- Konu Sahibi Wonderwomen87
İnşallah moralim bozulmuştuForumda 2.5 çıkıp yükseleni okudum. 3.gün embriyosu için erken zaten. 2 gün sonra tekrarlayın mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah moralim bozulmuştuForumda 2.5 çıkıp yükseleni okudum. 3.gün embriyosu için erken zaten. 2 gün sonra tekrarlayın mutlaka
Çıktımı kan sonucunuZ?Kızlar bn artımed diye bi kaset test var ondan aldım silik çizgi iyice azaldı bu cok dandik test markası bnm çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi acaba ? Kan verdim geldim şimdi 2 saate belli olcakmış 7.günüm bugün ortalma kaç cıkarsa pozitif olur hayırlısı artık biraz ümidim kesildi açıkcası
Evettt 85 cıktı cok şükür testlerdr cok siliktiÇıktımı kan sonucunuZ?
Sanırım ben 85 cıktı kan 2 saat önce verdim2 ekimde transfer olup pozitif öğrenen varmi aranızda acaba
Yaaa maşallahSanırım ben 85 cıktı kan 2 saat önce verdim
Kaçıncı gün emriyosuydu belirtin nelerdi canımSanırım ben 85 cıktı kan 2 saat önce verdim
Çok güzel, sağlıklı bir şekilde katlar inşallahEvettt 85 cıktı cok şükür testlerdr cok silikti
Coook teşekkürler 5. Gün embriyosu idi bnmki il günden beri kasık ağrısı daha doğrusu adet ağrısı gibi bir sancı vardı 2. Gün belim çok şiddetli ağrıdı sonra kasıklarıma batar girdi ve sabah kalktığımda cok ac uyanıyorumKaçıncı gün emriyosuydu belirtin nelerdi canım
Amin inşallaaahÇok güzel, sağlıklı bir şekilde katlar inşallah
Benimde transfer gününden beri kasık ağrım var yarın sabah bende kan vermeyi düşünüyorum bana da dua edermisinizCoook teşekkürler 5. Gün embriyosu idi bnmki il günden beri kasık ağrısı daha doğrusu adet ağrısı gibi bir sancı vardı 2. Gün belim çok şiddetli ağrıdı sonra kasıklarıma batar girdi ve sabah kalktığımda cok ac uyanıyorum
İnşşallah cok güzel cıkar tabiki ederim burdaki herkese dualarımBenimde transfer gününden beri kasık ağrım var yarın sabah bende kan vermeyi düşünüyorum bana da dua edermisiniz
Ben gördüm bugün. İki gebelik testi yaptım kan testi sonucumda çıkmış 8.gün değeri 1352 ekimde transfer olup pozitif öğrenen varmi aranızda acaba
Ohh çok güzel değer maşallah tebriklerBen gördüm bugün. İki gebelik testi yaptım kan testi sonucumda çıkmış 8.gün değeri 135
Ya gerçekten mı hiç bilmiyorum değerleri falan ilk denemem ve ilk gebeliğim olacak hayırlısıysa. Çok heyecanlıyım. Çook teşekkür ederimOhh çok güzel değer maşallah tebrikler
Benim 85 düşün cok cok coook iyi değerin sağlıkla gelsin inşallahYa gerçekten mı hiç bilmiyorum değerleri falan ilk denemem ve ilk gebeliğim olacak hayırlısıysa. Çok heyecanlıyım. Çook teşekkür ederim