• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ekim günü transfer olanlar😊

Günaydın hepinize. Canım çok sıkkın, sabah ilk idrarla test yaptım. Hiç bi silik lik yok, tertemiz

Benim de 2 ekim transferdi. Dondurulmuş 2. Gün embriyosu çift embriyo transfer edildi. 16 ekim test günü dediler ama 13 ünde kan vermeyi düşünüyorum. Transfer öncesi embriyolog bugünde hücrelerimiz bölünmeye devam etmiş çözüldükten sonra diye bilgi verdi. Az az karın kasık ağrısı dışında bi belirti yok. Onları da alınan ilaçlara bağlıyorum. Bu hafta zaman hiç geçmiyor resmen 🤦🏻‍♀️

Benim de 2 ekim transferdi. Dondurulmuş 2. Gün embriyosu çift embriyo transfer edildi. 16 ekim test günü dediler ama 13 ünde kan vermeyi düşünüyorum. Transfer öncesi embriyolog bugünde hücrelerimiz bölünmeye devam etmiş çözüldükten sonra diye bilgi verdi. Az az karın kasık ağrısı dışında bi belirti yok. Onları da alınan ilaçlara bağlıyorum. Bu hafta zaman hiç geçmiyor resmen 🤦🏻‍♀️
Merhaba sizin test tarihiniz neden geç 3. Gün embriyosumu acaba?

Pozitif çıkanlar belirti gibi neler vardı
Benim pozitif mi bilmiyorum kan testi yaptırmadım ama kaset testtr silik çizgi gördüm sürekli regl olacak gibi karın ağrısı oluyor transfer gününnden beri geçmedi kadıkta batma arada bir birde sabahları olağanüstü aç uyanıyorum sın olarakta ara sıra belim ağrıyor kan testine kadar bekleyeceğim

Benim 3 Ekim oldum karnımda arada baloncuk gibi bir iki bişey oluyo yarın bir hafta olcak transfer olalı belim ağrımaya başladı adet olcam gibi hissetmeye başladım bu gün iştahım aşırı açık 3-4 gündür ölümüne yiyyorum

Merhaba 3 ekimde 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün ilaç yazdırmak için gittiğimde başka hastanede doktor kan testi yaptı 2.4 çıktı. Sizce yükselir mi çok mu erken yapılmış

Merhaba kızlar 2 Ekimde 2 tane dondurulmuş 5aa kalite transferim oldu. Bugün 8.günüm hem erken gebelik hem de normal gebelik testi yaptım ikisinde de bariz çizgi görünüyor koyu. Pozitif midir? Bugün kan verdim yarın çıkacak korkuyorum içim içimi yiyor

Back