- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
- Konu Sahibi Wonderwomen87
Benim bir haftam oldu sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cok teşekkür ederim darısı başına sağlıkla inşallahHayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum senin adına Allahım sağlıkla doğumunu da nasip etsin inşallah
Haber et mutlakaBende azonce kan verdim bekliyorum sonucu
Ederim canım bugün bizlerin 8ci günümü oluyor transfer günü sayilmiyormus sanrım öylemiHaber et mutlaka
Evet sayılmıyor bugün 8. GünümüzEderim canım bugün bizlerin 8ci günümü oluyor transfer günü sayilmiyormus sanrım öylemi
Sabah kan testi verdim, 1.47çıkmış. Çok kötü. Test günüm 14ekim. Böyle olup yükselen var mı?
Canım senin 3.emriyosumu test tarihini geç çünkü kan testi erken olabilir senin içinSabah kan testi verdim, 1.47çıkmış. Çok kötü. Test günüm 14ekim. Böyle olup yükselen var mı?
5.gün embriyosu benimCanım senin 3.emriyosumu test tarihini geç çünkü kan testi erken olabilir senin için
Amin canım inşallahCanım cok teşekkür ederim darısı başına sağlıkla inşallah
Erken olabilir beta değeri idrara geç düşüyor ve herkeste farklılık gösterebiliyor burada 5.günden idrar testiyle öğrenen de okudum 12.günde idrar testinde negatif olup hamile kalanı.. moral bozmaya gerek yok kan testini görmeden hiç birşey belli olmuyor canım inşallah güzel haberler alırsınBenim bir haftam oldu sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı
Transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ben canım bence erken kan testi yapmışsın yükselir mi bilmiyorum ama doktorun dediği tarihte kan vermen daha iyi olur sıkma şimdiden canını inşallah Allahım gönlünden geçeni nasip ederTransfer günü sayılıyor diyen var, sayılmıyor diyen var. Sayılmıyorsa bugün 8.günüm
Hadi güzel haberlerle inşallahBende azonce kan verdim bekliyorum sonucu
Negatif maalesefHadi güzel haberlerle inşallah
Amınn. Çok sağolTransfer günü sayılmıyor diye biliyorum ben canım bence erken kan testi yapmışsın yükselir mi bilmiyorum ama doktorun dediği tarihte kan vermen daha iyi olur sıkma şimdiden canını inşallah Allahım gönlünden geçeni nasip eder
Değer kaçtıNegatif maalesef
Benimde 1.47 yani, ama belli olmuyormuş. Sizin normalde test gününüz ne zamandıNegatif maalesef
Canım hakkında hayırlısı olsun üzüldüm ne söylesem boşuna biliyorum sıkma canını desem de üzüleceksin illaki daha önce 3 kez negatif olan birisi olarak söylüyorum belli bir zaman sonra kendini iyi hissedersen tekrar başlarsınız inşallah canımNegatif maalesef