• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ekim günü transfer olanlar😊

Kızlar bn artımed diye bi kaset test var ondan aldım silik çizgi iyice azaldı bu cok dandik test markası bnm çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi acaba ? Kan verdim geldim şimdi 2 saate belli olcakmış 7.günüm bugün ortalma kaç cıkarsa pozitif olur hayırlısı artık biraz ümidim kesildi açıkcası
Çıktımı kan sonucunuZ?

Bende 2 ekimde transfer oldum kızlar 5aa emriyomdu çok heyecanlıyım kasiklarimda transfer gününden beri ağrım var son 3 gubde göğüs hassasiyeti de eklendi test yapmaya cesaret edemedim 🥹

Kaçıncı gün emriyosuydu belirtin nelerdi canım
Coook teşekkürler 😍 5. Gün embriyosu idi bnmki il günden beri kasık ağrısı daha doğrusu adet ağrısı gibi bir sancı vardı 2. Gün belim çok şiddetli ağrıdı sonra kasıklarıma batar girdi ve sabah kalktığımda cok ac uyanıyorum😊😊

Coook teşekkürler 😍 5. Gün embriyosu idi bnmki il günden beri kasık ağrısı daha doğrusu adet ağrısı gibi bir sancı vardı 2. Gün belim çok şiddetli ağrıdı sonra kasıklarıma batar girdi ve sabah kalktığımda cok ac uyanıyorum😊😊
Benimde transfer gününden beri kasık ağrım var yarın sabah bende kan vermeyi düşünüyorum bana da dua edermisiniz🥹

Back