• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ekim günü transfer olanlar😊

Çok teşekkür ederim 🙏çok şükür iyiyim kanamam geçti ama ben yine yataktan çıkmıyorum korkuyorum çünkü en azından kalp atışlarını duyana kadar hep dinlenme modundayım yemek bile yapmıyorum .
Boşver yapma dinlenmene bak. Güzel haberlerini bekliyoruz kalp atışlarını duyunca ❤😍

Evet tekrar bahçeciye gelicem sanirim önümüzdeki Kasım ayın da adetim de tekrar başlarım uzun zaman vermek istemiyorum şuan hormon yüklü xaten vücudumuz belki daha iyi olur
Bende mehmet hocaya gidiicem bana da taze transfer dedi görüşmde ama bnm eşim yanımda bulanamayacaği için bnu deniyeceğiz korkuorm

Bizde bugün görüşmeye gittik muayene oldum evet çok yoğun hemen hızlı hızlı herşey bitsin diyor konuştuk herşeyi bende amh düşüklüğü var adetlerim düzensiz diye şuan tarlusal verdi önümüzdeki hafta kullanmak için birde vitamin verdi bana ve eşime
Merhaba canım hala gidiyormusunuz mehmet beye nasıl gidiyor bende ona gidicem galba

Merhaba canım hala gidiyormusunuz mehmet beye nasıl gidiyor bende ona gidicem galba
Merhaba evet gidiyorum bugün adetimle gittik muayene etti ve ilaçlara başladık ilk ignelerimi oldum inşallah güzel sonuçlar alırız burda çok yazdılar bahçeci doğru dürüst cevap vermiyorlar diye ama ben whatsap üzeri ya da arama olarak sorduğum her sorunun cevabını alıyorum evet Mehmet hoca yoğun oturupta seninle uzun uzun konuşmuyor bugünde gördüm çok hasta var ve hepsine yetişebilmek için çok çabalıyor. Bilmiyorum umarım güzel sonuçlar alırım alırız ama ben şimdilik bahçeciden memnunum

Merhaba evet gidiyorum bugün adetimle gittik muayene etti ve ilaçlara başladık ilk ignelerimi oldum inşallah güzel sonuçlar alırız burda çok yazdılar bahçeci doğru dürüst cevap vermiyorlar diye ama ben whatsap üzeri ya da arama olarak sorduğum her sorunun cevabını alıyorum evet Mehmet hoca yoğun oturupta seninle uzun uzun konuşmuyor bugünde gördüm çok hasta var ve hepsine yetişebilmek için çok çabalıyor. Bilmiyorum umarım güzel sonuçlar alırım alırız ama ben şimdilik bahçeciden memnunum
Tatlım güzel düşün olmuş gibi hayal et oldu da merak etme ♥️ benimde amh düşük kaç aydır deniyorum tam yumurtlama zamanları falan ama bilmiyorum bu ayda famera bakalım bakalım

Tatlım güzel düşün olmuş gibi hayal et oldu da merak etme ♥️ benimde amh düşük kaç aydır deniyorum tam yumurtlama zamanları falan ama bilmiyorum bu ayda famera bakalım bakalım
Elbette inşallah güzel olacak sonucu evlatlarımızı kucağımıza alacağız. Bende de amh düşük gittiniz mi Mehmet beye yoksa gidecek misiniz femara yı kim önerdi size

Elbette inşallah güzel olacak sonucu evlatlarımızı kucağımıza alacağız. Bende de amh düşük gittiniz mi Mehmet beye yoksa gidecek misiniz femara yı kim önerdi size
Başka bi doktorum önerdi canım deneyeliö dedi amh1 bende beklemek istemiyorum bi kaç ay daha denerim bakarm

Back