- 5 Nisan 2021
- 56
- -11
- 1
- 31
- Konu Sahibi Esra haktan
-
Pardon ne yazıcaktımİçerikte kaçmış ama
Bende farkındayım cok buyuk hata yaptıgımınOgrenırız sımdı .Çok uzuldum .
Bende farkındayım cok buyuk hata yaptıgımın
3 Çocuklu anasınız ne telaşınız vardı da bir ayyaşı evinize soktunuz.Kızlar inanın derdimi anlayıcagım kimsem kalmadı daha dogru su etrafımda kimsem kalmadı daha oncede konu acmıstım 3 cocuk annesiyim esımden ayrıldım Bı flort donemim oldu hıc evlenmemıs bırıyle ailemde bılıyodu annem hep olmaz gozuyle baktı daha sonra gorduk ten sonra bısey demedı babası benı istemediği ıcın ıstteme olmadı o arada annemle kavga edince benimde aklıma girdi cocuklarımı alıp yanına gttım 3 cocugumu bastan ailesinde bılıyodu annesı hep olur gezip tozmayın benm oglum yapar eder dıyodu adamda sıkıntı yok dıyodu ama maalesef aynı evin ıcıne girince hersey degıstın ailem ve akrabalarım agzına geleni saydı barısmadılar arada alkol aldıgın bılıyodum meger alkolikmıs her gun bagırıs cagırıs cocuklar adım atsa kavga bu arada ben tek basıma calısıp bakıyodum cocuklarıma kardesım de para karsılıgı bakıyordu cocuklarıma ben akıllıyım ya adamı 8 aydır tanıyorum ilk 2 ay sadece benim bırıkmısımı yedik hadi yuvam olsun cok sevdi kavga cıkmasın dedim evimi bosallttım mecbur hadi mobılya borcuna girmesin tek calısıcam sonucta yuk olmayalım cocuklarıma var dedim gecen 2 gun tatile gıdın dedi tamm dedim oraya suraya gıdıcem ısım var dıyo Bı bakıyorum gene ıcıp ettıgı mahallesinde dun yine aynısını yaptı bodrumda Bı ısım var sen cocuklarla tatile gt ama bu evi bosaltalım dedi annesıde bizdeydi dedim bosaltıp napcaz evinin oldugu yer cok ıssız gercekten hayat yok gbı sen sıkıldın Burda merkeze tasın alım o arada satılıga cıkar alım burayı dedi esyalı tutarız esya tasımayla Burdan oraya cok yazar dedi tamm dedim bu arada surekli annesine ayrılcan olmuyo cocukları ver yoksa olmaz dıyo cocuklarımın hepsı kucuk ailem sırtını dondugu ıcın ıyıce arkasını dondu bugun yanıma gelıcektı ben sabh sehır dıaına cıkıcam ısım one alındı dedi tamm dedim banada koydeyım demıstım az once aradı yine o mahallede yine ıcıyo gtcek yerim yok kadın sıgınma evine gitsem 6 ay sonra cıkıcam yine aynı olcak calısıyım desem cocuklarıma bakan yok inanın artık olmekten Baska hıcbısey gelmıyo aklıma rezil oldugum amı tanıyım yoksa hep yalan duydugumamı uzun oldu hakkınızı helal edın
Gıtcek yerim yok ailem sırtını donduBu adama katlanma sebebinizi merak ettim.
Çocuklarınızı da huzursuz eden bir adam .
Mutlu da değilsiniz.
Sihirli bir değnek mi bekliyorsunuz ?
Ölmek istiyorum dediniz ya, kusura bakmayin 3 cocugunuz var, onlari önce bir düsünseniz mi? Ne yapip edip ailenizi arkaniza alin tekrar. Calisan kadinsiniz cocuklarinizi ve kendinizi gayet gecindirirsiniz. Cocuklarinizi elin herifi ile daha fazla ayni evde tutmayin. Ve elin herifi diyorum, cünkü adam ne yaptiginin gayet farkindaydi, ailesi de eminim ki alkol sorunu oldugunu biliyordu. Daha erken süphelenmeniz gerekirdi. Cocuklarinizi daha fazla o ortamda tutmayin!
Onuda denedim kesinlikle ıstemıyılarAklınızı peynir ekmekle mi yediniz? 3 çocukla alkolik adamla işiniz ne? Ailenizden özür dileyin, onların evine geri dönün.
Evet sevgililik donemimız oldu ama malesef aynı evin ıcıne girince hersey degıstınoktalama işareti olmadığı için pek anlaşılmıyor ne anlattığın maalesef :/ şimdi flört ettim dediğin adamla birlikte mi yaşıyosunuz, isteme falan demişsin evlendiniz mi o adamla ben anlayamadım
Actım davayı ama inanın 3 cocukla nereye aıgımıcagımı bılmıyorumEvlenmişmi ki boşansın?
Kabul etmıyolarHemen ölmek istiyorum...
3 evlat nerde ne yapar diye düşünmek yok.
Ana babanızın kapısına dayanın ordan daha güvenli yer bulana kadar kapıdan ayrılmayın.
Peki şu süreçte beklentiniz ne?Gıtcek yerim yok ailem sırtını dondu
Aynen bu aılme biz sevgiliyken sorun yoktu evde kavgalar falan sonuc cocuklarımla beraber gelip bzıı aldı nıkah oldu hersey degıstı3 çocukla sevgiline mi kaçtın?
Konunun özeti bu mu?
Bende bilmiyorum cocuklarımı babasına vermemi isteyen Bı alkolik var karsımda evlatlarımı asla atamam gerekirse sokakta yatarım inanın daha iyidirPeki şu süreçte beklentiniz ne?
İnanın sabah yaptım yedıgım lafların haddi hesabı yok ıstemıyo kesınlıkleÇocuklarını da alıp annene gitsen, pişman olduğunu söylesen? Anne yüreği dayanamaz aslında. Çocukların için güvenli bulmadım bu ortamı.
Çocuklarınızi çok seviyorsaniz onlar için hayatta mücadele etmeniz ve kendi ayaklarinizin üzerinde durmanız şart.Bende bilmiyorum cocuklarımı babasına vermemi isteyen Bı alkolik var karsımda evlatlarımı asla atamam gerekirse sokakta yatarım inanın daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?