- 9 Ekim 2023
- 48
- 16
- 8
- 30
- Konu Sahibi Wonderwomen87
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBenim 85 düşün cok cok coook iyi değerin sağlıkla gelsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBenim 85 düşün cok cok coook iyi değerin sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah çok iyi bence 2 Gün sonra tekrar verecekmisiniz kızlar birde acildemi verdiniz8.gün kan değerim 135 çıktı nasıl acaba kızlar az mı
5.gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Kadın doğuma gittim hem ilaç yazdırdım hem de tahlil verdim. Bildiğim kadarıyla acil yapmıyor sağlık ocakları yapıyor.Kaçıncı gün emriyosuydu sizinki
Benimde 5ci gun dondurulmus emriyo kadin doğuma randevu da yok yarına nasıl yapsam bilemedim5.gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Kadın doğuma gittim hem ilaç yazdırdım hem de tahlil verdim. Bildiğim kadarıyla acil yapmıyor sağlık ocakları yapıyor.
Doktorum isteyebilir artışı gözlemlemek adınaMaşallah çok iyi bence 2 Gün sonra tekrar verecekmisiniz kızlar birde acildemi verdiniz
Sağlık ocağına gidin orası da bakıyorBenimde 5ci gun dondurulmus emriyo kadin doğuma randevu da yok yarına nasıl yapsam bilemedim
Benim aile hekimim progestan iğneyi bile vurdurmadi orda acile git dedi kan testine yapmaz gününü bekle derSağlık ocağına gidin orası da bakıyor
İnşallah güzel haberler alırsınız sizdeBenimde 5ci gun dondurulmus emriyo kadin doğuma randevu da yok yarına nasıl yapsam bilemedim
Bn acilde verdim özel hastanede ve esas test günüm çarşamba idi çarşamba bi daha vereceğim doktora göndereceğimMaşallah çok iyi bence 2 Gün sonra tekrar verecekmisiniz kızlar birde acildemi verdiniz
Tedavi görüyorum doktorım sonuç istedi randevu bulamadım mecburum dersinizBenim aile hekimim progestan iğneyi bile vurdurmadi orda acile git dedi kan testine yapmaz gününü bekle der
Acilde nasıl verdiniz ne dedinizBn acilde verdim özel hastanede ve esas test günüm çarşamba idi çarşamba bi daha vereceğim doktora göndereceğim
Bn acilde verdim özel hastanede ve esas test günüm çarşamba idi çarşamba bi daha vereceğim doktora göndereceğim
Gebelik testi istiyorum dedim :)Acilde nasıl verdiniz ne dediniz
Ben seğirme gibi bir şey hissediyorumKızlar sizde rahminizde sızıntı ve kalp atışı gibi pıt pıt şeyler hissediyormusunuz yoksa benmi saçmalıyorum
Hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum senin adına Allahım sağlıkla doğumunu da nasip etsin inşallahEvettt 85 cıktı cok şükür testlerdr cok silikti
Maşallah pozitiflerimiz artıyor çok sevindim hayırlı olsun degeriniz katlanarak artsın Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı da bizlerin başınaBen gördüm bugün. İki gebelik testi yaptım kan testi sonucumda çıkmış 8.gün değeri 135