- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
- Konu Sahibi Wonderwomen87
Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Yat dınlen bol bol.Çok teşekkür ederim. Yataktan çıkmıyorum çok zor sıkılıyorum böyle de. Siz naptınız gittiniz mi hastaneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Yat dınlen bol bol.Çok teşekkür ederim. Yataktan çıkmıyorum çok zor sıkılıyorum böyle de. Siz naptınız gittiniz mi hastaneye
Çok teşekkür ederim çok şükür iyiyim kanamam geçti ama ben yine yataktan çıkmıyorum korkuyorum çünkü en azından kalp atışlarını duyana kadar hep dinlenme modundayım yemek bile yapmıyorum .Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Yat dınlen bol bol.
Boşver yapma dinlenmene bak. Güzel haberlerini bekliyoruz kalp atışlarını duyunca ❤Çok teşekkür ederim çok şükür iyiyim kanamam geçti ama ben yine yataktan çıkmıyorum korkuyorum çünkü en azından kalp atışlarını duyana kadar hep dinlenme modundayım yemek bile yapmıyorum .
Veririm tabi yeter ki duyayımBoşver yapma dinlenmene bak. Güzel haberlerini bekliyoruz kalp atışlarını duyunca ❤
Bende mehmet hocaya gidiicem bana da taze transfer dedi görüşmde ama bnm eşim yanımda bulanamayacaği için bnu deniyeceğiz korkuormEvet tekrar bahçeciye gelicem sanirim önümüzdeki Kasım ayın da adetim de tekrar başlarım uzun zaman vermek istemiyorum şuan hormon yüklü xaten vücudumuz belki daha iyi olur
Merhaba canım hala gidiyormusunuz mehmet beye nasıl gidiyor bende ona gidicem galbaBizde bugün görüşmeye gittik muayene oldum evet çok yoğun hemen hızlı hızlı herşey bitsin diyor konuştuk herşeyi bende amh düşüklüğü var adetlerim düzensiz diye şuan tarlusal verdi önümüzdeki hafta kullanmak için birde vitamin verdi bana ve eşime
Merhaba evet gidiyorum bugün adetimle gittik muayene etti ve ilaçlara başladık ilk ignelerimi oldum inşallah güzel sonuçlar alırız burda çok yazdılar bahçeci doğru dürüst cevap vermiyorlar diye ama ben whatsap üzeri ya da arama olarak sorduğum her sorunun cevabını alıyorum evet Mehmet hoca yoğun oturupta seninle uzun uzun konuşmuyor bugünde gördüm çok hasta var ve hepsine yetişebilmek için çok çabalıyor. Bilmiyorum umarım güzel sonuçlar alırım alırız ama ben şimdilik bahçeciden memnunumMerhaba canım hala gidiyormusunuz mehmet beye nasıl gidiyor bende ona gidicem galba
Tatlım güzel düşün olmuş gibi hayal et oldu da merak etme benimde amh düşük kaç aydır deniyorum tam yumurtlama zamanları falan ama bilmiyorum bu ayda famera bakalım bakalımMerhaba evet gidiyorum bugün adetimle gittik muayene etti ve ilaçlara başladık ilk ignelerimi oldum inşallah güzel sonuçlar alırız burda çok yazdılar bahçeci doğru dürüst cevap vermiyorlar diye ama ben whatsap üzeri ya da arama olarak sorduğum her sorunun cevabını alıyorum evet Mehmet hoca yoğun oturupta seninle uzun uzun konuşmuyor bugünde gördüm çok hasta var ve hepsine yetişebilmek için çok çabalıyor. Bilmiyorum umarım güzel sonuçlar alırım alırız ama ben şimdilik bahçeciden memnunum
Elbette inşallah güzel olacak sonucu evlatlarımızı kucağımıza alacağız. Bende de amh düşük gittiniz mi Mehmet beye yoksa gidecek misiniz femara yı kim önerdi sizeTatlım güzel düşün olmuş gibi hayal et oldu da merak etme benimde amh düşük kaç aydır deniyorum tam yumurtlama zamanları falan ama bilmiyorum bu ayda famera bakalım bakalım
Başka bi doktorum önerdi canım deneyeliö dedi amh1 bende beklemek istemiyorum bi kaç ay daha denerim bakarmElbette inşallah güzel olacak sonucu evlatlarımızı kucağımıza alacağız. Bende de amh düşük gittiniz mi Mehmet beye yoksa gidecek misiniz femara yı kim önerdi size
Merhaba kayseri acıbadem den memnun kaldınız mı? Laboratuvarı felan nasıl? Size ne kadar a mal oldu hepsi? Cevaplarsanız çok sevinirim kayseriye yeni taşındım bilmiyorumAcıbadem Kayseri hastanesi Mustafa taş hocamda yatrdm