bu arada surekli annesine ayrılcan olmuyo cocukları ver yoksa olmaz dıyo cocuklarımın hepsı kucuk ailem sırtını dondugu ıcın ıyıce arkasını dondu bugun yanıma gelıcektı ben sabh sehır dıaına cıkıcam ısım one alındı dedi tamm dedim banada koydeyım demıstım az once aradı yine o mahallede yine ıcıyo gtcek yerim yok kadın sıgınma evine gitsem 6 ay sonra cıkıcam yine aynı olcak calısıyım desem cocuklarıma bakan yok inanın artık olmekten Baska hıcbısey gelmıyo aklıma rezil oldugum amı tanıyım yoksa hep yalan duydugumamı uzun oldu hakkınızı helal edın

hadi kendine değer vermiyorsun, çocuklarına da mı değer vermiyorsun ben anlamıyorum ki böyle insanları..
çalışan kadınsın. burda bazı konularda çalışmadığı için birilerine mecbur olan kadınları bi derece anlıyoruz ama ailen var paran var yani böylesine bir adam çocuklarını ve seni rezil etsin diye bir de onu doyuruyorsun.. çocukların küçük anladık ama para karşılığı da olsa baka var.. paranla rezil oluyorsun..
yani bu kadar mı tatlı geliyor bu adam.. bu kadar mı vazgeçilmez..

Sence …? Suan hepimizi ahlaksız olmakla suçluyor 😂
Ben çocukları merak ediyorum Hadi bea Hadi bea
Burda aldığı tepkilere şaşıracak, alt seviyeden cevap yetiştirmeye çalışacak kadar bilinçsiz ve izansiz bu kadin, o üç bebek ne olacak daha ne kadar zarar görecek kim bilir? Umarım hemen shcek le iletişime geçer birileri

Ben çocukları merak ediyorum Hadi bea Hadi bea
Burda aldığı tepkilere şaşıracak, alt seviyeden cevap yetiştirmeye çalışacak kadar bilinçsiz ve izansiz bu kadin, o üç bebek ne olacak daha ne kadar zarar görecek kim bilir? Umarım hemen shcek le iletişime geçer birileri
Zaten en çok kızdığım şeyde bu yoksa bana ne kimle yaşadığı yada evlendiği. En çokta anneler bu duruma tepki verdi. Hiç bir anne bu kadar bencil ve duyarsız olmamalı.

Zaten en çok kızdığım şeyde bu yoksa bana ne kimle yaşadığı yada evlendiği. En çokta anneler bu duruma tepki verdi. Hiç bir anne bu kadar bencil ve duyarsız olmamalı.
Aynen öyle, verilen tepkilerin tümü çocuklar içindi ama yok, anlamıyor nedenini, hatta şaşırıp savunmaya geçiyor, yetmiyor hakaret ederek saldırıyor , belli ki daha önce asla düşünmemiş , bundan sonra da düşünmeyecek hatta belki doğurmaya devam edecek...Ben sadece çocukları merak ediyorum, nasıl kurtarilabilirler? Ne yapilabilir ? Bilmiyorum

Siz anlamıyon musunuz yoksa beyinde Bı problemi var ne koca derdı sen hıc tek calısıp 3 cocugunu bırakıp calıstın mı Hayr ben olkolık oldugunu bilsem evlenir mıydım sizdeki bu baskı malesef kulturumuzu gosterıyo sızın gibiler yuzunden hata yapsak bile dıaalrıyoruz ama hayat kadını olsaydım AA kım bilir ne geldiyse basına ne geldi dersınız

Terbiyenizi takının yok beyin de bi problem mi var yok ahlaklı olun aaa yeter ama, dönüp de bi bakın ne haldeyim diye kimin neresinde ne problem var çıkar ortaya daha söylenecek çok laf var da sizin gibi bi kadın için banlanmaya değmez bu arada isterseniz 10. Kata çıkıp bas bas bağırın “koca meraklısısınız”, bayağı bayağı koca meraklısısınız valla koca meraklısısınız hatta şimdi aklıma geldi siz ciddi ciddi koca meraklısısınız

Terbiyenizi takının yok beyin de bi problem mi var yok ahlaklı olun aaa yeter ama, dönüp de bi bakın ne haldeyim diye kimin neresinde ne problem var çıkar ortaya daha söylenecek çok laf var da sizin gibi bi kadın için banlanmaya değmez bu arada isterseniz 10. Kata çıkıp bas bas bağırın “koca meraklısısınız”, bayağı bayağı koca meraklısısınız valla koca meraklısısınız hatta şimdi aklıma geldi siz ciddi ciddi koca meraklısısınız
Kaale alınacak biri degil boşverin sinirlenmeye değmez. Böyleleri yüzünden kadınlar en aşağılık aciz ve zavallı varlıklar olarak görülüyor bazılarının gözünde. Neymiş üç çocuğu varmış ta bekar kocasız yaşayamazmış. Daha tanımadığı bir adama kaçmak daha kolay. Evlendim diyor ben kesinlikle inanmıyorum. Türk kanunlarına göre boşanma tamamlansa bile bir sene içinde tekrar evlenemez , evlenebilmesi için mahkeme kararı gerekiyor. Ayrıca benimde üç tane çocuğum var ve hiç bir erkeğe muhtaç olmadan çocuklarıma en iyi şekilde bakıyorum , konu sahibi bilin diye söylüyorum.

Resmen rezalet ya bu yaptığınızı 18yaşındakiler bile yapmaz. Daha en küçüğü sütten bile kesilmemiş 3 çocucukla 2.evlilik yapmak nedir ya hiçmi düşünmedin çocuklarını ne bu koca meraklılığı ya şaka gibi şokşar içerisinde okudum konuyu. Ailenin yerinde olsam asla kapıdan içeriye sokmam seni eve alsalar iki gün sonra yine bi adamla tanışıp 3tane çocuğunu çanta gibi yanında götürüp evlenirsin bu kadar erkek için ölünürmü ya aklım almıyor 3tane küçüçük çocukla ne ara biriyle tanışıyorsunda flört edip 2ayda evlenebiliyorsun allah akıl fikir versin o yavrulara yazık.

Nasıl ya minicik cocuklarla kactin yani???
Aklini mi kacirdin kuzum sen?
Yahu az akilli ol kurtar cocuklarini ordan alkolik adamin yaninda cocuklarin isi nedir....
Son durumunuz ne oldu ailen bir sekilde affeder senin icin degil cocuklar icin affederler bence

A Aysem2431 Sizin konunuzu okuyunca benim de aklıma bu hikaye gelmişti, okuyun da gerçek hayata dönün, bi kere bile yüzyüze görüşmediğiniz adama ruh ikizim dediğinize göre siz de bu konu sahibi ile aynı kafadasınız belli ki

Back