- 28 Şubat 2017
- 158
- 65
- 98
- Konu Sahibi Wonderwomen87
Bugünde yaptım koyulaşmadı dünkünün aynısı idiYarın cıkacak inşallah iyi yapmışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünde yaptım koyulaşmadı dünkünün aynısı idiYarın cıkacak inşallah iyi yapmışsın
Tekrarlayın siz, koyulaşır inşallahBugünde yaptım koyulaşmadı dünkünün aynısı idi
İnşallahh canım hayırlısı son 2 günümüz kaldı kan sonuçları herşeyi gösterecek tüm kalbimle dua ediyorum inşşallah hepimiz hamileyizdirTekrarlayın siz, koyulaşır inşallah
Aminnnnnİnşallahh canım hayırlısı son 2 günümüz kaldı kan sonuçları herşeyi gösterecek tüm kalbimle dua ediyorum inşşallah hepimiz hamileyizdir
Siz ne yaptınız, test yaptınız mı bugünKızlar merhaba ben de 2 ekimde 5.gün embriyosu 4aa transfer oldum. Dün ve bugün kaset test yaptım negatif hiç çizgi yok sizce erken mi pozitife döner mi
Bu sabah tekrar baktım negatifSiz ne yaptınız, test yaptınız mı bugün
Merhaba sizin test tarihiniz neden geç 3. Gün embriyosumu acaba?Benim de 2 ekim transferdi. Dondurulmuş 2. Gün embriyosu çift embriyo transfer edildi. 16 ekim test günü dediler ama 13 ünde kan vermeyi düşünüyorum. Transfer öncesi embriyolog bugünde hücrelerimiz bölünmeye devam etmiş çözüldükten sonra diye bilgi verdi. Az az karın kasık ağrısı dışında bi belirti yok. Onları da alınan ilaçlara bağlıyorum. Bu hafta zaman hiç geçmiyor resmen
Benim pozitif mi bilmiyorum kan testi yaptırmadım ama kaset testtr silik çizgi gördüm sürekli regl olacak gibi karın ağrısı oluyor transfer gününnden beri geçmedi kadıkta batma arada bir birde sabahları olağanüstü aç uyanıyorum sın olarakta ara sıra belim ağrıyor kan testine kadar bekleyeceğimPozitif çıkanlar belirti gibi neler vardı
2. Gün embriyosu çünküMerhaba sizin test tarihiniz neden geç 3. Gün embriyosumu acaba?
Sağlıkla gelsinler inşallah2. Gün embriyosu çünkü
İnşallah sizinki belli oldu mu?Sağlıkla gelsinler inşallah
Benm 6.ve 7. Gün yani bugün kaset testte silik çıktı çarşamba kan tahlilim var allahın izniyle oradadırlar inşallah bnmde çift emriyoİnşallah sizinki belli oldu mu?