Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi eşimle 2. Evliliğim benim ilk eşimden 7 yaşında bir kızım var ilk eşim hep dövdü hakaret etti nikah günü sonrası dayak yermi insan hamilelikte dayak yer mi cahillik ya düzelir sandım olmadı en son aldattı beni baba evine sığındım babam ise bir anda katı kurallar koydu her gün kavga eder olduk ayrı eve geçeyim dedim gerekirse aynı binada dedim izin vermedi aptal gibi gittim 2. Evliliğimi yaptım eşim seviyor beni normalde biliyorum ama 4. Yılımız 2 yaşında kızımız oldu kızım doğduktan sonra narsist bir kişiliğe dönüştü sürekli beş karış suratla sürekli cinsellik isteyen aklı beş karış bi adam oldu çıktı bazen melek bazen şeytan gibi babam çok seviyor onu oda babamı babam bana laf ediyor ona etmiyor o derece düşünün kızlar ben dayanamıyorum demek ki bende. Bir sorun var ne ev olabiliyorum ne aile sinir sistemim çöktü resmen çocuklarıma bağırıp çağıran sürekli oturup ağlayan sesimi duyurmaya çalışan bir kadına dönüştüm eşimden ayrılmak istiyorum ama ciddiye almıyor korkuyorum da başıma bela olur diye bakarsanız annem küçük kızın biraz daha büyüsün ayrıl diyor ama ben nefes alamıyorum artık dayanamıyorum eşimle aynı kurumda çalışıyoruz insanlar bana ne der diye çekiniyorum akıl verin yalvarırım dua edin ne olur bana