• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ekim günü transfer olanlar😊

Benim bir haftam oldu sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı
Erken olabilir beta değeri idrara geç düşüyor ve herkeste farklılık gösterebiliyor burada 5.günden idrar testiyle öğrenen de okudum 12.günde idrar testinde negatif olup hamile kalanı.. moral bozmaya gerek yok kan testini görmeden hiç birşey belli olmuyor canım inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻

Transfer günü sayılıyor diyen var, sayılmıyor diyen var. Sayılmıyorsa bugün 8.günüm
Transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ben canım bence erken kan testi yapmışsın yükselir mi bilmiyorum ama doktorun dediği tarihte kan vermen daha iyi olur sıkma şimdiden canını inşallah Allahım gönlünden geçeni nasip eder 🙏🏻

Transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ben canım bence erken kan testi yapmışsın yükselir mi bilmiyorum ama doktorun dediği tarihte kan vermen daha iyi olur sıkma şimdiden canını inşallah Allahım gönlünden geçeni nasip eder 🙏🏻
Amınn. Çok sağol

Negatif maalesef
Canım hakkında hayırlısı olsun üzüldüm😔 ne söylesem boşuna biliyorum sıkma canını desem de üzüleceksin illaki daha önce 3 kez negatif olan birisi olarak söylüyorum belli bir zaman sonra kendini iyi hissedersen tekrar başlarsınız inşallah canım 🙏🏻

Back