- 28 Şubat 2017
- 158
- 65
- 98
- Konu Sahibi Wonderwomen87
Evet çift orta kaliteli idi ikiside siz bugün yaptınnız mı?çift embriyomuydu sizin? Kalite dereceleri nasıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çift orta kaliteli idi ikiside siz bugün yaptınnız mı?çift embriyomuydu sizin? Kalite dereceleri nasıldı
Sizin ikinci çizgi çok silik miydi? Yani benim ki gibi varla yok arası gibi bişey miydi?Evet çift orta kaliteli idi ikiside siz bugün yaptınnız mı?
Kızlar merhaba ben de 2 ekimde 5.gün embriyosu 4aa transfer oldum. Dün ve bugün kaset test yaptım negatif hiç çizgi yok sizce erken mi pozitife döner mi
Herkesin hcg si farklı yükseliyormuş çok haklı olarak merak edip testler yapıyoruz umutla heyecanla kimisinde 4. Gün çıkan kimisinde 8.günde cıkıyor yarın tekrarla istersenKızlar merhaba ben de 2 ekimde 5.gün embriyosu 4aa transfer oldum. Dün ve bugün kaset test yaptım negatif hiç çizgi yok sizce erken mi pozitife döner mi
Bende bu şekilde çıktıSizin ikinci çizgi çok silik miydi? Yani benim ki gibi varla yok arası gibi bişey miydi?
İnşallahhh yaaayok bnce vardır çizgi olmayınca gayet bembeyaz cıkardı erken yaptık ondan siliktir
İnşallah tüm umutla sabırla özlemke bekleyen kadınlarımızın hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız allahın izniyleİnşallah hepimizin pozitiftir
Maşallah sizin fotoda görünüyor,pozitif test. İnşallah daha da koyulaşır. Ben çektim ama görünmüyor, sabah ilk idrarla da tekrarlayacamBende bu şekilde çıktı
resmi atın isterseniz bakalımMaşallah sizin fotoda görünüyor,pozitif test. İnşallah daha da koyulaşır. Ben çektim ama görünmüyor, sabah ilk idrarla da tekrarlayacam
Sizin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test yaptınızBende bu şekilde çıktı
Umarım öyledir bugün 6.gün negatif inşallah pozitife döner kanda baktırmaya korkuyorumHerkesin hcg si farklı yükseliyormuş çok haklı olarak merak edip testler yapıyoruz umutla heyecanla kimisinde 4. Gün çıkan kimisinde 8.günde cıkıyor yarın tekrarla istersen
Lüftfen keyfini kaçırma emininim hepimiz kadınlar klübünü alt üst ediyoruz bu süreçten beri okuyoruz 8. 9.gün cıkanlar var şimdiden üzülmeyin allahın izniyle olacak inşallahBenimde hiç çizgi yok silikte dahi yok oyüzden keyfim çok kaçtı
Umarım öyledir bugün 6.gün negatif inşallah pozitife döner kanda baktırmaya korkuyorum
5. Gün embriyosu 6. Günüm bugün bnmde transfer gününü saymazsak bugün sabah yaptım ilk idrarlaSizin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test yaptınız
Sildim yA, yoksa bakıp duruyordum. Testide attım, baktıkça stres yapıyorduresmi atın isterseniz bakalım
Yarın cıkacak inşallah iyi yapmışsınSildim yA, yoksa bakıp duruyordum. Testide attım, baktıkça stres yapıyordu